orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
musKloiu
- veteran

Protasov a dus echipa undeva mai sus de cat a adus-o razboinicul dupa ce a vandut jucatorii si i-a pasat-o lu ala cu oalele si ulcelele....

nu k ar fi facut Banel Jardel Cokrdel ceva in ultimele meciuri in afara de gherle....stie el ce inseamna

eu nu am mai vazut un jucator mai dezorientat k asta in momentul in care primeste mingea......nu stia ce sa mai faca cu mingea k sa o piarda......

de fapt cam tot lotul Stelei parca vroia sa piarda mingea....nu?primul a fost evreul_arabul......si a venit primul gol....

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Mugurstefan
- veteran

Mie inca nu-mi iese din minte primul gol luat de la Real.
La corner n-a sarit nimeni pe acolo, parca erau vorbiti sa -l lase pe ala sa dae gol nestingherit cu capul.
Curat "faza de curtea scolii'.
De acord cu faptul ca Protasov ' a rafinat' jocul Stelei dupa munca lui Piturca si a lui Zenga.
Introducerea francezului Thereau( sper ca am scris corect) a impulsionat atacul Stelei dar cu Saban si Carlos barca Stelei va lua tot timpul apa.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
alex dan
- utilizator constant

-
da ce zici de golu luat de steau de la lion! tot din corner.
io aratat la tv ca prost exemplu, 8 stelisti in careu "il tineau" pe Fred, si tot brazilianul o ajuns cu capu la minge si o bagato in poarta fara prea mare efort

-
fisherman
- veteran

ce s-o mai tot intindem. concluzia e clara: nu avem echipa de Champions League.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
sebi/7
- veteran

Eu cred ca la momentul actual in Romania Steaua e singura capabila sa faca ceva fata in C.L.Cred ca cea mai buna perioada pt.portari in Ghencea(in ultima vreme,desigur)a fost concurenta intre M.Tudor si Hamu.Sper ca macar unul sa se intoarca.Cred ca o data cu meciurile pe care le vor juca in C.L. stelistilor le va creste si tupeul si le va scade teama de numele adversarilor.Steaua,ca si celelalte doua,sunt in momentul de fata capabile de rezultate multumitoare in U.E.F.A.,cu echipe mai de rangul lor.Bafta deseara pt.Rapid!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
Gerula
- veteran

sebi/7 scrie:Eu cred ca la momentul actual in Romania Steaua e singura capabila sa faca ceva fata in C.L.
Pai da, a luat un singur punct in meciurile cu Rapid si Dinamo (si ala cu largul concurs al lui Salomir), dar desigur ca
e singura capabila sa faca ceva fata in C.L.. Pe ce baza nu se stie

.
Cu lacrimi Bastus!
-
sebi/7
- veteran

Stai linistit,ca egal a facut si cu Iasiul.Vezi tu pe Poli Iasi in C.L. numai pt ca a luat un punct Stelei?Si apoi e normal sa gindesti asa,tu esti rapidist convins si sperai ca ai tai sa fie acolo,sus.Poate in 2008,ca anul asta nu vad cum se va mai opri Dinamo!
-
sebi/7
- veteran

Si inca ceva:la general ai idee cam cite meciuri a cistigat Rapid in fata Stelei?De Dinamo nu vorbesc ca ei sunt in avantaj...
-
Gerula
- veteran

sebi/7 scrie:Si inca ceva:la general ai idee cam cite meciuri a cistigat Rapid in fata Stelei?De Dinamo nu vorbesc ca ei sunt in avantaj...
Si cand ma gandesc ca in campionat Steaua n-a mai batut Rapidul de vreo patru ani...

Cu lacrimi Bastus!
-
Leba
- veteran

-
sebi/7 scrie:Stai linistit,ca egal a facut si cu Iasiul.Vezi tu pe Poli Iasi in C.L. numai pt ca a luat un punct Stelei?Si apoi e normal sa gindesti asa,tu esti rapidist convins si sperai ca ai tai sa fie acolo,sus.Poate in 2008,ca anul asta nu vad cum se va mai opri Dinamo!
tata, egal cu Iasu' au facut fiindca am fost furati in cel mai josnic mod de un arbitru caruia i-a fost EFECTIV frica de Steaua. se stie ce agresivi sunt jucatorii Stelei cand vor. au primit un penalty cadou de la centralul banatean. pe spaga sau de frica. am fost pe stadion, la nici 40m de faza. asta e.
totusi, mi-as fi dorit un rezultat macar onorabil pt. Steaua cu Real. nu s-a putut fiindca le tremura gladiolele in fata vedetelor. auzi...stateau la cozi pt. tricouri