De ce la magazin la ei un zauber e 370? Fata de restul unde e 530?? Daca viziati magazinul o sa vezi ca slam ul lor e negru, arata altfel fata de ce vand eu. Si daca zauber e 370 la mag si a mea 450 eu zic ca 350 e un pret bun avand in vedere ca e noua si scoasa de 2 ori .pearch23 scrie:Slam 1000
SLM-1000 Stoc: disponibil 450 RON ( LA "BIG FIS" H )
SPOR LA VANZARE ..... BUN PRETU !!!!
vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Astept oferte de la pescari seriosi... 
Obletele scrie:Astept oferte de la pescari seriosi...
nu stiu ce intelegi tu prin pescari seriosi dar sigur nu te incadrezi in acesta categorie, am vorbit de schimbul ala din toamna iar tu tot cumperi si vinzi diverse chestii in loc sa-ti onorezi promisiunile
de la un timp nu mai este nici o afacere sa cumperi SH , ori prea uzate care cica nu au decat 2 pescuituri ori prea mica diferenta de pret fata de magazin(cateodata chiar mai scump) !!!
aviz amatorilor !!!
Zigi...eu te-am intrebat acu ceva timp daca lanseta aia daiwa care ai cumparat-o de la mine o dai la schimb pe un shimano technium plus o dif din partea mea. Eu ti-am facut o propunere de schimb si ai zis ca doresti doar bani. Si ti-am zis ca nu sunt dispus sa dau bani pe ea, stiind ca tu mai doreai sa achizitionezi mulinete UL. Ti-am zis ca daca cumva reusesc sa dau mulineta aia pe bani poate iti cumpar eu lanseta. Nu te-am rugat sa o rezervi nici nimic altceva. Daca iti fac o propunere de schimb pe care tu o refuzi nu ma oblig sa ti-o si cumpar la vreo data ulterioara. Nu stiu de ce iti permiti sa ma cataloghezi pescar neserios, as astepta niste scuze de la tine. Plus ca daca nu vrei sa cumperi produse sh e strict alegerea ta. Nu stiu ce ai cumparat tu pana acum dar incearca sa fii fair play si nu incadra tot ce se vinde sh la "defecte ascunse".zigi2611 scrie:Obletele scrie:Astept oferte de la pescari seriosi...
nu stiu ce intelegi tu prin pescari seriosi dar sigur nu te incadrezi in acesta categorie, am vorbit de schimbul ala din toamna iar tu tot cumperi si vinzi diverse chestii in loc sa-ti onorezi promisiunile![]()
![]()
![]()
de la un timp nu mai este nici o afacere sa cumperi SH , ori prea uzate care cica nu au decat 2 pescuituri ori prea mica diferenta de pret fata de magazin(cateodata chiar mai scump) !!!
aviz amatorilor !!!
"pana la urma ce ai hotarat, o mai vrei daiwa aia sau nu? ca te tot codesti
La schimb o vroiam cum ti am zis cu technium si diferenta. Dar ai zis ca nu te avantajeaza. Daca vand shimano meu si iau bani pe ea te am in vedere. deocamdata nu dispun de bani"
Zigi uite aici ce am discutat ultima data in februarie nu in toamna
sunt luate cu copy paste. deci nu aveam nicio obligatie fata de tine sa iti cumpar lanseta.
Deci, baiat serios ce sunt astept oferte de la pescari seriosi.
La schimb o vroiam cum ti am zis cu technium si diferenta. Dar ai zis ca nu te avantajeaza. Daca vand shimano meu si iau bani pe ea te am in vedere. deocamdata nu dispun de bani"
Zigi uite aici ce am discutat ultima data in februarie nu in toamna
Astept oferte vis a vis de mulineta din anunt. Daca nu va place, nu vreti sh, nu va permiteti, nu practicati spinningul, etc va rog sa va abtineti. Toata lumea stie sa caute un pret pe net, sa caute specificatii si recenzii.
Pret slam 350 ron fix.
Se tine la vanzare pana miercuri 18 martie apoi se retrage de la vanzare.
Pret slam 350 ron fix.
Se tine la vanzare pana miercuri 18 martie apoi se retrage de la vanzare.
Bai pretene, eu nu am zis ca o dai scump sau ieftin, am zis ca bati campii ca nu o gasesti in romania. Exista exact acelasi model pe care il vinzi tu. Ca e mai scump, e alta treaba, dar are garantie Ca sunteti fraieri ca le cumparati cu 20 lei mai ieftin aduse din ukraina fara garantie, e alta discutie.
