Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 07 Sep 2011, 13:05

Nemernic scrie:
cociuba.dalin scrie: care-i problema eu unul nu o vad.. :) ,
Parca a mai pus cineva aceasta intrebare: Nu aveti 00 sa va duceti la el pe forum sa-l luati la misto ? :lol:
Ba exista OO dar acolo cum il contrazici pe ciumpalac cum esthi banat, deci... NU SE POATE :lol: :lol: :lol: :lol: , eu unul am incercat si am vazut ce se scriee pe alte topicuri tehnice, cei drept nu mai sunt tehnice cum erau odata, pot spune chiar unele plictisitoare, deh ce modest sunt, stiu tot in materie de pescuit :lol: :lol: , si prind foarte multzi pesti whitout number whitout number...... :lol: :lol: , si acum poate se va spune bine baiiii cociuba.dalin da de ce nu deschizi tuh o discutzie interesanta, deoarece in RO pe forumurile din RO sa discutzi in general tehnic pe o anumita problema este o pierdere de timp.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2011, 13:11

ciupercile apar cica dupa ploaie ... asemeni ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 13:33

@Nemernic-cu toata simpatia ce ti-o port nu vad sa scrie nicaieri,ca polemica este numai intre membrii acestui forum.Aceste reguli nu le stabilim noi, userii,ci admin.Din moment ce nu exista aceasta regula,mi-am permis sa ”dialoghez”cu kostobocu de la distanta...pentru ca in lasitatea sa nu ma primeste la el pe forum.

@Tavi,am o placere sa ma maninc cu Gerula.Zilnic.Mi se rupe ca altii considera asta deplasat.

Mai ales cu cit am cautat sa nu vorbesc murdar,si m-am retras aici la Arena,in cel mai dosit loc posibil.

Nu nici mie nu-mi place cind Pictorul ,Indianul sau Adar,injura,si as vrea sa nu se mai repete.

Insa sint si altii,cum ar fi Stratonov,ori Shoco,care folosesc un limbaj la fel de colorat,si al naibii,pe aia nu-i vede nimeni.

Pot sa trec si peste asta,mi se rupe, sint obisnuit cu lumea asta nedreapta.

Ce nu-mi place mie este atunci cind se caca cineva in gustul altuia.

Adica ce aveti voi,ca mie imi place sa ma fitilesc ZILNIC cu Gerula??Am jignit pe vreunul din voi??M-am legat de voi?Am facut comentarii negative la gusturile voastre??

Io stiu ca m-am abtinut din rasputeri sa fac asta.Daca nu mi-a iesit suta la suta,imi cer scuze in public...

Nu vreau sa fac alt topic,tocmai pentru a nu aparea pe pagina de garda.

Spatiul virtual de la Arena este practic ,infinit,deci ,infinit poate fi si numarul polemicilor.Nu cred ca cineva n-a avut loc aici de mine si de mistourile mele la adresa lui Gerula..

”si cand mai multi iti spun ca esti beat...”......da aia multi ,sint sigur...treji???S-au n-au fost trencaliti niciodata??Atunci i-as intelege ca vorbesc...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 13:41

...Discutii despre pescuit???

Ok...Ce-l intereseaza pe roman??Sa prinda cit mai multi si cit mai mari....Scule,tehnici,ne autopoleim cu concepte c@r,cine-i ca noi??Vorbim si dam din gura...Felicitam lotul national pentru rezultatul recent,da la chestionarul ala in care se punea intrebarea daca am fi de acord sa dam bani pentru pescuitul de performanta,nici unul macar,nici unul n-a zis ca ”da”,nici macar sub forma de donatie..Cind e vreo discutie tehnica doamne fereste sa zici ceva negativ-chiar daca e o realitate evidenta-despre sculele cuiva,ca polemica e gata..Gustul nostru e cel mai...cel,vecinul???Nu conteaza ,ma ....in gustul lui ...ca io-s cel tare...Vorbim de calitatea forumului da n-avem nici o jena sa actualizam anunturile de vinzare cumparare cit de des posibil...ca doar totata lumea trebuie sa stie cu obstinatie ce vindem...Si la arena ne umflam muschii..ca e mocirla...

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 14:01

Gigi, ai inteles cam pe langa ce am scris si nu e prima oara. De data asta nu am chef sa-ti explic. Daca te calmezi si citesti relaxat, fara patima, poate intelegi de exemplu ca nu rezulta de nicaieri ca ma cac in gustul tau, si nici alte concluzii trase aiurea de tine. Daca nu, asta e.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2011, 14:02

semlecangheorghe scrie:(lipsa text)......Adica ce aveti voi,ca mie imi place sa ma fitilesc ZILNIC cu Gerula??Am jignit pe vreunul din voi??M-am legat de voi?Am facut comentarii negative la gusturile voastre?? (lipsa text)

...
Gigi :lol: :lol: :lol: .... n-ai inteles nimic :lol: :lol: :lol:
Polemica care o purtai/ porti cu Gerulax .....e super distractiva.... si :!: dupa cum ai observat si tu :wink: ... nimeni nu a avut ceva de obiectat in asta. Insa, cand au intervenit altii... care, sincer, s-au bagat singuri cu nasu-n "maron" ... a devenit insuportabil acest topic. Stiu...eheheheeheeee....soarecii or sa sara in sus ca "nu sunt obligat sa deschid topicul Arena" ... e dreptul meu ca si utilizator sa citesc ce vreau... si ce vreau sa citesc.... sa fie in parametrii regulamentului acestui forum. Regulament care, dupa ce l-am citit, nu am vazut niciun paragraf unde sa scrie: In Arena ai voie sa-ti bagi o MARE P__A in mama cuiva. . Aici tine de educatia fiecaruia, pentru ca acest forum nu este dedicat ADULTILOR :!: :idea: :!: ..... sunt foarte multi copii/ elevi :shock: .... care intra aici de dragul de a invata una alta de pescuiala ....
:bere:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Sep 2011, 14:14

Gigi , ce ai bre ?

Nu are nimeni nimic cu arena , ci doar cu atitudinea a vreo 2 de pe aici !

Arena era misto asa cum era inaintea , chiar daca era un fel de balacareala avea un curs si cand citeai aveau un sens posturile , se facea treaba intr-un fel care cadea bine !

Dupa aparitia lui Modigli asta , tot al treilea post era o voma de-a lui !

Altceva inafara de mintit si injurat nu are ! Crezi ca ii comic ?
Tocmai pentru ca-i diferit comunitatii useri i-au atras atentia ! La cine insa , cand el declara ca asa are el chef sa injure daca cineva se leaga de familia lui , cand defapt el incepe primu !

Uite , nu are de-a face cu noi sau vechi , ii pur si simplu atitudinea lui , Adi G de ex. ii mai nou fata de noi , insa s-o incadrat , s-o adaptat ca sa zic asa !

Nu te face ca nu pricepi Gigi :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 15:21

Tavi scrie:Gigi incearca sa vezi lucrurile si altfel.
Arena nu este rezervata meciurilor cu Gerula si mizeriilor asa cum s-a intamplat
Deci aia numa polemica nu era.
Daca tu simti nevoia unui topic unde sa te razboiesti non-stop cu Gerula si daca iti e confortabil ca tot acolo sa se injure ar trebui sa-ti faci un topic dedicat pentru asta, sa se intituleze Gerula & shit si atunci da, poti sa zici, nu dati click aici.... Polemica e altceva si nu e doar pentru cativa care de fapt fac altceva acolo... si asta o spun chiar daca am participat si eu la meciuri, dar e o limita.. si cand mai multi iti spun ca esti beat...

