Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la tel.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

adrian99
veteran
veteran

Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la

Mesaj de adrian99 » 20 Dec 2018, 09:51

atata timp cat este precizat pret fix+transport suportat de catre un eventuala client....ce sa discutam.
sunt produsele lui,le vinde cum crede,chiar daca pretul tinde sa se apropie de cel a unei naluci de Gan Craft :)

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Re: Vand yo-zuri cristal vibe 25 gr..culorile.gt..pc..pret 250..transport suportat de client..plata in cont...relati la

Mesaj de Andrei Op » 20 Dec 2018, 10:00

de valeriu28 » Mie Dec 19, 2018 11:00 am

sunt niste piese exceptionale. merita sa faceti credit pentru ele. am si eu cateva, si cred ca din cauza mea nu mai e peste in apele din Romania. In banii astia, cred ca deja au fost sfintite impotriva copacilor scufundati ? sau se poate face asta te rog ?
deci am lesinat de ras/sfintite impotriva copacilor scufundati /...prea tare

parjolcosmin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parjolcosmin » 20 Dec 2018, 10:53

Multi si le doresc in trusa de pescuit...mergeti la buticuri si cumparati naspeturi....:)))...ce.i care doresc mocangeala sa.si incerce norcul in alta parte.....cum am.mai spus..nu sânt pentru amatori..sant piese adevărate 15 ani de aici încolo no sa mai gasiti cristal vibe..cunascatori stiu despre ce vorbesc.....Nu fac schimburi...trusa de răpitori cred eu k e completa...am zis sa se bucure si altcineva de aceste doua piese de coletie..e un pret..normal sau sub normal..tiinand cont de ele...spor la miloaga baieti in alta parte si fir intis!!

Amaruk
senior
senior

Mesaj de Amaruk » 20 Dec 2018, 13:50

Pretul este pentru amandoua? sau pe bucata?

daca este pe pachet nu e tocmai exagerat, chiar nu se mai gasesc.

https://www.ebay.com/itm/Yo-Zuri-Duel-C ... :rk:1:pf:0

https://www.ebay.com/itm/Yo-Zuri-Duel-C ... :rk:2:pf:0

shogunu65
veteran
veteran

Mesaj de shogunu65 » 20 Dec 2018, 14:13

parjolcosmin scrie:
20 Dec 2018, 10:53
Multi si le doresc in trusa de pescuit...mergeti la buticuri si cumparati naspeturi....:)))...ce.i care doresc mocangeala sa.si incerce norcul in alta parte.....cum am.mai spus..nu sânt pentru amatori..sant piese adevărate 15 ani de aici încolo no sa mai gasiti cristal vibe..cunascatori stiu despre ce vorbesc.....Nu fac schimburi...trusa de răpitori cred eu k e completa...am zis sa se bucure si altcineva de aceste doua piese de coletie..e un pret..normal sau sub normal..tiinand cont de ele...spor la miloaga baieti in alta parte si fir intis!!
daca nu localizezi pestele poti sa i dai si cu mama si tata "boblerului" .... modelul asta e faimos pentru avat si somn.... dar ... cati dau dedicat dupa avat?
Avatul care e atat de capricios incat sunt momente in care pot prinde cu o rotativa de 4 lei din decathlon, mai mult decat prind cu voblerele minune. Iar pentru somn exista alte solutii mult mai prietenoase la pret.
Cred ca aici ar trebui deschisa o sectiune de "Vanzari piese de colectie", pentru ca la 50 eur pe un vobler nu cred ca se risca nimeni sa il bage in apa :headbash:

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 20 Dec 2018, 22:04

pentru "relati" unde sun?

Vai ce dragut din partea ta sa te gandesti la bucuria altora la super pretul de 250 ron. Asta e.. raman la kastmaster
www.spinningclub.ro

zaytsuca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de zaytsuca » 20 Dec 2018, 22:19

Parcă erau si pe forum de vânzare sau .... Eu am luat cu 65 lei blank...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Dec 2018, 00:11

Pârjoale, te păcălesti daca le dai la banii ăștia, ele fac mai mult. Mai tine-le fo 5-6 ani si iti iei garsonerie decomandata in centru, la strada cu asfalt...

Daca mai zici ca a pescuit cu ele doar 3-4 lanseuri însuși Dolanescu, iti iei si gip ... mana doua, bun ...
Nu lăsa la preț, treaba ta...

parjolcosmin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de parjolcosmin » 21 Dec 2018, 12:54

Visati la ele:)).pretul era pe pachet...Sau vândut!!!...spor la tinichele si voblere de 2 bani:))

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 21 Dec 2018, 13:29

Pfff acum cand luasem bani de la provident pentru ele... pacat.
www.spinningclub.ro

Scrie răspuns