Desigur, cum de nu ne-am dat seamaattilaf scrie:
Ultima postare Off topic din partea mea.
Desi sunt membru recent inregistrat, te asigur citesc de mult timp forumul.
a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
macel.
mi se pare ca dupa "scaritza" lui van.nistelroy s-au plictisit si ei sa inscrie goluri in poarta bufonului.
noroc cu Badea, saracul...a mai salvat ceva.
mi se pare ca dupa "scaritza" lui van.nistelroy s-au plictisit si ei sa inscrie goluri in poarta bufonului.
noroc cu Badea, saracul...a mai salvat ceva.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
dr.pike scrie:Bag picioarele! Am pierdut la pariuri ca am pus 0-4. Badea asta e un prost
eu unul nu pot decat sa-l apreciez
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nici eu nu-s microbist,dar cand l-am auzit pe comentator spunand:mihaimircea scrie:bai nene, eu nu ma pricep la fotbal, da carlos (al nostru) e varza sau nu?
"incep sa cred ca al nostru Carlos are probleme cu ochii,daca nu se afla pe traiectoria mingii nu scotea mingea asta..."
am ras de m-am cracanat!
ps:chiar nu avem in tara asta un roman care apara bine,ne trebuie noua ametitul ala de portughez care e platit degeaba?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
Ionut the carp
- veteran

Michael scrie:nici eu nu-s microbist,dar cand l-am auzit pe comentator spunand:mihaimircea scrie:bai nene, eu nu ma pricep la fotbal, da carlos (al nostru) e varza sau nu?
"incep sa cred ca al nostru Carlos are probleme cu ochii,daca nu se afla pe traiectoria mingii nu scotea mingea asta..."
![]()
![]()
![]()
am ras de m-am cracanat!
ps:chiar nu avem in tara asta un roman care apara bine,ne trebuie noua ametitul ala de portughez care e platit degeaba?
Nu se mai pot face schimbari pana in iarna daca nu ma insel....lista jucatorilor a fost depusa
Hamutovki cum zice Ionut era o solutie buna dar nu a vrut razboinicul sa-i mai dea o suta de mii in plus......"traiasca Protasov!!!!!" dupa Zenga ca a facut o echipa pe care o strica Olaroiu cand striga la un jucator fie el cam negru de felul lui....."tziganeeeee!!!!"........
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Ionut the carp
- veteran

protasov avea alta relatie cu jocatorii, aceea de prietenie, nu ca cea de acum in care jucatorii sunt supusi...si razboinicul luminii care ptr mine e un kk in ploaie, la fel si mm...olaroiu, vezi domne' ce antrenor mare e el ca a dus steaua in champions' league, isi permite sa ii jigneasca si sa ii faca cum vrea el...