Vand tub
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mi-a venit tubul un jeg de tub care numai purtat o singura data nu este murdar rupt in capat, fundul este spart, rupt unde se imbina cureau cu tubul sub orice critica
am fost tepuit de domul cipic nu e nici o problema nu m-au facut pe mine 80 de ron dar
ATENTIE CARE MAI CUMPARATI DE LA EL sa nu o furati ca si mine eu am crezut ca daca eu sunt corect toti sunt corecti pe aici.
Iti spun atat sa-ti fie rusine.
am fost tepuit de domul cipic nu e nici o problema nu m-au facut pe mine 80 de ron dar
ATENTIE CARE MAI CUMPARATI DE LA EL sa nu o furati ca si mine eu am crezut ca daca eu sunt corect toti sunt corecti pe aici.
Iti spun atat sa-ti fie rusine.
tub
Salutare. Am fost si eu interesat de acest tub si sincer mi-a parut rau ca nu l-am negociat inaintea ta dar sincer in poza arata ok poti face ceva poze cu defectele amintite si daca este asa un drept la replica din partea fostului propietar... Asteptam si imi pare rau ptr. tine ..... sincer.
TEAPA
Ryobi esti gâsca? Pai de ce sa fi trimite-i tubul inapoi si dâ-i recomandarile de rigoare la rubrica de feedback!
Ps.-Ai vazut daca tu nu ai vrut sa-ti iei unul Baracuda cu vreo 30 de lei tu ai vrut numai Sakura... cu 80 de lei
si cand ma gandesc ca eu ti-am dat unul Shimano Antares original si impecabil
pe 2 voblere.... Atunci credca ar mai trebui sa-mi dai un vobler sau o rola de Red Vermilion

Ps.-Ai vazut daca tu nu ai vrut sa-ti iei unul Baracuda cu vreo 30 de lei tu ai vrut numai Sakura... cu 80 de lei

rapala the best vobler in the world
tubul teapa
Ryobi,priveste partea buna.....e totusi un tub Sakura....

rapala the best vobler in the world