orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

attilaf scrie:Michael scrie:attilaf scrie:...cand te gandesti ca in unele orase "mai vestice" alti "suporteri" au interzis (amenintand cu pumni si rangi) manifestarile de bucurie ale stelistilor dupa victorii mai putin masluite in europa...... Asta e..suntem toti jalnici.
hai sa lasam orasele...era vorba despre steaua,echipe de fotbal...ok?
Sau poate ca era replica la ce a scris alt timisorean...referitor la "JALNICI"
gaseste tu cuvantul potrivit pentru a descrie mai exact suporterii unei echipe care se "umfla" cand echipa lor castiga dar nu tocmai prin mijloace ortodoxe.
Si cand echipa lor e condusa... striga "@UE Timisoara" in ultimul meci cand daca pierdeau - titlul pleca la Dinamo.( acu 2 campionate ! )
Noroc cu Oli( acre atunci era la Poli ) care le-a usurat misia si Timisoara nu a mai contat in joc.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
attilaf
- veteran

Nu pot sa fiu de acord cu voi, dar pentru "binele" acestui topic..nu mai comentez nimic.
PS. Eu sunt tot din BANAT si as vrea sa cred ca "TOT BANATU-I FRUNCEA", dar uneori ma indoiesc serios de chestia asta..
PS2. Bine zicea OLI, "mai bine joc prost si castig, decat sa joc frumos si sa pierd". Asa ca uneori, e mai bine sa menajezi 4 titulari si sa joci mai rau, decat sa faci scor cu APULUM si sa te faci de ras in alte competitii.
-
Gerula
- veteran

Chestie care nici nu s-a intamplat

.
Cu lacrimi Bastus!
-
attilaf
- veteran

Gerula scrie:Chestie care nici nu s-a intamplat

.

bine zici, dar sper ca nu o sa se mai intample.., mai ales ca acum ca revenit Cristocea...
-
Michael
- Moderator

attilaf scrie:
Sau poate ca era replica la ce a scris alt timisorean...referitor la "JALNICI"
era vorba despre suporteri,nu despre orase,atentie

-
attilaf
- veteran

Michael scrie:attilaf scrie:...cand te gandesti ca in unele orase "mai vestice" alti "suporteri" au interzis (amenintand cu pumni si rangi) manifestarile de bucurie ale stelistilor dupa victorii mai putin masluite in europa...... Asta e..suntem toti jalnici.
hai sa lasam orasele...era vorba despre steaua,echipe de fotbal...ok?
@Michael
Cu tot respectul, dar ori sunt eu prost si batut in cap, ori nu stiu sa ma fac inteles,ori te simti direct lezat de afirmatiile mele. In postarea mea am vorbit cat se poate de clar despre suporteri, suporteri ai stelei, acei "jalnici" dintr-o postare anterioara, care au fost impiedicati de alti "suporteri" sa se manifeste intr-un mod cat se poate de "jalnic" dupa realizarea unei performante ce nu poate fi acuzata de "neortodoxism".
Nu am nimic cu acele orase de care vorbesc, dar lucrurile astea s-au intamplat, chit ca vrem sau nu vrem.
-
Michael
- Moderator

ok,chill out...
-
alex dan
- utilizator constant

-
mai important ii ca beeeecali a luat 18 luni suspendare pt ca neo facut unguri

(ma refer la echipa de FOTBAL CFR Cluj!)
-
georges
- utilizator constant

-
Hai Steaua !