Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 15:34

nah... i-am promis ca ii raspund daca o face cu citat...

nu de alta dar altfel e imposibil pt ca a complicat prea mult problema ramificindo si insinuind vrute si nevrute

cu citat zic io ca e mai simplu sa vedem de la ce ne certam

si asa poate se si clarifica toata treaba

fiind asa lunga povestea... ca sa nu pier firul ideiilor o trebuit sa scriu cu litere mari

asta nu inseamna ca strig sau ca sint in panica sau mai stiu io...

dar asa mi-o fo mai usor de citit si compus...

imi cer anticipat scuze pt asta
semlecangheorghe scrie:Si ca sa fie mai clar,Ipocrite ia de aici.Citat asa cum ai vrut
Trimis: Vin 11 04, 2011 8:56 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

cica ... hai sa nu rasucim ... dar rasucim...

Gigi... , ce am zis io suna asa ! : din moment ce axul se invirte in rulmet... , nu e nici o diferenta daca acolo e rulment sau lagar !

ba daca stai sa te gindesti lagarul de alama are proritati mai bune ca otelul de la rulmenti la capitolul asta !

felul in care o pui tu acuma suna precum ca axul tau e fest pe rulment si se invirte doar din rulment !
si aia ti sa mai zis ca nu e adevarat !

dar nah... iti place sa te hirjonesti punindumi mie in circa again and again "declaratii " potrivit torsionate made by Gigi pe care acu ... vrei sa ti le iexplic io !

poi nu ashe se face Gigi... , daca ai curiozitati sau mai stiu io... , poti intreba direct ... ca nu sintem la gradinita si incepi cu : io am zis aia... cind de fapt io am zis alta... , dar nu imi cere mie socoteala ... , ca nu-s dator cu explicati la problemele altora

cit despre vestitele teste wsb cu si mai vestitele concluzii aferente... , n-are rost sa ma comentez !

sa nu ma intelegi gresit... , esti amuzat... , si ma trezesc zimbind la amitirile aduse , dar in acelasi timp e plictisitor sa bat apa in piua repetind aceiasi discutie again and again

neinteresat si complecta pierdere de timp

e ca si cum imi spui acelasi banc in fiecare zi !
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=70

Ai zis ca nu este nici o diferenta intre rulment si lagar,daca axul se invirte in rulment...Prima subliniere,cu rosu.
Deci ce este un lagar?
Este un organ de masina care sustine un ax.
Lagar este un termen generic ,caci poate fi de doua feluri si anume,prin frecare,adica bucse,sau prin rostogolire,adica rulment. Tu sustii,ca daca axul se invirte in rulment...In rulment ,unde??Poi in camasa lui interioara,atunci ,se comporta ca un lagar.Care lagar??Pai din ala prin alunecare,adica bucse.
PRIN AIA SUBLINIAT CU ROSU AM ZIS CA : DACA... , RETINE … DACA …. AXUL SE INVIRTE IN RULMENT NU E NICI O DIFERENTA INTRE RULMENT SI LAGAR

MA CONTRAZICI AICI ... CU CE ?

APOI AM SI COMPLECTAT CA DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATILOR MATERIALELOR IN ACELEASI CONDITII UN LAGAR DE ALAMA ARE PROPRIETATI MAI BUNE VERSUS CAMASA DE OTEL AL UNUI RULMENT

LA DEFINITIILE TALE DE DULGHER IO NU MA APUC SA COMENTEZ
semlecangheorghe scrie: La aceasta afirmatie eu nu am fost de acord,sustinind ca nu este posibil ca in conditii normale, sa se invirta axul in camasa interioara a rulmentului.
LA ACEASTA AFIRMATIE PE MINE MA DOARE IN COT DACA TU VEZI GIRAFA DAR... NU ESTI DEACORD CA EA EXISTA !
semlecangheorghe scrie: Totusi,considerind ipoteza ta drept realitate,
FAPTUL CA TU-I ZICI IPOTEZA NU O FACE UNA... , ALEGERA CUVINTULUI IPOTEZA E TENDENTIOASA SI INSINUEAZA CA IO AS VORBI " DIN AMINTIRI "

DEGENERATA TENTATIVA DE A DESCALIFICA AFIRMATIA MEA !
semlecangheorghe scrie: te-am intrebat ,daca axul se invirte in camasa interioara a rulmentului,deci acesta nemaiinvirtindu-se,de ce se uzeaza rulmentii la mulintele de pescuit,mai exact bait..??Nu mi-ai dat un raspuns coerent si logic...
MANINCI **** !
CU TOATE CA CHESTIA ASTA NU ARE NIMIC DE A FACE CU MINE SI AFIRMATIILE MELE TI-AM RASPUNS SI LA ASTA COERENT SI LOGIC !

TI-AM ZIS CA DUPA PAREREA MEA CEL MAI MARE STRES LA RULMENTII CERAMICI E SOCUL MECANIC CARE MAI MULT PROBABIL APARE IN TIMPUL MULINATULUI IN SARCINA SI SOCURI

TI-AM MAI ZIS CA LA RULMENTI INTRA SI MIZERIE , SARE SI ALTE PROSTII IN FUNCTIE DE CONDITII , ETC …

NU E INDEAJUNS DE LOGIC SI COERENTA PAREREA MEA ?
IACA FLEOSHC !
DACA NU-TI PLACE NU MINCA !
CAUTA TU ALTA MAI BUNA !
CE PISICA MEA VREI DE LA MINE ?
semlecangheorghe scrie: Ba in cirdasie ,cu un idiot,ai incercat subtil sa sugerezi ca tu de fapt vorbeai de lagar(rulment),versus,rulment...tot rulment.Si rizind apoi ca vezi doamne n-am priceput io...Dar, amice uite ce spui tu in al doilea citat inrosit.
IN LUMINA ULTIMELOR EVENIMENTE NU MAI POT FACE ASUMPTIA CA AI INTELES GRESIT... , DECI INTERPRETEZI INTENTIONAT GRESIT SI PE DEASUPRA MAI SI MINTI !

SPUNEMI TU MIE UNDE AM INCERCAT IO SUBTIL SAU NESUBTIL SA SUGEREZ CA DE FAPT IO CIND VORBEAM DE LAGAR MA REFEREAM LA RULMENT ?

DA CITAT !

AAA … CA RID DE TINE CA NU PRICEPI MULTE... , AIA ASA E !

DA !

RID !

CIT DESPRE â€

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 15:47

amu sper ca e destul de clar !

jiji... vrei sa-mi combati afirmatiile si parerile... fao cu citat !

altfel nu-ti raspund ca o dai la intors si o intorci pe dos ca pe soseta !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Noi 2011, 15:49

ipocritu .... :shock: :shock: :shock: ... ai scris si ai scris de nu te-ai mai oprit ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 15:53

acu mi-o picat fisa...

in principiu... Jiji... batal vina... :lol: se contrazice cu intelesul cuvintului DACA... :lol:

io stiam ca ala conditioneza ceva... , dar nah ! Jiji ne-o demonstrat la toti ca nu-i ashe...

ca atare... ma pedepsesc singur si-mi schimb nick-ul :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 15:57

anem scrie:ipocritu .... :shock: :shock: :shock: ... ai scris si ai scris de nu te-ai mai oprit ... :lol: :lol: :lol:
Poi nu e jina mie...

numai un Jiji o putu sa plece de la o afirmatie asa simpla si sa complice , rasuceasca si indoaie lucrurile in felul asta

acu cu citat macar vad si io unde e scurgerea...

sper ca i-am pus dop...

dar mai stii ? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Noi 2011, 16:29

propun un premiu pt Ipocrit pt cea mai lunga postare fara copieri de texte, slujbe religioase si fise tehnice de mulinete de-antoarsa :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2011, 17:06

MuskMd scrie:propun un premiu pt Ipocrit pt cea mai lunga postare fara copieri de texte, slujbe religioase si fise tehnice de mulinete de-antoarsa :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
dutieee dracu, cel mai lung post ever :lol: la un moment dat am crezut ca ma uit la episodul 326346 din Tanar si Nelinistit :lol: :lol: :lol: deci daca gigi face citat la al si dumitru mai apoi la gigi, maine citim 3 pagini la o singura postare, iote o idee de cartea recordurilor :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 21 Noi 2011, 17:13

Maaaaah! Suntetz` bolinzi :roll: . Io am fujit.
Da` nu se mai poate cu astia ma tata mah!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Noi 2011, 17:13

Pokemoane lasa vraja, pui ceva la premiu ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 17:15

pikeman scrie: dutieee dracu, cel mai lung post ever :lol: la un moment dat am crezut ca ma uit la episodul 326346 din Tanar si Nelinistit :lol: :lol: :lol: deci daca gigi face citat la al si dumitru mai apoi la gigi, maine citim 3 pagini la o singura postare, iote o idee de cartea recordurilor :lol:
DACA... altfel... nu se poate... ? :lol:

Scrie răspuns