orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Lostrita
- utilizator constant

-
-
georgelucius
- senior

Mai fratilor nu avem ce plange de mila stelei.
Intre Steaua si Real e o diferenta de 2 clase nu de una.
-
Jonin
- veteran

-
Problema cea mai deranjanta a fost atitudinea.Ma asteptam tot timpul sa scoata ai nostrii carnetelele si pixurile ca sa ceara autografe.
Fetisism e cuvantul cel mai potrivit.
Intra Oli in vestiarul Stelei si spune: - Baieti, astazi e ziua mea de nastere, faceti-mi un cadou, castigati!
Fotbalistii ii spun: - Prea tarziu, nea Oli, v-am luat deja o cravata...
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
Ionut the carp
- veteran

exact...am mituit arbitrii...si cu dinamo kiev la fel am facut! si cu valencia la fel si cu multe alte echipe de afara la fel... am dat bani la arbitrii...baietii stelei cand vor sa joace, joaca un fotbal de calitate buna, si campionat nu se prea strofoaca si atunci apare (b)ouierul de jiji cu servieta

... nu prea ma imi plac deoarece si-au dus mintile in nori si sunt numai talente si fitze...cand vor sa joace, si au demonstrat-o de multe ori, joace f bine
-
sebi/7
- veteran

A naibii lb. asta!Leba,nu vreau sa ma pun cu tot Iasiul(ca sunteti multi pe-aici)si nici nu vreau sa spun ca nu ai dreptate.Dar treburile cu aranjamentele sunt abureala...ca intr-o dimineata de toamna la stiuca pe la ora 5.Nu vreau sa deschid o discutie pe teme de care a furat mai mult.Oricum,am prins un drag de Poli a voastra!...pe bune vorbesc!Si stii de cind?De cind a venit" mos Ionut"la voi.Unul ca el era bun si la Bacau,poate nu mai retrogradam.Dar ce sa-i faci,Seche nu l-a vrut ca nu avea nume si nu cerea bani multi.Si discutia despre fotbal si Steaua o vom continua...numai pe privat

Ma pricep bine la fotbal(zic eu) de aceea solicit privatu'!Eu cred ca la ora actuala asta ne e valoarea...si nu cred ca daca in locul Stelei juca X sau Y echipa(si-ar dori ei!)ar fi facut o brinza mai mare!Mai avem de crescut.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
Gerula
- veteran

Pai lumineaza-ne si pe noi, masele largi de necunoscatori, in ce consta priceperea ta intr-ale fotbalului. Nu de alta, dar de cand ai bagat-o din vole pe aia cu "treburile cu aranjamentele sunt abureala" parca am o vaga banuiala ca n-ai idee de ce dedesubturi are fotbalul romanesc...
Cu lacrimi Bastus!
-
Leba
- veteran

-
sebi/7 scrie:A naibii lb. asta!Leba,nu vreau sa ma pun cu tot Iasiul(ca sunteti multi pe-aici)si nici nu vreau sa spun ca nu ai dreptate.Dar treburile cu aranjamentele sunt abureala...ca intr-o dimineata de toamna la stiuca pe la ora 5.Nu vreau sa deschid o discutie pe teme de care a furat mai mult.Oricum,am prins un drag de Poli a voastra!...pe bune vorbesc!Si stii de cind?De cind a venit" mos Ionut"la voi.Unul ca el era bun si la Bacau,poate nu mai retrogradam.Dar ce sa-i faci,Seche nu l-a vrut ca nu avea nume si nu cerea bani multi.Si discutia despre fotbal si Steaua o vom continua...numai pe privat

Ma pricep bine la fotbal(zic eu) de aceea solicit privatu'!Eu cred ca la ora actuala asta ne e valoarea...si nu cred ca daca in locul Stelei juca X sau Y echipa(si-ar dori ei!)ar fi facut o brinza mai mare!Mai avem de crescut.
nu e chestia sa te pui cu iasul.

e multi si e rai.
pe de alta parte, daca tocmai tu, bacauan zici ca nu se fac aranjamente...da-mi voie sa te contrazic. fotbalul se joaca pe bani si mai apoi pe goluri. am vrea noi sa ai drepatate, dar nu e asa din pacate.
apropo, meri pe stadion?

acolo se vede cel mai bine ce si cum.
-
musKloiu
- veteran

Vreau o minuuuuune!!!!!Vreau o mine-n vata mea........HAI STELUTZA!!!!!!!!

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Mugurstefan
- veteran

Desi nu sunt stelist ma bucur sincer de ce arata Steua la Madrid.
De iar tina inca o repriza!
Bravo Steaua !!
Vezi Muskaloiule ca pot si romanii?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !