pikeman, da-mi voie sa-mi exprim si eu parerea...
daca cineva are... hai sa zicem puterea sa jigneasca, trebuie sa aibe si puterea de a incasa jigniri. sincer iti spun, la un moment dat si pe mine a inceput sa ma deranjeze felul in care te luai intr-una de Andrei Ovidiu. ei bine, la momentul respectiv iti facea placere, acum, cand altii te jignesc sau se iau de tine, te rog, nu fa pe victima. te-ai bagat in chestii de-astea pe barba ta.
nu-ti place sau nu suporti sa fii jignit? nu mai jigni nici tu, vezi-ti de treaba. iar daca nu poti, atunci incaseaza-le cu demnitate, nu te victimiza.
iar daca nu mai vrei sa intrii pe site, nu face din asta o stire de senzatie. retrage-te in tacere, si gata. iar daca altii o sa-ti simta lipsa asa de tare, probabil vor deschide un topic in care vor intreba de tine.
uite, eu de exemplu ii simt lipsa lui Wavedancer... chiar imi pare rau ca nu mai scrie pe aici...
asa ca, sfatul meu... ori te opresti cu jignirile si te concentrezi pe alte subiecte si ii ignori pe cei care te jignesc(cu motiv sau fara) ori nu mai intrii si gata. nu are de ce sa-ti baneze dan IP-ul... pana la urma e alegerea fiecaruia sa intre sau nu, sa posteze sau nu...
sper sa nu te superi, nu ti-am zis chestiile astea cu rautate.
numai bine!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski