Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
...miselesti?... pe la spate?.... Tu te auzi? sau ma rog, te citesti? nu crezi totusi ca supradimensionezi? e vorba doar de vorbe spuse pe net... ce dracu? mie mi se pare ca ce s-a spus s-a spus la vedere! gresesc? 

Asa crezi...?:).. Exact asta e..si eu credeam ca sunt doar vorbe pe net. Tie ti se pare ca s-a zis tot pe fata? Asa vezi tu, dupa deznodamant?.
Zi, ai semnat la banarea lui Gigi aici pe fata sau pe dos?
Eu nu vad nici un topic dedicat.
Zi, ai semnat la banarea lui Gigi aici pe fata sau pe dos?

De un singur om stiu ca nu a fost de acord cu ea(banarea)...desi a fost intrebat..Nu ma mira..il respectam si inainte .
ti-am mai zis tie ca in afara de 3 cuvinte in romana si 5 in engleza , altceva n-ai ce da...ULK scrie:Zi, ai semnat la banarea lui Gigi aici pe fata sau pe dos?Eu nu vad nici un topic dedicat.
urma un topic dedicat dar am zis ca nu-i bine sa ma cobor pana acolo , asa cum a facut el..
pentru tine totul e greu...te inteleg.

apasa repede "report" ca vad ca gigel inca n-a aparut.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Mai clonatule....eu umblu cu soparle pe la spate sa conving lumea de banari sau tu? Esti demn de mila, ca ai ajuns sa duci o lupta virtuala in asa hal serios. Si toti care iau treab asta asa "la sange"...Voi credca va-ti lua la lupte direct daca va-ti intalni...
Cata ura se simte in postarile tale...trist

Cata ura se simte in postarile tale...trist

Pentru mine butonul de "report" nu exista..nu am apasat niciodata.SI stii dece?
. Ca tot ce se scrie aici "e vorbe" pentru mine ..atat. Nu o transpun in realitate.

Ultima oară modificat 30 Noi 2012, 15:20 de către ULK, modificat de 2 ori în total.
uuuu! groaznic! m-ai pus in situatia sa recunosc ca sunt un las; un om fara coloana... e mai grav decat iti imaginezi: as fi fost de acord cu banarea lu' Jiji da' n-am semnat! iti dai seama ce meduza sunt?
sunt un mishel, si fata de jiji, si fata de ranga! noroc cu tine ca mi-ai pus oglinda-n fata! multumesc!

Crede-ma ca chestia asta e mult mai dificila decat iti imaginezi! si cei mai subiectivi sunt cei care sunt convinsi de obiectivitatea lor... Eu sunt subiectiv... deci pe cale de consecinta sunt mai obiectiv decat tine!ULK scrie:tavistane...eu vreau sa cred ca judec la rece.....

ai dat report ?ULK scrie:Mai clonatule....eu umblu cu soparle pe la spate sa conving lumea de banari sau tu? Esti demn de mila, ca ai ajuns sa duci o lupta virtuala in asa hal serios. Si toti care iau treab asta asa "la sange"...Voi credca va-ti lua la lupte direct daca va-ti intalni...

n-am incercat sa conving pe nimeni ma , am intrebat daca sunt de acord cu topicul. ei au zis ca nu e bine , ca ajung sa fac ce a facut el...
de lupta virtuala sa-i zici lui gigel , ca el s-a plans ca ii "patam" imaginea pe forum .

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Patetic..
....cereti "coloana" doar daca aveti ...
tavistan...eu inca nu am vazut la tine sa condamni ceva ce au facut simpatizatii tai....si zici ca esti mai obiectiv ca mine si ca e greu? Tie poate ca e...te cred

tavistan...eu inca nu am vazut la tine sa condamni ceva ce au facut simpatizatii tai....si zici ca esti mai obiectiv ca mine si ca e greu? Tie poate ca e...te cred