a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 21:23

Mi se pare mie sau vedem un "gen tip model" Urs_Mayer_arbitration?...... :evil: :evil: :evil:
S-au ratat goluri....... :?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 20 Apr 2006, 23:19

"Urs_Mayer_arbitration" de acord!!!

trebuia sa fie un 3 la 0, p'acolo, da si asa ii bine.
ideea ii ca ne pastram sansele noastre. inca 2 meciuri si vine cupa in romania :P

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 20 Apr 2006, 23:43

Rezultatul este fantastic....pacat.... putea sa fie mai mare scorul.....Steaua a controlat meciul si a avut ocazii de gol pe care le-a irosit.....sper ca ocaziile irosite sa nu se razbune in retur.....

Prea multe cartonashe galbene pentru Steaua.....arbitraj partinitor.....HUOOOOOOOO!!!!!!!
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 21 Apr 2006, 00:42

1-0,iar Steaua a jucat f.defensiv.
Pacat,ar fi putut sa le dea 4-0 daca ar fi iesit la joc,dar frica de a nu primi gol si tactica lui Oli s-ar putea sa ii coste calificarea.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 21 Apr 2006, 07:47

E bine si atat. Bine ca nu am luat gol, in deplasare, pe contraatac avem sanse sa-i prindem. Pacat de cartonasul luat de Nicolita.
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 21 Apr 2006, 09:07

2 dintre cei mai buni sunt suspendati pt. meciul retur...Paraschiv si Nicolita! o sa ne fie f. greu fara ei, dar cu Ghionea si Goian nu mi-e frica... suntem in finala!

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 21 Apr 2006, 09:11

Am un gust amar dupa ce am auzit scandarile marelui popor civilizat englez...easy with the gipsies.... :cry:

Ce ziceti si de tzacaneala/dezbinarea unor asa-zis romani care se intreceau in declaratzii care mai de care in favoarea englezilor????
O fi semn de degenerare a poporului roman,o fi la moda sa tzi cu alta natzie...doar-doar sa ""moara si capra..."" ???? :shock:
Eu stiu ca in 1984 m-am dus la meciul lui Dinamo cu Liverpool...pe 23 August(acum LIA M..)... sa strig pt Dinamo...desi eram (si sunt..) stelist...pe o ploaie mocaneasca...Alexandru Nicolaie in noroi...Ian Rush...Orac...Ian Rush...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Apr 2006, 09:24

Engleziii nu au dat nicioadat dovada de fair-play desi au trambitat intotdeauna ideea .Sunt niste tzarani ordinari .
ca sa nu mai vornbesc de gesturile lu ray parlour si si chelu de Maccarone care dupa ce li s-a intins o mana dupa nu stiu ce faza i-au imbrancitit pur si simplu pe nicolita si pe invca unu
ce creier gelatinos de amoeba trebe sa ai sa faci un asemenea gest ?

si ca sa parafrazez ce scanda un sibiu intreg dupa ce i-am bautut pe engleji la europene , unde iara ne-au facut tigani
''M.... la regina '' :D

nu sunt stelist dar unele chestii sunt de tot kktu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 09:25

Da, aici ai dreptate. Eu sunt alb-rosu in sufletul; meu dar ma bucur ca Steaua are prima sansa la calificare. Iar echipele engleze mi se par prea arogante si debile, de obicei clacheaza cand intalnesc echipe de-ale noastre in forma.
In schimb nu imi place galeria stelista, vreau sa zi toata plebea asta semi-colorata si mirosind a transpiratie statuta, copii si tineri care in loc sa mearga la scoala sau munca pierd vremea pe stadioane si ajung infractori sau paraziti. Dinamo parca are mai putine cazuri din astea...sunt oameni mai echilibrati, desi avem si noi ceva uscaturi.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 21 Apr 2006, 11:20

Echilibratii aia cu sange pe mufa la Constanta? Hai taci si trage pe nara...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns