Daca te contrezi cu cineva si respectivul da la gioale sau lupta incorect e normal sa apelezi la admin.
postarea de mesaje private nu se face, total de acord aici.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ok , dar eu am ramas dator cu un mesaj , sa fie 1-1.Tavi scrie:postarea de mesaje private nu se face, total de acord aici.
old_radu scrie:...nu are importanta cazul in spetaaudumbre scrie:...
problema a plecat de aici : ...
...am facut referire , la modul general , despre atitudinea unora care se dau mari si tari , iar in momentul in care "sunt prinsi la coltul ringului incep sa scuipe proteza sau asteapta ca antrenorul sa arunce prosopu' "
..
...consider ca daca ai acceptat o infruntare , daca esti "barbata" si ai in dotare coloana vertebrala , apara-ti sansele si du batalia cu fruntea sus , iar in cazul lipsei demnitatii , da-mi voie sa-ti spun , indiferent cine ai fi , ca faci parte din categoria : "caca-n drum si fuge-n tufe"
Da dar tu incotro stai cu fatza? vii sau te duci? Stii aia cu imparatul Rosu care avea palatul peste 7 mari si sapte tari, dincolo de muntii ci inalti si marea cea mare, dincolo de... Si intr-o dimineata medita... "Sa-mi bag pioola, ce departe locuiesc!!!"ULK scrie:....M-am inselat...departe a sosit doar acum
adica te-a turnat si pe tine ?bradypus scrie:am si io ceva iexperiente datorita lui la capitolul ista...