Adio!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 23:22

@vanatoruldepesti, plec stai linistit, totusi e pacat sa porti ranchiuna, imi cer scuze oficial si fata de tine, daca nu team trecut pe lista , pentru mine sarbatorile vor fi fericite si sper ca si pentru tine , e mai sanatos sa fi pacifist, vezi inca mai postez pentru ca nu a intrat danr, dar am sal rog sa baneze useru cat de repede poate :wink: imi pare rau ca team determinat sa ai o atitudine atat de ostila, si de mine sau luat altii stai linistit fie din vina mea fie din a lor, asta e, e cu neputinta sa impaci toata lumea

sa ai fire intinse, asta conteaza cel mai mult sa te simti bine la pescuit si sa nu asculti ce zice lumea :wink:

numa bine

P.S. uite pentru a nu avea asemenea postari renunt la user, nu mi se par demne de mine, si sunt sigur ca nici tu nu poti fi caracterizat prin ce ai scris acolo :wink:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 11 Dec 2007, 00:28

pikeman e pacat sa pleci.
Inteleg ca te-a jignit un asociat convins, o fi de la vreuna din putinele asociatii despre care vad ca exista si pareri bune ... insa pina la urma nu e decit un asociat.
Tu ca om liber ce esti ar trebui sa ignori jignirile ce-ti vin de la asociati.
In definitiv cred ca atunci cind ti-ai afirmat libertatea ti-ai asumat si riscuri ... si uite ca oameni la care te asteptai mai putin (cu un pic de studii si ceva cultura ...) se comporta mai ceva decit asociatii hirsiiti de vreme de la AJVPS.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Dec 2007, 01:04

Eu va recomand tuturor sa va ganditi de doua ori (minim) inainte de a scrie pe forum.
Si sa cititi de doua ori un mesaj inainte de a raspunde taios.
La suparare se zic multe si nu se iau cele mai bune decizii.
Cuvintele grele folosite aici sunt la fel de nepotrivite atat pentru cei care care au initiat conflictul cat si pentru cei care au venit sa-l judece ulterior.
Asa ca va rog sa va recititi postarile si poate ajungeti la concluzia ca ati putea reformula pe ici, pe colo, si altfel ar arata totul.
Ce ziceti?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 11 Dec 2007, 07:39

Adio Pikeman !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 11 Dec 2007, 07:56

Parasesti doar site-ul sau si tara?

adriano
utilizator nou
utilizator nou

adio

Mesaj de adriano » 11 Dec 2007, 09:53

Oameni buni, ce nu vreti sa acceptati este faptul ca suntem o natie aparte, plina de (smecheri,baieti de baieti,orgoliosi,manelisti,ipocriti,sa moara capra vecinului,a mea e mai tare,cine .... esti tu, etc ) si nu vreti nici intr-o mie de ani sa realizati ca scopul acestor forumuri este unul constructiv, nu de misto ieftin care ne este asa de caracteristic si de aceea nici nu avem finalitati in ce facem.Aruncati macar un ochi pe orice site-uri vreti voi, care reprezinta forumuri de discutie intr-o lume civilizata,nu are importanta specificul si o sa realizati ca inca suntem de ce visam sa ajungem candva.Si este vine fiecaruia in parte prin felul cum ne comportam in viata de zi cu zi,pentru netoleranta greselilor celor care ne inconjoara,pentru nerabdarea,nerusinarea,marlania si nepasarea fata de cei care fac uz,zi de zi de aceste asa zise calitati.
Asa ca nu va mai simtiti ofuscati de limbajul folosit in acest forum, cand voi insiva a-ti luat parte la asa ceva si v-ati complacut in situatii unde s-a dezvoltat o balacareala si o caterinca de 2 lei.
Si poate ca e mai bine sa avem retrageri de pe forum decat discutii la infinit unde fiecare sa-si arate muschii ...
Parerea mea.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Dec 2007, 09:58

eu cateva chestii as vrea sa zic:

- scopul forumului este sa ne simtim bine

- daca vreti sa va simtiti bine, nu intrati in polemici care degenereaza sau opriti-va inainte sa degenereze; facand lucrul acest sigur nu vom avea momente neplacute

- daca totusi v-ati oprit si sunteti atacati/jigniti, sesizati moderatorii sa se dea avertismente

- forumul rapitori.ro creeaza dependenta si se aplica f. bine zicala " never say never " :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Dec 2007, 10:00

pikeman, da-mi voie sa-mi exprim si eu parerea...
daca cineva are... hai sa zicem puterea sa jigneasca, trebuie sa aibe si puterea de a incasa jigniri. sincer iti spun, la un moment dat si pe mine a inceput sa ma deranjeze felul in care te luai intr-una de Andrei Ovidiu. ei bine, la momentul respectiv iti facea placere, acum, cand altii te jignesc sau se iau de tine, te rog, nu fa pe victima. te-ai bagat in chestii de-astea pe barba ta.
nu-ti place sau nu suporti sa fii jignit? nu mai jigni nici tu, vezi-ti de treaba. iar daca nu poti, atunci incaseaza-le cu demnitate, nu te victimiza.
iar daca nu mai vrei sa intrii pe site, nu face din asta o stire de senzatie. retrage-te in tacere, si gata. iar daca altii o sa-ti simta lipsa asa de tare, probabil vor deschide un topic in care vor intreba de tine.
uite, eu de exemplu ii simt lipsa lui Wavedancer... chiar imi pare rau ca nu mai scrie pe aici...
asa ca, sfatul meu... ori te opresti cu jignirile si te concentrezi pe alte subiecte si ii ignori pe cei care te jignesc(cu motiv sau fara) ori nu mai intrii si gata. nu are de ce sa-ti baneze dan IP-ul... pana la urma e alegerea fiecaruia sa intre sau nu, sa posteze sau nu...

sper sa nu te superi, nu ti-am zis chestiile astea cu rautate.
numai bine!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Dec 2007, 10:22

Dar andrei-ovidiu?ce e cu el?
de ce nu mai posteaza?
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 11 Dec 2007, 11:11

hai mai baieti incercati sa o luati de la capat. stergeti toate topicurile aste "de misto" si de jigniri si hai sa discutam mai mult despre pescuit. cred ca e un moment potrivit mai ales ca se apropie si Sfintele Sarbatori :wink:

Scrie răspuns