a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 21:41

Daca bate Kievul azi, fie si numai cu 1-0, Steaua e in rahat pana peste ochi. In ultima etapa Dinamo Kiev are acasa cu Real, si meciul e peste doua saptamani, daca da vreun ger de-ala crancen nu-i vad pe negrisorii aia ai spaniolilor agitandu-se prea tare, mai ales ca n-au pentru ce. Iar Steaua nu vad sa ciupeasca vreun punctisor la Lyon.
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2006, 22:10

[quote="Gerula"]Daca bate Kievul azi, fie si numai cu 1-0, Steaua e in rahat pana peste ochi. In ultima etapa Dinamo Kiev are acasa cu Real, si meciul e peste doua saptamani, daca da vreun ger de-ala crancen nu-i vad pe negrisorii aia ai spaniolilor agitandu-se prea tare, mai ales ca n-au pentru ce. Iar Steaua nu vad sa ciupeasca vreun punctisor la Lyon.[/quote]

Depinde putin , daca ii umfla Lyon pe spanioli , nu are de ce sa se sparga in scheme cu Steaua , desi cam greu ...
Cu geru regleaza tu cumva , da din ala crincen , sa piarda Madridu , sau nu ajungi pina acolo he!he!

Autogolu ala nenorocit o sa ne coste la greu .

Fir Intins!!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2006, 22:11

Gerula scrie:Daca bate Kievul azi, fie si numai cu 1-0, Steaua e in rahat pana peste ochi. In ultima etapa Dinamo Kiev are acasa cu Real, si meciul e peste doua saptamani, daca da vreun ger de-ala crancen nu-i vad pe negrisorii aia ai spaniolilor agitandu-se prea tare, mai ales ca n-au pentru ce. Iar Steaua nu vad sa ciupeasca vreun punctisor la Lyon.
mda, destul de bine expusa problema, momentan suntem pe ei, dar i-mi imaginez meciu cu Rosenborg si nu arata bine :evil:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Noi 2006, 22:29

noi avem o problema...romanii in general...incepem furtunos si dupaa.....exact ca mig-urile! :evil: :lol: :lol:

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 21 Noi 2006, 22:41

niste phrapaditi, cred ca si in a doua mai iau o boaba :x
turma de pe ghencea ar trebui sa ceara banii inapoi

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2006, 23:38

8) ne mai iubeste arbitru si pe noi :)) oricum kievu a luat mai multe goluri decat noi la general vorbind :P , in rest....slabutz si chinuit...prea multe emotii :roll:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 21 Noi 2006, 23:53

Oare cand o sa joace Steaua asa de bine incat, ca suporter sa stai linistit ultimele 10 minute? Maine-poimaine, inaintea unui meci de-al Stelei se vor distribui distonocalme gratuit cred, sau o sa se bage obligatoriu o bulina ceva de genul "Interzis cardiacilor si batranilor"!! (Ce-i drept mai exista si echipe ca FC National care sa infirme regula).

Ca o concluzie generala, azi am avut noi "bulan". Bravo Steaua. Rapid si Dinamo, va asteptam in Uefa.

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 22 Noi 2006, 00:15

Nu au jucat cine stie ce nici Steaua nici Kievul. Am avut noroc , asta e clar, cu devierea si mai ales cu al doilea gol anulat. Dar era si momentul, ca prea aveau ghinon echipele romanesti.Poate anul asta vedem o echipa romaneasca castigand cupa Uefa. :roll:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 22 Noi 2006, 01:27

georges scrie:Nu au jucat cine stie ce nici Steaua nici Kievul. Am avut noroc , asta e clar, cu devierea si mai ales cu al doilea gol anulat. Dar era si momentul, ca prea aveau ghinon echipele romanesti.Poate anul asta vedem o echipa romaneasca castigand cupa Uefa. :roll:
anul asta este bine si peste zece ani.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 22 Noi 2006, 11:27

Tolontan

Felicitãri celor din conducerea Stelei care s-au ocupat de arbitri! De mult n-am vãzut un tuºier atît de ataºat unei cauze româneºti, precum cehul Zlamal. El a anulat douã goluri lui Dinamo Kiev ºi a zãdãrnicit alte cîteva atacuri ale oaspeþilor. Nu e frumos, însã se întîmplã în fotbal. ªi, de regulã, ni se întîmpla nouã. Acum a fost invers.
Una peste alta ma bucur de calificare,dar fara niste transferuri serioase in iarna eu nu o vad bine pe Steaua.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns