a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Serbanel

Mesaj de Serbanel » 26 Apr 2006, 10:28

Rechinasule nu te enerva ca-ti face rau. Departe de mine sa fac glume pe tema Holocaustului dar am vrut doar sa verific ce e cu SS-ul ala. Dar uite ca tu ai cam sarit calul si ai trecut la jigniri, nu esti fair play si riscam sa ne inchida Dan (pe buna dreptate ) topicul. Moderatie amice, si nervii sub contro, altfel nici un bibanus nu mai prinzi...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 27 Apr 2006, 10:20

Mai baieti, eu presimt ca meciul de ast'seara va duce la disparitia prematura a vreo 10-20 de cardiaci in tara asta. Am consultat o prezicatoare din comuna Cornu si a spus ca pana in min. 88 va fi 0-0, apoi da Middlesbrough gol, vin prelungirile unde dau intai stelistii, apoi iar englezii si iar stelistii, deci 2-2. Dar parca mi-as placea sa-l vad pe Jijel Becalel cum se schimonoseste la tribuna oficiala, cum il injura pe Meme si se ia in barca cu Lacatus...apropo, Mariusel e baiat destept daca lasa corabia nebunilor unde someaza si vine la Dinamo ca antrenor. In fine ar dovedi si el ca are materie cenusie...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Apr 2006, 10:29

nu stiu cum sau de ce ai gresit-o pasta, ca se duce steaua la 2-2 si tie nu prea ti-ar place cred.....

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 27 Apr 2006, 10:41

Astept cu nerabdare meciul din seara asta (la fel de mult ca data de 23 cand sper sa devin conducator auto ) Apropo am pus berea la rece si ma pregatesc sa injur ratatii din bloc care scot sunete animalice la fiecare faza tensionata (cred ca incearca sa se transforme de fac asa ) :D :D :D .
Referitor la MEME eu pe asta l-am banuit de multa vreme ca are sindromul DOWN cel mai tare il tradeaza forma capului :D specifica personelor cu aceasta boala. :D :D :D

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 27 Apr 2006, 11:54

Sper ca diseara Dumnezeu sa fie roman.
Si mai sper ca diseara,pe promterele agentiilor de presa, sa se scrie elogios despre Romania,altfel decat se scrie de obicei.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Apr 2006, 12:07

Hai, Steaua!!! sper sa faca un meci adevarat stelistii, chiar daca au niste lipsuri in lot.
si de asemeni, mai sper ca sa nu mai apara comentarii idioate pe eurosport sau aiurea... :evil: :evil:
si inca ceva: poate Viduka (nush daca e scris corect) o da-n fasole!

ce zice maharul lor: Boro boss STEVE MCCLAREN: "The players know what it feels like and how much it hurts to lose a semi-final." :D :D :D
deci, n-o sa sufere prea tare daca pierd! :shock: :roll: :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

alex dan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex dan » 27 Apr 2006, 13:20

si pe mine ma enerveaza la culme comentariile tampite de pe eurosport. si faptul ca ei nu considera STEAUA in primele 24 cluburi ale europei, nici acum cand joaca in semifinalele cupei UEFA si are sanse reale la finala si cupa :evil:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 27 Apr 2006, 13:26

La valoare egala, diferenta o fac arbitrii...asa ca sa speram ca avem parte de unii corecti. Poate ca aia de la Eurosport stiau mai multe in sensul asta.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 27 Apr 2006, 13:37

am auzit ca o sa avem un arbitru care de fiecare data a fost "corect" cu noi. sau poate asta e smecheria.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 27 Apr 2006, 13:57

Scenariu:
La finala de la Eindhoven o sa vina 20.000 de englezi care o sa ""ocupe"" baruri,hoteluri,restaurante scumpe....nu o sa se uite ca in preziua,ziua si dupa ziua finalei berea sau sampania este ""tz"" euro....
Stadionul ""full"" de reclame la firme ""tzapene"",zeci de televiziuni din UK din intreaga lume preiau drepturile de televizare....

In loc de asta... se trezesc cu 2000-3000 de mandrii ""gipsies"" care papa de la pachetzelul de acasa,beau tzuica din petul de 2 litri tot de acasa ..... si o singura televiziune....
Si uite asha se pierd banishori frumoshi.....sampania si caviarul raman in frigidere..
Pentru ca sa nu fie acest scenariu am tocmit un arbitru...care a mai pus botul odata parca....

Dar sa nu ne imbolnavim de scenarita...sa le dam peste nas...sa le aratam ca suntem buni chiar daca ei joaca in 13..(am pus si arbitrul si publicul...)...
Hai Steaua,Hai Romania.....

Scrie răspuns