Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2011, 11:29

Nemernic scrie:
elias scrie:
miky scrie: Poate asa vede si admin. :!:
Elias... Adminul a vazut, vede... si o sa vada in continuare.... Probabil ca-i place mizeria si lui :lol: ... traficul.... alea alea..... Ma gandesc ca un conflict intre el si Gerula a existat/ exista, nu stiu detalii, motiv ptr care accepta gunoaiele astea...... Nu vedeti ca in orice scandal intre diferite persoane.... motivul e tot Gerula ?! De ce ?! Ptr ca persoanele in cauza.... stiu ca sunt ocrotiti de Admin :wink: , tocmai ptr a-l porcaii in continuare pe Gerula.
Nemernicule , de-a lungul timpului s-au iscat antipatii . De multe ori n-are legatura cu gerula . Orice afirmatie denigratoare fata de un user o sa nasca tot "polemica" . Atat timp cat sar scantei , focul nu se stinge . Ori renunta toti , ori d-zeu cu mila ... :lol:
Eu unul as inchide definitiv "arena" sau cel putin pentru o perioada.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 11:32

Ma..io treba cu Gerula o vad asa:
si io ma mai distrez cu el, dar vreau sa cred ca in limitele limbajului decent, cel putin din partea mea... daca va deranjeaza/plictiseste asta ma opresc fara nicio problema.
La fel de bine, ba chiar mai bine ar fi sa se interzica total discutiile intre forumuri, deci inclusiv "polemicile" cu el, ca astea tin capul de afis. Pana la urma asa e normal, atata timp cat el e banat si nu poate raspunde aici. Cine vrea sa se duca la el, daca-l tine :D
daca totusi sunt acceptate si aceste "polemici" intre forumuri atunci musai conform regulilor de la punctul 2
in orice caz sunt contra exceselor de limbaj
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2011, 11:36

indian_larry ... pai nu m-am "agitat" pentru ca de obicei imi place sa zic ceva atunci cand ma pricep si nu doar sa imi dau cu presupusul asupra anumitor chestii cu care nu am nimic de-a face ... cum in ultima vreme in cele X topicuri in care se mai discuta ceva nu am nimic de-a face cu subiectul prefer sa stau de-o parte in asteptarea unuia in care sa pot intra si eu ... cam asa sta treaba ...

in privinta orgoliilor ... da ... sunt destule si se tin sus ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2011, 11:43

Interesant e faptul ca..... in ciuda moderatorilor conectati... niciunul nu-si exprima parerea, chiar si acea parere de simplu UTILIZATOR al forumului :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 11:50

miky scrie:io nu cred ca e nevoie de vot ci de o operatie chirurgicala de extirpare !
O tumoare odata instalata, nu o inlaturi decat cu bisturiul !
altfel, chiar daca te tratezi, tot nu scapi niciodata de senzatia de greata !
box populi box dei :D
tu crezi ceva io cred altceva...sau poate tot aia, s-a mai intamplat si asta :D
e interesant de aflat ce vor cei multi...

l.e. de ce nu pot crea un chestionar? :?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Sep 2011, 12:04

Indian Larry , porti ochelari de cal amice ? :shock:

Doar te faci ca nu pricepi sau pur si simplu nu pricepi ?

Noi aici ascultam rock si voi bruiati (da ma , tu si mitomanu Chirtu) cu manele ! Sau noi ascultam manele si voi bruiati cu rock ! Ideea ii ca deranjati !
Tie mai putin , da lui Chirtu i-au spus demult si mai multi useri , insa nesimtirea il face sa nu bage de seama !

Tu crezi ca pe mine ma intereseaza de ce l-ai amenintat pe Adar ala (ti-o mai spun odata , nu ma mai cauta e privat , vorbeste aici sa vada lumea ) ?

Chirtule , inca nu mi-ai aratat care-s aia "noi toti" ? Te rog , arata baiete cu degetu frumos pe aia are iti sustin voma aici pe forum !

Ai probleme cu limba romana ! "Noi toti" iti spunem la revedere de cateva zile , insa tu te prinzi ca scaiu de noi !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Sep 2011, 12:07

Nemernic scrie:
elias scrie:
miky scrie: Poate asa vede si admin. :!:
Elias... Adminul a vazut, vede... si o sa vada in continuare.... Probabil ca-i place mizeria si lui :lol: ... traficul.... alea alea..... Ma gandesc ca un conflict intre el si Gerula a existat/ exista, nu stiu detalii, motiv ptr care accepta gunoaiele astea...... Nu vedeti ca in orice scandal intre diferite persoane.... motivul e tot Gerula ?! De ce ?! Ptr ca persoanele in cauza.... stiu ca sunt ocrotiti de Admin :wink: , tocmai ptr a-l porcaii in continuare pe Gerula.

Poate adminu asteapta sa se adune vreo 10 Modiglianis din astia , sa vedem atunci cum o sta treaba !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Sep 2011, 12:17

Tavi scrie:l.e. de ce nu pot crea un chestionar? :?
pen'ca n-ai boton de report :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2011, 12:21

MuskMd scrie:
Tavi scrie:l.e. de ce nu pot crea un chestionar? :?
pen'ca n-ai boton de report :lol:
dc n-are buton de report? :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Marineros
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Marineros » 07 Sep 2011, 12:23

miky scrie:io nu cred ca e nevoie de vot ci de o operatie chirurgicala de extirpare !
O tumoare odata instalata, nu o inlaturi decat cu bisturiul !
altfel, chiar daca te tratezi, tot nu scapi niciodata de senzatia de greata !
Aveti perfecta dreptate domnule !

Propun sa se incepa cu mine , DAR ... CONCOMITENT si cu toti cei veniti de aiurea care au murdarit topicul cu dejectiile lor .

Cine este pentru ?

Scrie răspuns