La fel si mie....badea lucian scrie:[
Tot o parere personala...Cipic mi-a dat impresia de om serios
Vand tub
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: tub
ba credeti ca nu am ce face decat sa fac scandal aiurea pe aici tubul era super forjat nici vorba de nou,cipic stie treaba asta dar e greu sa recunosti asa ceva.
Imi incap si lansetele in el nu despre asta este vorba pot dovedi asta prin fotografii si e tubul care l-am primit problemea era ca omul il vindea de nou folosit o singura iesire,oricum urmele de uzura si rupturile nu se fac intr-o singura zi,tuburile mele de 5 ani arata mult mai bine.
Cipic daca esti corect ia zi returnezi banii inapoi?
Povestile nu fac doi banii sa vedem faptele.
Imi incap si lansetele in el nu despre asta este vorba pot dovedi asta prin fotografii si e tubul care l-am primit problemea era ca omul il vindea de nou folosit o singura iesire,oricum urmele de uzura si rupturile nu se fac intr-o singura zi,tuburile mele de 5 ani arata mult mai bine.
Cipic daca esti corect ia zi returnezi banii inapoi?
Povestile nu fac doi banii sa vedem faptele.
cipic scrie:Din cauza ca am foarte putin timp liber sa stau sa o ard pe forum vin si eu cu un raspuns!!!
In primul rand ce arati tu in poze nu este tubul pe care ti l-am trimis eu prietene, tubul era nou nefolosit nu rupt , sau spart cum ii zici tu!!!
In al doilea rand puteai sa dai un telefon si sa-mi zici nu sa-ti trimit eu mp sa te intreb daca ti-a ajuns, deci daca era de teapa ma durea in p... daca ti-a ajuns sau nu!!!
In al treilea rand chiar tu te-ai tiganit si la pret si la transport si mi-ai spus ca s-ar putea sa ajunga cu posta facut bucati, de ambalat ti l-am ambalat ca la carte!!!
Deci de unde scoti tu pozele alea chiar nu-mi explic???
Ori nu-ti intra lansetele deosebite de care mi-ai zis tu ca le ai si n-ai vrut sa-mi dai dimensiuni si ai facut-o intentionat ca sa-ti returnez banii inapoi, ori posta a facut treaba asta dar de fapt inclin spre prima varianta pentru ca puteai sa-mi dai un telefon si sa-mi spui si gaseam noi o rezolvare si fii sigur ca-ti trimiteam intreaga suma de bani inapoi, dar vad ca-ti place sa faci scandal!!!
Daca nu stiai nr meu de tel il aveai in anunt!!!
Tupeu maxim cum ma asteptam de aia nu m-am chinuit sa cer restituirea banilor si alte pierderi de timp,teparu dupa ce te arde nu mai recunoaste punct.
Binenteles ca i-am trimis mesaj daca-mi restitue banii,bineteles ca l-a citit si nu a vut timp sa raspunda.
Cipic sa fi tu sanatos nu-i nici o problema ca numai odata m-ai f..t,mai fu..e si pe alti pe aici ca dupa ce si-o iau o sa le arat topicu asta sa nu zica ca nu o stiut.
"deci daca era de teapa ma durea in p... daca ti-a ajuns sau nu!!!"
erai interesat de un singur lucru daca l-am platit nu ca mi-o ajuns ori nu.
"Deci de unde scoti tu pozele alea chiar nu-mi explic???"
Auzi tupeu da tupeu de ala nesimtit.
-
- junior
...
nu este de vanzare? mai multa lume a oftat dupa el (printre care si io...)
in felul acesta se impaca si capra si varza... ramane de vazut pretul
modificare : ...pana am scris io vad ca deja s-au gandit si altii...
in felul acesta se impaca si capra si varza... ramane de vazut pretul

modificare : ...pana am scris io vad ca deja s-au gandit si altii...