....Da Tavi, am o problema cu asta-

”Arena nu este rezervata meciurilor cu Gerula si mizeriilor asa cum s-a intamplat ”

Din moment ce este evident ,ca eu am un meci de la distanta cu Gerula,ca de aproape e prea las,si acest meci este gazduit aici ,la arena,inseamna ca ma vizezi si pe mine.

Atunci ce n-am inteles bine??

Ca aveti ceva contra lui Pictoru,Indianul,eventual Adar??,spuneti-le in fata,asa cum a facut S.F.,altfel,ma simt inclus.

Daca io am inteles anapoda,sorry,eu asa am inteles din textul de mai sus.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 15:40

Acu ma scuzati trebe sa-i ard una peste bot lu mucilaginosu ala de gazetaras-

””Gerula pe Septembrie 7th, 2011, 3:12 pm

Evident, Adelina nu avea cum sa nu se auto-umileasca si cu contul furat cociuba.dalin

cociuba.dalin scrie:

Nemernic scrie: care-i problema eu unul nu o vad.. ,
Parca a mai pus cineva aceasta intrebare: Nu aveti 00 sa va duceti la el pe forum sa-l luati la misto ?

Ba exista OO dar acolo cum il contrazici pe ciumpalac cum esthi banat, deci... NU SE POATE ,

Tampita mica, nimeni n-a fost banat aici pentru ca m-a contrazis Am avut polemici de lunga durata cu taicanoe, nucus, Vali Stratonov si altii, niciodata nu s-a pus macar problema ca vreunul dintre ei sa ia ban. De ce? Pentru ca au fost in stare sa-si exprime argumentele in mod civilizat, fara a abera, fara a posta intentionat informatii false samd.

Tu si alti trogloditi nu sunteti in stare decat sa mintiti abject si sa va puneti poalele-n cap . Cum iesiti de la sanul calduros al jigodiei-sef Radulescu, imediat luati ban peste tot, pentru ca nimeni n-are chef sa stea sa citeasca aberatiile scrise de niste retardati.
Aici regula e simpla: te-am prins ca scrii o chestie despre care stii prea bine ca nu-i adevarata, jap una peste bot. La a doua abatere, jap ban definitiv. Normal ca nu faci fata la o discutie aici, cand altceva nu stii decat sa minti .

P.S. Contul empthy_cluster de aici e bine-mersi activ, daca nu era tot tu clonata mica ce presteaza din spatele contului furat cociuba.dalin aveai acces la el ”””

Brae amnezicule,io nu mai pun accent pe clone si conturi furate,ca vad ca iarasi ai tras cu prastia folosind pastilutele-nu ti-e rusine,aia dau bani grei sa le produca,vinda-asa,si,am o problema cu procedura banarii.Adica eu te-am intrebat frumos,ce dovezi ai sa-l faci pe ala hot,mai ales ca a si rezolvat amiabil cu propietarul,si tu hop ,info false si clona...Cum adica,eu te-am intrebat frumos,si tu zici ca ...info false :shock: :shock: :shock:??? Buun,apoi zici ca imi dai ban 24 de ore si a doua zi,FARA SA FAC NIMIC,imi dai ban permanent :shock: :shock: :shock: ??

Si atunci,”verigalipsa”ce esti,cum mai clamezi tu,ca esti corect.Eu stiu,ca ,daca esti corect intr-adevar,imi dai ocazia sa aduc argumente contra acuzatiilor pe care mi le aduci.Ori tu nu mi-ai oferit nici cea mai mica ocazie,ba n-ai stiut cum sa ma banezi mai repede,de parca iti era frica sa nu aduc dovezi...

Deci cleano-fagule,esti peste poate de incorect,postura din care,nu vei reusi vreodata sa organizezi vreun concurs.

Contrazi-ma prin fapte :evil:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 15:49

gigi, spune-mi te rog de unde ti-a rezultat ca eu ma cac in gustul tau
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns