Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la tel.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la
Au fost si mai sânt drstui care detin..nu e obligat nimeni sa cumpere!!! Milogi sânt destui..
Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la
si parjolcosmin tot cu alun, dar pe spate nu in maini.
www.spinningclub.ro
-
- utilizator nou
Tyrael ești gay:))) Pomohaci...
Maestre, da de unde le știi tu pe toate, așa ca un om mare? Te-ai spovedit la taica?
Ca să revenim, mai scoți la licitație și restul? La voblere mă refer, bineînțeles.
Ca să revenim, mai scoți la licitație și restul? La voblere mă refer, bineînțeles.
- crapmaniacul
- veteran
Junele Pârjol cred ca si'a cam dat seama ca e pe arătură rău cu voblerele alea unicat (l'o fi pacalit si pe el cineva) si nu prea stie cum s'o mai coteasca acum ...
I-am mai zis ca daca vinde avantajos 4 voblere isi poate lua chiar si un porc de Craciun de 100 kg ...
I-am mai zis ca daca vinde avantajos 4 voblere isi poate lua chiar si un porc de Craciun de 100 kg ...