Cat despre faptul ca e mai buna decat zauber, stai tu, linistit. E o trompeta slamul fata de zauber. Singurul avantaj e greutatea si manivela care se insurubeaza direct in corp.
Cat despre faptul ca e mai buna decat zauber, stai tu, linistit. E o trompeta slamul fata de zauber. Singurul avantaj e greutatea si manivela care se insurubeaza direct in corp.
vai ... nu stiam ca esti asa sensibil ... oricum scuze nu imi cer ca eu nu am gresit cu nimic aici, de 2 ori mi-ai dat pm ca vrei inapoi daiwa dar nu ai bani ... si vrei schimb cu nu mai stiu ce chestii dar eu nu vroiam ce aveai tu la schimb, cat despre lanseta aia ai vandut-o scump (eu am luat-o ca plecam pe dunare si eram in criza de o lanseta pt avat) ai vandut-o fara husa, cu defectul acela in cotor si cu alt urme de utilize, si eu nu am zis nimic, am cumparat-o stiind ca nu o mai pot vinde decat cu pret foarte mic, nu stiu care dintre noi e seriosObletele scrie:"pana la urma ce ai hotarat, o mai vrei daiwa aia sau nu? ca te tot codesti
Zigi uite aici ce am discutat ultima data in februarie nu in toamnasunt luate cu copy paste. deci nu aveam nicio obligatie fata de tine sa iti cumpar lanseta.
esti praf! Ryobi alea de la big fis@h sunt facute de Tubertini. De asta sunt si cu 200 lei mai ieftine decat in alte magazine. Si daca urmareai pretul de pe site-ul lor ai fi vazut ca le-au adus prima data la 450 ron, le-au tinut asa o luna apoi le-au facut 560 sau 570 ron si le-au ieftinit iar la 450. Fraierii iau de la ucrainieni aduse de la rusi made in japan sii desteptii iau tubertini made in china. Las-o asa cum zici tu , fie ca tine.Gogol scrie:Bai pretene, eu nu am zis ca o dai scump sau ieftin, am zis ca bati campii ca nu o gasesti in romania. Exista exact acelasi model pe care il vinzi tu. Ca e mai scump, e alta treaba, dar are garantie Ca sunteti fraieri ca le cumparati cu 20 lei mai ieftin aduse din ukraina fara garantie, e alta discutie.
Cat despre faptul ca e mai buna decat zauber, stai tu, linistit. E o trompeta slamul fata de zauber. Singurul a care se insurubeaza direct in corp.
Ma, daca vrei sa fii o pitzi si sa ti lanseta in tipla ca babele cum.isi tin telecomanda in punga n-ai decat. Eu ti-am vandut o daiwa infinity q jigger la 300 ron fara nici cea mai mica urma pe blank. Avea doar un defect la cotor , mai exact ca avea o scobitura in eva . Si tu acum scoti ochii mie ca ti-am vandut o scump, ca avea defecte, ca nu avea husa, ca avea urme? Da ce plm vroiai sa faci ma cu ea ?? Sa dormi cu ea in pat sau sa dai dupa peste?? Ce intelegi tu prin "alte urme de utilizare" ? Urat caracter ai ... si aici te faci singur de ras. Eu incercam sa rascumpar lanseta aia deci clar nu eram tampit sa iau ceva daca stiam ca nu e bun si tu o dai in nasoale. Iti dau 200 pe ea vrei? Daca zici ca a fost scumpa. O dai pe 200?zigi2611 scrie:vai ... nu stiam ca esti asa sensibil ... oricum scuze nu imi cer ca eu nu am gresit cu nimic aici, de 2 ori mi-ai dat pm ca vrei inapoi daiwa dar nu ai bani ... si vrei schimb cu nu mai stiu ce chestii dar eu nu vroiam ce aveai tu la schimb, cat despre lanseta aia ai vandut-o scump (eu am luat-o ca plecam pe dunare si eram in criza de o lanseta pt avat) ai vandut-o fara husa, cu defectul acela in cotor si cu alt urme de utilize, si eu nu am zis nimic, am cumparat-o stiind ca nu o mai pot vinde decat cu pret foarte mic, nu stiu care dintre noi e seriosObletele scrie:"pana la urma ce ai hotarat, o mai vrei daiwa aia sau nu? ca te tot codesti
Zigi uite aici ce am discutat ultima data in februarie nu in toamnasunt luate cu copy paste. deci nu aveam nicio obligatie fata de tine sa iti cumpar lanseta.