a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Noi 2006, 11:50

pe langa toate astea, eu sunt incantat si in acelasi timp surprins de faptul ca Realul, la ei acasa, nu au reusit sa marcheze impotriva Stelei. Pt. asta felicit Steaua de 1000 de ori!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Noi 2006, 13:49

http://onlinesport.ro/sport/multimedia/ ... Item=11080

Deci se intampla si la case mai mari.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 02 Noi 2006, 13:56

i-mi cer scuze daca te-am suparat...cu respect Pikeman
mai are taicamiu o vorba "si daca castiga ei tu ce castigi
Nu m-ai suparat stai linistit ... eu imi cer scuze pentru ca prins de atmosfera meciului am folosit cuvinte rasiste :oops:
Si apropo de vorbe mai este una care suna asa: "Hai sa facem o afacere din care eu nu am nimic de pierdut iar tu nu ai nimic de castigat" :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 02 Noi 2006, 14:13

Asa este se intampla si la case mai mari.....interesanrt este comentariul ce precede filmul...:

Se intampla si la case mai mari. Autogoluri care de care mai hilare, de la echipe mari si mici. Banel Nicolita, cu golul de pe Bernabeu, se poate lauda ca este undeva in top.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Noi 2006, 15:42

Dom'ne drillul a fost bun!Dar la sfarsit a rupt...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Noi 2006, 14:20

Am tot cauta un topic : " A inceput meciul lui Rapid, sau Dinamo" :)

Dar se pare ca doar Steaua starneste subiect de discutie pentru voi/noi, atat pentru cei ce tin cu steaua, cat si pentru cei antisteaua (ca nu pot sa ii numesc rapidisti sau dinamovisti). :D

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 03 Noi 2006, 14:34

attilaf scrie:Am tot cauta un topic : " A inceput meciul lui Rapid, sau Dinamo" :)

Dar se pare ca doar Steaua starneste subiect de discutie pentru voi/noi, atat pentru cei ce tin cu steaua, cat si pentru cei antisteaua (ca nu pot sa ii numesc rapidisti sau dinamovisti). :D
Este foarte simplu Attila de ce nu gasesti...
Uita-te te rog si pe site-ul UEFA,la performante, si spune-mi daca le regasesti p-acolo...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2006, 15:13

nuke scrie:
attilaf scrie:Am tot cauta un topic : " A inceput meciul lui Rapid, sau Dinamo" :)

Este foarte simplu Attila de ce nu gasesti...
Uita-te te rog si pe site-ul UEFA,la performante, si spune-mi daca le regasesti p-acolo...

Incep deja sa regret ca am tinut cu Steaua.
Sa nu se mire unii ca atunci cand Steaua o ia in buza rau de tot ca la Boro apar si comentarii malitioase.
Sa nu se faca caz ca nu sunt romani , ca sunt handicapati samd.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Noi 2006, 15:34

Sincer acum? tin cu steaua de cand ma stiu, dar cand joaca echipa din romania impotriva alteia din strainatate...sa fie cainele cat de caine..si tiganul cat de tigan..ca tot roman e si tin cu el....

Consider ca e normal sa nu gandeasca toti ca mine, dar macar din respect pentru ceilalti semeni, nu ar trebui ca un roman sa atace alt roman....episodul "Thank you Boro" a ramas pentru mine un exemplu de "asa nu se face"...

Stiu ca nici fanii Barcelonei nu s-ar bucura daca Real ar lua Champions League, dar nici chiar asa..

De fapt stai....ca acum mi-am adus aminte...ca tot noi romanii am lansat chestia cu "capra vecinului"

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Noi 2006, 15:45

attilaf scrie:Sincer acum? tin cu steaua de cand ma stiu, dar cand joaca echipa din romania impotriva alteia din strainatate...sa fie cainele cat de caine..si tiganul cat de tigan..ca tot roman e si tin cu el....

Consider ca e normal sa nu gandeasca toti ca mine, dar macar din respect pentru ceilalti semeni, nu ar trebui ca un roman sa atace alt roman....episodul "Thank you Boro" a ramas pentru mine un exemplu de "asa nu se face"...

Stiu ca nici fanii Barcelonei nu s-ar bucura daca Real ar lua Champions League, dar nici chiar asa..

De fapt stai....ca acum mi-am adus aminte...ca tot noi romanii am lansat chestia cu "capra vecinului"
Stii care-i faza Attilaf ?
Prin 198.. , mai toti romanii au tinut cu Steaua , Craiova sau Dinamo cand jucau in Cupe.
Si asta fara ca sa fie neaparat suporterii lor.
Mai putin unii ...gen Porcea de la Dinamo samd.
Atunci erau percepute cum e si normal adica erau : Echipele NOASTRE .

Intre timp ,... au venit tot felul de " tarani ", mai ales din afara Bucurestiului dar si din Bucuresti, care care isi pun in piept insigna de Steaua si cand castiga fac un specatcol de prost gust de parca ar avea vreun merit la vreo performanta a Stelei .
Striga impotriva lui Dinamo...Rapid , Craiova samd.
Se lauda a doua zi precum gaina care a facut un ou ca vezi doamne ce genii sunt ei ca tin cu Steua si ce prosti suntem noi ca nu suntem ca ei stelisti.Gen " Dusmanii mor" " .UE la Dusmani " samd.

Pentru mine acesti oameni strica totul si te face sa-ti doresti sa nu mai aibe nici un motiv de mandrie prosteasca-maneleasca!

De aici pana la " Thank You Boro " totul e logic si meritul e doar al acelor tarani mai sus amintiti .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns