Adio!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 11 Dec 2007, 11:25

hai ma stiucaom.. iar te suparasi? si eu:)) :lol: da tot o sa intram pe acilea....

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 11 Dec 2007, 14:43

Eu vin cu 2 sugestii pentru Danr, asta dupa ce am incasat-o si eu candva pe forum si de atunci intru cam odata la 3 luni.

Dupa modelul altui forum unde se discuta despre cresterea pestilor si nu prinderea lor, as propune:

1 functia edit sa fie tot timpul la indemana userului, indiferent de cati au postat dupa el, asa daca face o prostie pe care apoi o REGRETA AMARNIC cum am facut eu candva sa poata sa o stearga sau sa o corecteze.

2 ORICE atac la persoana sa fie soldat cu ban, imediat de catre administrator.

Sa vezi atunci ce forum civilizat si ce placere va fi sa nnavighezi pe el, asa cum fac eu acum pe alt site.

Respect tuturor.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 11 Dec 2007, 14:46

as mai pune sa iti poti sterge mesajul si sa poti bloca mesajele de la alti utilizatori , pur si simplu sa nu iti apara.

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 11 Dec 2007, 14:58

E o idee buna, cum am la telefon functia de a bloca apeluri nedorite.

Imi amitesc de o vreme cand doream sa aflu informatii si peste tot dadeam de unul Gerula.
Tare as fi vrut sa am posibilitatea pentru mine ca user sa pot folosi o functie spam.

performer
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de performer » 11 Dec 2007, 15:01

Gabi Dan scrie:Eu vin cu 2 sugestii pentru Danr, asta dupa ce am incasat-o si eu candva pe forum si de atunci intru cam odata la 3 luni.

Dupa modelul altui forum unde se discuta despre cresterea pestilor si nu prinderea lor, as propune:

1 functia edit sa fie tot timpul la indemana userului, indiferent de cati au postat dupa el, asa daca face o prostie pe care apoi o REGRETA AMARNIC cum am facut eu candva sa poata sa o stearga sau sa o corecteze.

2 ORICE atac la persoana sa fie soldat cu ban, imediat de catre administrator.

Sa vezi atunci ce forum civilizat si ce placere va fi sa nnavighezi pe el, asa cum fac eu acum pe alt site.

Respect tuturor.
dami si mie adresa celuilalt forum despre cresterea pestilor...sant interesat
eram destept dar m-a prostit scoala

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 11 Dec 2007, 15:09

ai mp

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Dec 2007, 15:23

Gabi Dan scrie: Imi amitesc de o vreme cand doream sa aflu informatii si peste tot dadeam de unul Gerula.
Tare as fi vrut sa am posibilitatea pentru mine ca user sa pot folosi o functie spam.
hai serios?! :D
poti sa intri linistit, respectivul nu mai da pe aici... :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 11 Dec 2007, 15:29

long gone ? :)) "respectivul " da asa reclama proasta si-a facut ? :)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Dec 2007, 15:37

mai bine sa nu deschidem subiectul
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 11 Dec 2007, 16:14

1. Nu pleca, bai!
Stai acolo pe metereze si expune-ti linistit punctele de vedere!
Daca ai suparat lumea, foarte rau! Inseamna ca, la randul lor, trebuiau sa-ti toarne cu varf si-ndesat!
Iar daca n-ai facut nimica, si s-au luat nejustificat de tine, zi-le si tu, pana ii saturi!
Ce-i aia, ca te-ai suparat pe viata?!? Dezertor, cumva? "Opriti pamantul, ca vreau sa cobor?"
2. Mutati, bre, asta la "Cafenea", ca, mie mi se pare ca asta este "orice alceva in afara de pescuit"
3. Despre alte pareri expuse pe-aici : posibil sa vi se para o tampenie, dar, eu personal, consider ca nu ar trebui sa existe nici un fel de cenzura (desi sunt de acord, ca, cine vrea sa se joace aici trebuie sa respecte regulile impuse de proprietari, fie ca ii plac, fie ca nu). Consider ca ar trebui sa fie lasat totul la nivelul liberului arbitru si bunului simt. Cine vrea sa se injure, sa se injure! Sa le faca topic separat "Despre mamele tuturor celor interesati" Cine e baiat simtit, sa fie simtit in continuare. Ce-i aia ca poti sa iei p-aici lumea la misto pana ii imbolnavesti de nervi, dar sa nu le lasi bietelor victime posibilitatea sa riposteze pe romaneste? Sunt o multime de pusti care n-au ce face si pierd timpu p-aici cu mistocareli.
Ma uit ca in ultima saptamana nu am mai gasit nici un mesaj despre pescuit care sa ma intereseze si pe mine! Apar o multime de msg, despre orice inafara de pescuit, si, sincer, mi-as dori mai multa activitate constructiva. Eu intru aici de vreo doi ani, cam o data la 2-3 luni. Nu fac parte din generatia "pro" ca sa stapanesc la perfectie tehnica asta de varf, nici nu am timp gramada ca sa atarn toata ziua pe net, si nici nu aveam net acasa. Intram foarte rar de la birou. De vreo luna si-a tras frate-meu net acasa, si intru aproape zilnic. Cu amaraciune spun ca: am consumat cam toata informatia pe care am considerat-o de interes, am vazut si pozele, dupa aia de plictiseala am citit si aberatiile, si acuma ma cam plictisesc. Rar apare cate unul care are ceva de spus cu adevarat, si, de obicei, sar repede si o multime de cate care fac galagie in jururul lui. Mi-as dori sa gasesc mai multe lucruri misto pe-aici, de fiecare data cand deschid calc. Ce credeti ca ar fi de facut? (in afara de sa-l deschid mai rar...) Promit sa ma gandesc bine la asta, si sa vin cu o idee... Poate mai ziceti si voi ceva...

Scrie răspuns