a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 21 Apr 2006, 11:30

Serbanel scrie:Da, aici ai dreptate. Eu sunt alb-rosu in sufletul; meu dar ma bucur ca Steaua are prima sansa la calificare. Iar echipele engleze mi se par prea arogante si debile, de obicei clacheaza cand intalnesc echipe de-ale noastre in forma.
In schimb nu imi place galeria stelista, vreau sa zi toata plebea asta semi-colorata si mirosind a transpiratie statuta, copii si tineri care in loc sa mearga la scoala sau munca pierd vremea pe stadioane si ajung infractori sau paraziti. Dinamo parca are mai putine cazuri din astea...sunt oameni mai echilibrati, desi avem si noi ceva uscaturi.
Galeria stelista=oameni indusi in eroare care spera sa ajunga ca "JIJI" (doar cu bani) cu dorinta de a compune manele si de a canta in preajma lui (eventual sa se arunce cu banii din toate partile).In mintea lor putina gandesc ca stand toata ziua in fata blocului cu berea in mana "cad banii din cer" (exemplu manelistilor). Cu astfel de elemente sociale nu o sa avem o tara prospera nici o data, putem sa intram si in UE ca tot mai usor este sa te apuci de furat din Germania (cu conceptia facem banul din combinatii nu din munca sau ma "descurc eu"). Si astfel ajung la 20 de ani sa cersesca bani parintilor si ulterior toata viata sa fie intretinuti dintr-o amarata de pensie. Nu vreau sa fiu inteles gresit, eu nu am nimic cu stelistii veritabili (care tin cu Steaua de o viata si care au prins alte vremuri menite sa ii ajute si sa-i formeze ca indivizi ) ci doar cu "suporterii de weekend" care sunt "indoctrinati" de "razboinicul luminii" care "scoate sabia si se duce la razboi" si intre 2 meciuri il injura pe premier ca doar ce "stana mea" am bani si ii jignesc pe totzi . Cred ca totul pleaca din familie, el fiind crescut printre oi a ramas traumatizat si ii este greu sa se integreze in societate nefiind constient de intelectul sau dand dovada de o naivitate specifica oamenilor cu bani.

Ady

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 21 Apr 2006, 11:59

Ciudat cum oamenii aia s-au strans doar in galeria stelista. in restul galeriilor au ramas doar intelectuali, cei cu convingeri super puternice etc.
:). cand zici galeria stelista te referi exclusiv la cei de la peluza cu cotizatii de membru platite sau la toti sustinatorii stelei in general? :).
Foarte tari extremistii astia, ma intreb daca chiar cred ce scriu. :)

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 23 Apr 2006, 18:51

bondan scrie:Ciudat cum oamenii aia s-au strans doar in galeria stelista. in restul galeriilor au ramas doar intelectuali, cei cu convingeri super puternice etc.
:). cand zici galeria stelista te referi exclusiv la cei de la peluza cu cotizatii de membru platite sau la toti sustinatorii stelei in general? :).
Foarte tari extremistii astia, ma intreb daca chiar cred ce scriu. :)

Se pare ca esti singurul care are aceasta parere... dovada ca nu mai scrie nimeni nimic... galeria stelei intrece orice limita mai ales ca nu ma lasa sa dorm, se trezesc niste defavorizati sexual pe la 12 noaptea sa strige pe strada. Daca ai fi fost plecat pe undeva "pe afara" ai fi vazut ce inseamna civilizatie si respect pt oamenii patriei care sunt utili societatii in care traiesc. Cum potzi sa fii util? nimic mai simplu decat sa te duci la servici/scoala si sa nu pierzi timpul pe strada ca aurolacii. (ma refer strict la cei care ma deranjeaza)

Ady

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 25 Apr 2006, 07:23

Nu, mai Ady, mai sunt si eu. Si ca sa se supere toti, galeriile sunt la fel de... rele, compuse din frustrati, abuzati, din oameni care nu-s in stare sa-si gaseasca un drum in viata si isi urla supararile pe stadion, asa ca textele cu: ai vostri sunt mai negri, ai nostri iti sparg fata in mod intelectual si fin, sunt frectii.
P.S. Nu ma leg de suporteri, toti suntem mai mult sau mai putin, ma leg de neandertalienii din galerii
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 08:32

Draga SS, asa e, tu esti un baiat tare finutz si manierat, cred ca ar trebui sa se inventeze o echipa anume pentru tine. Deci fii pe pace, esti un suporter stelist atipic, nici nu intri in calculele razboinicului luminii cu 300 de mioare, asa ca ce am spus eu si Ady despre multimea de pierde vara si paraziti care urla noaptea la Universitate nu ti se aplica.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 25 Apr 2006, 08:35

Exemplu de galerii model:
Imagine

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 25 Apr 2006, 08:44

Primul model e OK (da' avem nevoie de viza pentru Rio? ), al doilea e cu alb-rosu, asa ca-l recomand pentru Serbanel!!!
Serbanica, nu latru la luna, ca nu sunt maidanez, dar era cat pe ce, de bucurie ca a batut dinamo la Cluj, da' oops, s-a intamplat ceva de m-a oprit, io' stiu ce? :wink:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 09:06

SS, ai grija ce faci la Rio ptr ca ce vezi tu in poza aia, eu n-as fi 100% sigur ca e gagica...am auzit ca abunda trans-sexualii in Brazilia, vezi sa nu te frigi ca ramai traumatizat pe viata.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 25 Apr 2006, 09:16

Mersi de grija, draguta, stai linistita, pupici!!! :shock: :shock: :shock:
Tu baga de meciul de la Cluj, sau mai bine, Ssst, liniste, ca se pregatesc baietii lui porcea de Liga Champinioanelor :twisted:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 12:28

Ce de pupici vrei sa imi dai...mai sa fie. Nu cumva iti versi afectiunea catre mine, in loc sa o directionezi catre pestii pe care nu ii poti inca prinde? Vezi sa nu faci o fixatie pe persona mea ca intri in rivalitate cu alti amici (Fishi, Leba, Ovidiu) si ei te vor lua in gheare cat ai clipi.

Scrie răspuns