Acu ma scuzati trebe sa-i ard una peste bot lu mucilaginosu ala de gazetaras-
””Gerula pe Septembrie 7th, 2011, 3:12 pm
Evident, Adelina nu avea cum sa nu se auto-umileasca si cu contul furat cociuba.dalin
cociuba.dalin scrie:
Nemernic scrie: care-i problema eu unul nu o vad.. ,
Parca a mai pus cineva aceasta intrebare: Nu aveti 00 sa va duceti la el pe forum sa-l luati la misto ?
Ba exista OO dar acolo cum il contrazici pe ciumpalac cum esthi banat, deci... NU SE POATE ,
Tampita mica, nimeni n-a fost banat aici pentru ca m-a contrazis Am avut polemici de lunga durata cu taicanoe, nucus, Vali Stratonov si altii, niciodata nu s-a pus macar problema ca vreunul dintre ei sa ia ban. De ce? Pentru ca au fost in stare sa-si exprime argumentele in mod civilizat, fara a abera, fara a posta intentionat informatii false samd.
Tu si alti trogloditi nu sunteti in stare decat sa mintiti abject si sa va puneti poalele-n cap . Cum iesiti de la sanul calduros al jigodiei-sef Radulescu, imediat luati ban peste tot, pentru ca nimeni n-are chef sa stea sa citeasca aberatiile scrise de niste retardati.
Aici regula e simpla: te-am prins ca scrii o chestie despre care stii prea bine ca nu-i adevarata, jap una peste bot. La a doua abatere, jap ban definitiv. Normal ca nu faci fata la o discutie aici, cand altceva nu stii decat sa minti .
P.S. Contul empthy_cluster de aici e bine-mersi activ, daca nu era tot tu clonata mica ce presteaza din spatele contului furat cociuba.dalin aveai acces la el ”””
Brae amnezicule,io nu mai pun accent pe clone si conturi furate,ca vad ca iarasi ai tras cu prastia folosind pastilutele-nu ti-e rusine,aia dau bani grei sa le produca,vinda-asa,si,am o problema cu procedura banarii.Adica eu te-am intrebat frumos,ce dovezi ai sa-l faci pe ala hot,mai ales ca a si rezolvat amiabil cu propietarul,si tu hop ,info false si clona...Cum adica,eu te-am intrebat frumos,si tu zici ca ...info false

??? Buun,apoi zici ca imi dai ban 24 de ore si a doua zi,FARA SA FAC NIMIC,imi dai ban permanent

??
Si atunci,”verigalipsa”ce esti,cum mai clamezi tu,ca esti corect.Eu stiu,ca ,daca esti corect intr-adevar,imi dai ocazia sa aduc argumente contra acuzatiilor pe care mi le aduci.Ori tu nu mi-ai oferit nici cea mai mica ocazie,ba n-ai stiut cum sa ma banezi mai repede,de parca iti era frica sa nu aduc dovezi...
Deci cleano-fagule,esti peste poate de incorect,postura din care,nu vei reusi vreodata sa organizezi vreun concurs.
Contrazi-ma prin fapte

Si-Gi Lures wobblers&more..
.