a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="Jonin"][quote]S-a ratat o finala unicat cu doua echipe din Romania/estul Europei... [/quote]
Esti copil si crezi in Mos Craciun?
Sunt un pachet de nervi dupa sarlatania asta.Aici nu e vorba ca suntem romani,dar cand e vorba de bani nu exista cinste,constiinta sau D-zeu.Chiar daca eram nemti,italieni sau spanioli tot faceau escrocheria asta,dar probabil ca o amanau pana in semifinala.
Pt ca suntem romani ne-au tras-o in sferturi.
Meciurile din sferturile de finală ale Cupei UEFA:
FC Sevilla - Zenit,
Basel - Middlesborough,
Levski Sofia - Schalke,
Rapid - Steaua.
Meciul tur se va juca pe 30 martie pe terenurile primelor echipe, iar returul va avea loc pe 6 aprilie. ÃŽnvingătoarea dintre Rapid şi Steaua va juca în semifinale cu echipa care se va califica dintre Basel şi Middlesborough[/quote]
Joni , calm omule , aveam mari sanse sa cadem cu Sevilla si Shalke , si nu cred ca-i scoteam . Mai bine asa , aveam sansa sa ajungem in finala pentru ca pe restu nu le vad chiar asa puternice fata de astea doua .
Fir Intins!!!
Esti copil si crezi in Mos Craciun?
Sunt un pachet de nervi dupa sarlatania asta.Aici nu e vorba ca suntem romani,dar cand e vorba de bani nu exista cinste,constiinta sau D-zeu.Chiar daca eram nemti,italieni sau spanioli tot faceau escrocheria asta,dar probabil ca o amanau pana in semifinala.
Pt ca suntem romani ne-au tras-o in sferturi.
Meciurile din sferturile de finală ale Cupei UEFA:
FC Sevilla - Zenit,
Basel - Middlesborough,
Levski Sofia - Schalke,
Rapid - Steaua.
Meciul tur se va juca pe 30 martie pe terenurile primelor echipe, iar returul va avea loc pe 6 aprilie. ÃŽnvingătoarea dintre Rapid şi Steaua va juca în semifinale cu echipa care se va califica dintre Basel şi Middlesborough[/quote]
Joni , calm omule , aveam mari sanse sa cadem cu Sevilla si Shalke , si nu cred ca-i scoteam . Mai bine asa , aveam sansa sa ajungem in finala pentru ca pe restu nu le vad chiar asa puternice fata de astea doua .
Fir Intins!!!
- juventinu88
- utilizator constant
E adevarat,Adi,dar tot la fel de adevarat e ca puteam sa nu avem nici una!Eu cred ca cea care va invinge dintre Steaua si Rapid si va bate pe Basel(cum spuneam mai sus) va pierde finala cu Schalke 04.Asa cred eu 

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
In sfirsit,s-a terminat!!!!!!!!!!!BRAVO STEAUA!!!!!!!!!!!BRAVO RAPID!!!!!!!!!Cu un ochi rid,cu altul pling!Dar timp scurt
Ma bucur ca ai mei s-au calificat,dar imi pare rau de Rapid.Meritau sa joace si ei semifinala!Dar asta e!U.E.F.A. n-a vrut!Ma bucur ca am nimerit din nou scorurile exacte!(doua egaluri)Sper ca in faza cu finala sa ma fi inselat si s-o ia tot Steaua si nu Schalke!Avum sper s-o fi nimerit si pe aia ca vom juca cu Basel.Aparent ei sunt mai slabi.Ce-ar fi sa ma apuc de pariuri sportive daca tot le nimeresc asa?Ce sfat imi dati?
Offffffffff,din nou BRAVO STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!