vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Nu iti dau decat un raspuns, esti prost rau. Ti-am dovedit ca se gasasc si in romania, nu numai la pretenul misulica, ti-au confirmat si altii si telefonul l-am dat ca sa fiu sigur in afirmatii. Eu ma duc saptamanal la marele peste si chiar doresm sa cumpar una dar am obs ca e trompeta si mi-am luat un zauber vechi si un sirrius. Se pare tu nu stii ce vinzi. Punct.
-
misulica70
- veteran

Domnul Gogol,daca e?ti amabil pot sa beau ?i eu un ?pri? azi fara sa ma mai pomenesti?Vezi te rog jos in stinga pagini zile de nastere -mul?umesc anticipat.
Da domnu misulica, continuati. :)
Dar cu masura ca abuzul de alcool dauneaza grav sanatatii. 8)
Dar cu masura ca abuzul de alcool dauneaza grav sanatatii. 8)
sa ma scuze initiatorul topicului...Gogol scrie:
Eu ma duc saptamanal la marele peste si chiar doresm sa cumpar una dar am obs ca e trompeta si mi-am luat un zauber vechi si un sirrius.
dupa atatea postari pe care le-ai facut...
...esti praf.
rau!
rine scrie:sa ma scuze initiatorul topicului...Gogol scrie:
Eu ma duc saptamanal la marele peste si chiar doresm sa cumpar una dar am obs ca e trompeta si mi-am luat un zauber vechi si un sirrius.
dupa atatea postari pe care le-ai facut...
...esti praf.
rau!
Deh...e cam greu cu astia ca voi, cu mintea odihnita. :)
Esti cam obraznic... din fraier si prost nu ma scoti dar tot nu ai raspuns la intrebare. Carnatule, zauber ul tau de la marele peste nu e acelasi zauber ca la energo sau ce vinde misulica. Tu ai fost singurul prost in toata discutia si mai dureaza ceva pana ai sa faci diferente. Te rog sa nu mai postezi nimic aici pe topicul meu altfel o sa intervin si eu la fiecare postare a ta pe viitor. In concluzie, pt cei interesati pretul se mentine ls 350 ron .
340 ultimul pret. Valabila pana joi 19 martie.
Daca se vinde pana miercuri se ofera bonus si un fir textil galben de 0,13 ( cred) Sufix galben.
Valabila la 330 ron fara firul mentionat mai sus. Ultima strigare pana miercuri , inclusiv. Apoi se retrage de la vanzare