Adio!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Adio!!!

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 22:12

Mai fratilor, asta e, toate bune si frumoase dar unele au o limita, eu o stiu pe a mea altii pe a lor...am incercat in ultimul timp sa am o atitudine pacifista, miam cerut scuze fata de AndreiOvidiu, Empty_cluster, Pilula, Gerula si poate si altii cu care mam contrat cei care stiu ca am facut asta cu ei, le cer scuze acum...sa am si eu sarbatorile fericite...dar totul a culminat azi cand primesc urmatoarea afirmatie:
Mai ai mult rahat in gusha? Hai, scuipa-l pe tot sa te descarci!
dragi baieti de pe forum, posibil sa fi adus si eu jigniri la randul meu, pentru care cu respect cer scuze, am primit si eu la schimb asa ca va iert la randul meu, dar sa primesc afirmatia de mai sus fara nici o intentie de a jigni a pus capac, cer scuze userului MihaiV, nu poarta nicio vina pentru acest gest, el a adus picatura la paharul plin , atat tot. Acestea fiind spuse rog cu umil respect pe Danr ami bana userul pe ip-uri ( asta pentru a nu ma mai manca degetele ) ii multumesc pentru acest site pe care miam facut multi prieteni , care miau fost de ajutor si cu _ care mam delectat la pescuit ... totodata il rog sa nu stearga acest topic macar din bun simt fata de cele 1000 si ceva de postari pe care leam facut si din care sper ca macar jumate au fost utile.

Sa aveti parte de sarbatori fericite si totodata posibilitatea de a va imbunatati recordurile :wink:

Numa bine :wink:

P.S. Gerula, here I come :lol:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 10 Dec 2007, 22:24

Respekt ...batrine !! :D :D

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 22:26

eu inteleg ca ai demnitatea ta, inteleg ca ai fost jignit dar nu fi copil , adu si tu argumente, mai tarziu o sa regreti acest gest . Sarbatori fericite si sper sa te razgandesti . :roll: :|

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2007, 22:34

pikeman
daca tu te retragi acuma, ma faci sa ma mustre constiinta ca ti-am dezgropat topicu' si te-am bagat in gura lumii...
intentia mea n-a fost asta... io m-am uitat la titlu,...
asa ca fa bine si revino-ti,... lasa-ma sa ma simt si io bine de sarbatori, nu sa ma gandesc tot la tine,...
nu te teme ca motiv de ofuscare o sa mai gasesti destul de repede, da' fa in asa fel sa nu fiu si io in problema...
sunt sigur ca in scurt timp poti gasi motive sa-ti dai/iei banuri cate poti duce...
hai,... ca te astept... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 22:37

Pike man nu ma fa sa deschid topic :) renunta la ideea ta. 8) desi ai dreptate .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 22:39

miky , imi fortezi mana, nu mai vreau sa fiu activ pe forum si asta e, nu dau vina pe nimeni, eu is de vina ca nu stiu sa ma exprim si creez motive de cearta si vorbe urate din partea unor oameni care nu ar face asta, iti spun si tie si lui mihaiv, nu aveti nicio vina, asta sa nimerit sa umple paharul, eu loasem o atitudine pacifista si tocmai redevenisem agresiv, nu face bine la sanatate :lol: glumesc, daca vrei sa vb cu mine ai ID de mess la adiwolf, are acordu meu sa til dea, si merem la pestravu ala, doar nu crezi ca team uitat :twisted:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 22:41

pikeman scrie:miky , imi fortezi mana, nu mai vreau sa fiu activ pe forum si asta e, nu dau vina pe nimeni, eu is de vina ca nu stiu sa ma exprim si creez motive de cearta si vorbe urate din partea unor oameni care nu ar face asta, iti spun si tie si lui mihaiv, nu aveti nicio vina, asta sa nimerit sa umple paharul, eu loasem o atitudine pacifista si tocmai redevenisem agresiv, nu face bine la sanatate :lol: glumesc, daca vrei sa vb cu mine ai ID de mess la adiwolf, are acordu meu sa til dea, si merem la pestravu ala, doar nu crezi ca team uitat :twisted:
Esti un user vechi al forumului , ai contribuit la dezvoltarea lui si nu are rost sa pleci asa ... zic io .

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2007, 23:10

ma rog, nu vreau sa-ti fortez mana, tu stii mai bine ce vrei sa faci...
ca parere insa cred ca te pripesti,... zici ca ai prieteni multi pe aici,... intr-un fel cred ca ar trebui sa tii cont mai mult de ei decat de unul sau altul care te deranjeaza... toti avem zile mai proaste... daca tot ai vrut sa fii mai pacifist,... io zic ca ai putea trece peste asta...

PS: uite ca sa-ti readuc buna dispozitie iti zic ca nu esti primul si nici ultimul in situatia asta: si Vadim s-a retras din parlament,... dar tara l-a vrut inapoi :lol:, asa ca cu mari eforturi,... a revenit... :lol:
deci daca poporul vreeea..... :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 10 Dec 2007, 23:16

Imi promisesem mie ca in viata si in istoria mea nu mai intru pe acest site, dar acum nu m-am putut abtine!!!
PIKEMAN, poate exprimarea citatului postat de tine nu este ortodoxa, insa o MERITI CU VARF SI INDESAT!!! ESTI IPOCRIT SA TE SMIORCAI CA TE-A JIGNIT CINEVA.... NU-I SUFICIENT SA PLECI NUMAI TU DE PE ACEST SITE, CI SI ALTII ASEMENI TIE. TU, CARE ACUM TE DAI LOVIT IN ORGOLIU SI DEMNITATE, FARA SA-TI ADRESEZ MACAR O FRAZA, TE-AI LEGAT DE MINE INTR-UN MOD INCREDIBIL DE JOSNIC ALATURI DE UN PAPAGAL DE COPIL DE PRIN TALMACIU.... ITI AMINTESTI?!? PLEACA SI NU TE MAI INTOARCE!!!
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar :)

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 10 Dec 2007, 23:17

Pikeman,

Nici eu nu vreau sa pleci. Mai gandeste putin !

Tudor

Scrie răspuns