Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la tel.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la tel.
Crystal vibe..25 gr..culorile GT..PC..pret.250..transport suportat de client...fan curier..plata in cont..
- Fişiere ataşate
-
- WP_20181218_17_15_57_Pro.jpg (51.41 KiB) Vizualizat de 2504 ori
-
- utilizator nou
Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la
Schimburi faceți?As avea un godac trecut bine de sută...
Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la
cu pesta sau fara?
www.spinningclub.ro
-
- utilizator nou
Acest model nu se mai fabrica de foarte multi ani..in special pentru..avat..stiuca....somn....Amatori sau necunoscători sa nu se mai bage in seama aiurea!!
Deci Claudiu dacă nu cunoști nu te mai băga aiurea în seamă!

sunt niste piese exceptionale. merita sa faceti credit pentru ele. am si eu cateva, si cred ca din cauza mea nu mai e peste in apele din Romania. In banii astia, cred ca deja au fost sfintite impotriva copacilor scufundati ? sau se poate face asta te rog ?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Nasolu e amator iar eu sunt particular. Ne-am bagat si noi asa am crezut ca e rost de vreo mocangeala.
www.spinningclub.ro
-
- senior
mare-i foamea daca s-a ajuns sa ceri aproape triplu pe un vobler argumentand ca ,, nu se mai gaseste".