Vand tub
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
tuburi
toate-s facute prin China,Taiwan,etc. Difera doar culoarea sau ce este brodat pe ele. Vorba lui Ryobi,chiar a fost gasca la faza asta! Macar acuma mai stim pe unul de la care sa nu se mai cumpere!
rapala the best vobler in the world
Din cauza ca am foarte putin timp liber sa stau sa o ard pe forum vin si eu cu un raspuns!!!
In primul rand ce arati tu in poze nu este tubul pe care ti l-am trimis eu prietene, tubul era nou nefolosit nu rupt , sau spart cum ii zici tu!!!
In al doilea rand puteai sa dai un telefon si sa-mi zici nu sa-ti trimit eu mp sa te intreb daca ti-a ajuns, deci daca era de teapa ma durea in p... daca ti-a ajuns sau nu!!!
In al treilea rand chiar tu te-ai tiganit si la pret si la transport si mi-ai spus ca s-ar putea sa ajunga cu posta facut bucati, de ambalat ti l-am ambalat ca la carte!!!
Deci de unde scoti tu pozele alea chiar nu-mi explic???
Ori nu-ti intra lansetele deosebite de care mi-ai zis tu ca le ai si n-ai vrut sa-mi dai dimensiuni si ai facut-o intentionat ca sa-ti returnez banii inapoi, ori posta a facut treaba asta dar de fapt inclin spre prima varianta pentru ca puteai sa-mi dai un telefon si sa-mi spui si gaseam noi o rezolvare si fii sigur ca-ti trimiteam intreaga suma de bani inapoi, dar vad ca-ti place sa faci scandal!!!
Daca nu stiai nr meu de tel il aveai in anunt!!!
In primul rand ce arati tu in poze nu este tubul pe care ti l-am trimis eu prietene, tubul era nou nefolosit nu rupt , sau spart cum ii zici tu!!!
In al doilea rand puteai sa dai un telefon si sa-mi zici nu sa-ti trimit eu mp sa te intreb daca ti-a ajuns, deci daca era de teapa ma durea in p... daca ti-a ajuns sau nu!!!
In al treilea rand chiar tu te-ai tiganit si la pret si la transport si mi-ai spus ca s-ar putea sa ajunga cu posta facut bucati, de ambalat ti l-am ambalat ca la carte!!!
Deci de unde scoti tu pozele alea chiar nu-mi explic???
Ori nu-ti intra lansetele deosebite de care mi-ai zis tu ca le ai si n-ai vrut sa-mi dai dimensiuni si ai facut-o intentionat ca sa-ti returnez banii inapoi, ori posta a facut treaba asta dar de fapt inclin spre prima varianta pentru ca puteai sa-mi dai un telefon si sa-mi spui si gaseam noi o rezolvare si fii sigur ca-ti trimiteam intreaga suma de bani inapoi, dar vad ca-ti place sa faci scandal!!!
Daca nu stiai nr meu de tel il aveai in anunt!!!
tub
cipic il stiu pe RYOBI de mult are numa recomandari bune.....il stie cam toata lumea de pe forum si nu cred ca vrea el sa paca caz asa aiurea.....E un om corect si are numai recomandari bune...... Tubul nu avea cum sa fie descusut de cei de la posta daca tu zici ca l ai ambalat corespunzator.......daca intradevar esti corect atunci ii vei da banii omului inapoi si cu asta se va rezolva totul amiabil.......asta e parerea mea.... 

Salut asa cum stradic spune despre ryobi ca e un om corect asa va spun si eu de cipic ca este un om foarte corect si de onoare cu care am facut multe afaceri si n-am avut niciodata nici un motiv sa-i reprosez cceva mai presus de asta intotdeauna mi-a vandut un produs cu un pret mai mic decat valora el. Din punctul meu de vedere ryobi a gresit total in abordarea problemei trebuia sa-l sune pe cipic in momentul in care a luat tubul de la posta si l-a desfacut si a vazut ca e problema cu el si garantez ca cipic i-ar fi trimis banii inapoi fara probleme dar a ales varianta de a denigra fara a vb cu respectivul.
Inca un lucru poate nu vad eu bine in prima poza postata de ryobi dar ce ai pozat tu acolo nu pare un tub de sakura pt ca sakura are la fiecare capat unde se imbina cureaua de tub cate o centura de piele cusuta si lipita peste capatul curelei si nu o centura de material textil asa cum apare in poza si asta e parera mea.
Inca un lucru poate nu vad eu bine in prima poza postata de ryobi dar ce ai pozat tu acolo nu pare un tub de sakura pt ca sakura are la fiecare capat unde se imbina cureaua de tub cate o centura de piele cusuta si lipita peste capatul curelei si nu o centura de material textil asa cum apare in poza si asta e parera mea.
-
- veteran
Nu stiu ce tub apare in poza,dar eu am vrut sa-l cumpar ,l-am vazut in Bucuresti,dar nu ne-am inteles la pret si am avut alta optiune,dar tubul de la Cipic era practic nou,in mod sigur nu era rupt la capatul tubului si la curea. Daca eu primeam tubul rupt il fotografiam asa cum era,nu ma apucam sa-l cos intii.Cit priveste produsele vindute de Cipic,eu am mai luat niste voblere,erau impecabile.
vand tub
dar la problema concurentei nu va ganditi?
atat ryobi cat si cipic vand voblere iar cipic(poate le vinde cu mult sub pretul pietei).si de ce sa nu fie lovit sunb centura,denigrat.
eu n-am cumparat nimic de la niciunul dintre ei.deci nu sunt partinitor.
atat ryobi cat si cipic vand voblere iar cipic(poate le vinde cu mult sub pretul pietei).si de ce sa nu fie lovit sunb centura,denigrat.
eu n-am cumparat nimic de la niciunul dintre ei.deci nu sunt partinitor.
tub
@ adrian99 s ar putea sa zici tu ceva adevar asta cu concurenta.....dar .....repet il cunosc pe Marius-RYOBI si nu credca ar face el zarva asa aiurea.....repet....parerea mea ar fi ca ar trebui restituit tubul si implicit banii....e o parere personala....asa reglandu se in mare parte tota chestia

Alea nu sunt defecte pentru a dramatiza. Nu cred ca se cara nimeni cu un tub de 2.5m in spinare, ci il foloseste doar la transportul in siguranta.
Unde mai pui ca "reparatia" e practic moca daca pui mana pe ac si niste ata neagra.
Pe Ryobi il stiam om serios, dar la faza asta se comporta ca un batranel paranoic.
Unde mai pui ca "reparatia" e practic moca daca pui mana pe ac si niste ata neagra.
Pe Ryobi il stiam om serios, dar la faza asta se comporta ca un batranel paranoic.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- senior
Re: tub
Bine,bine si noi de unde stim ca tubul returnat,este cel din vanzarestradic scrie:@ adrian99 s ar putea sa zici tu ceva adevar asta cu concurenta.....dar .....repet il cunosc pe Marius-RYOBI si nu credca ar face el zarva asa aiurea.....repet....parerea mea ar fi ca ar trebui restituit tubul si implicit banii....e o parere personala....asa reglandu se in mare parte tota chestia![]()

Are cumva serie

Tot o parere personala...Cipic mi-a dat impresia de om serios