Si de unde stii tu asta? Eu nu-am vazut informatia ast postata public pe acest forum .ULK scrie:De un singur om stiu ca nu a fost de acord cu ea(banarea)...desi a fost intrebat..Nu ma mira..il respectam si inainte .
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
io cred ca boala asta se ia , pe bune .
ULK, tu vorbesti de "mila" dar vad ca esti singurul care "sufera" pe aici.
In ritmul asta ajungi tot acolo , inevitabil.

ULK, tu vorbesti de "mila" dar vad ca esti singurul care "sufera" pe aici.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
ULK, nu asa se masoara obiectivitatea.ULK scrie:Patetic......cereti "coloana" doar daca aveti ...
tavistan...eu inca nu am vazut la tine sa condamni ceva ce au facut simpatizatii tai....si zici ca esti mai obiectiv ca mine si ca e greu? Tie poate ca e...te cred
Poate i-a condamnat pe privat, sau poate in opinia lui nu au facut ceva condamnabil...sunt mai multe variante, toate subiective.
Tu ai dat sentinta ca era condamnabil si daca ceilalti nu condamna pulblic alaturi de tine nu sunt obiectivi? ca tine?

Musca 13
Musca 13
Tavi...de la omul repectiv...himself.
Pe privat l-am condamnat Tavi? Nu vrei sa vezi asai? 

In acest caz :
1.atata timp cat discutia respectiva a fost privata, nu trebuia sa o faci publica, chiar daca nu ai dat nume.
2. daca tot ai zis-o, ma simt obligat sa spun ca nu este adevarat. Nu a fost doar unul care nu a fost de acord cu banarea. Si eu stiu tot de la persoana respectiva.
1.atata timp cat discutia respectiva a fost privata, nu trebuia sa o faci publica, chiar daca nu ai dat nume.
2. daca tot ai zis-o, ma simt obligat sa spun ca nu este adevarat. Nu a fost doar unul care nu a fost de acord cu banarea. Si eu stiu tot de la persoana respectiva.

Musca 13
Musca 13
Daca dadeam nume poate puteai sa zici ca am fost indiscret cu mesajele private...In cazul asta nu poti sa imi pui in carca ce vrei defapt 
Am zis ca stiu de unul...nu ca nu ar exista si altii. " Nu este adevarat" imi place cum vrei sa rasucesti

Am zis ca stiu de unul...nu ca nu ar exista si altii. " Nu este adevarat" imi place cum vrei sa rasucesti

Eu zic ca Gigi ar putea sa ne clarifice cel mai bine lucrurile.
Stim cu toti ca citeste, ne-a demonstrat.
Deci Gigi,cum este treaba defapt?
Acum pana nu posteaza Ranga din tolba cu scrisori, tu ai sansa sa ne areti adevarul.
Hai Gigi, acum este momentul!
Stim cu toti ca citeste, ne-a demonstrat.
Deci Gigi,cum este treaba defapt?
Acum pana nu posteaza Ranga din tolba cu scrisori, tu ai sansa sa ne areti adevarul.
Hai Gigi, acum este momentul!
dar totusi, unde s-a facut vreo chestie dintr-asta in care trebuia semnat cine e de acord cu banarea si cine nu?ULK scrie:De un singur om stiu ca nu a fost de acord cu ea(banarea)...desi a fost intrebat..Nu ma mira..il respectam si inainte .
ban-uri, ura, turnari etc ... dovedesc ca s-a ajuns prea departe si unii iau prea in serios cele 5 misto-uri facute pe aici ... maine-poimaine se naste vreun alt pistolar ce va umbla cu "chestia" la cingatoare de cate ori iasa din casa ...
urat ...
ps: pe viitor recomand tuturor sa aibe grija cu cine schimba mesaje private pentru ca din ce se vede turnatul e o chestie destul de uzuala pe aici ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...