vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb
Umpleti topicu de reclamatii ... daca aveti ceva de obiectat vizavi de aces vanzator exista " LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare " ..... Lasati omu sa Vanda Linistit .... Fiecare Vinde cum crede el de cuviinta... daca nu doriti .. nu treb neaparat sa va certati pe TOPICU omului ...
Exista : LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare !!!
Catch & Release
Zigi ia fa niste poze la daiwa de claritate buna si pune-le pe topicul asta al meu. Si-asa nu se mai intelege nimic. Fa poze la blank si arata defectele. Habar n-ai ce lanseta misto ai acasa si tu nici nu o pescuiesti. Cand te-am intrebat de ea daca o mai ai ai zis ca de cand ai luat o de la mine nu ai pescuir o niciodata. Acum zici ca de fapt ai fost cu ea pe Dunare. Pune.poze sa vada lumea lanseta. E produs ce nu se mai gaseste si mai rar gasesti modelul ala cu blank impecabil.
Razvane, ala cumpara de la mine lanseta, o vede, ii place imi da banii pe ea si acuma zice ca i-am dat-o scump si ca e si defectapearch23 scrie:Umpleti topicu de reclamatii ... daca aveti ceva de obiectat vizavi de aces vanzator exista " LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare " ..... Lasati omu sa Vanda Linistit .... Fiecare Vinde cum crede el de cuviinta... daca nu doriti .. nu treb neaparat sa va certati pe TOPICU omului ...
o vroiam pentru dunare dar nu am dat cu ea ca nu am stat decat de bere si gratare 3 zile, am aruncat lansetele la somn/crap si nu lea mai verificat nimeni dar sa mai dam la rapitor, oricum bafta la vanzare! afacerist pur-sange! nu stiu ce cauti aici, erai bun de broker!
Zi-mi dai lanseta pe 200 ? Ti-o cumpar eu. Asa nasoala.cum zici tu ca e... daca tot o ti de bibelou mai bine da-o. 300 nu pot da pe ea..300 era anul trecut. Acum.cu 300 iei sh bete bune.zigi2611 scrie:o vroiam pentru dunare dar nu am dat cu ea ca nu am stat decat de bere si gratare 3 zile, am aruncat lansetele la somn/crap si nu lea mai verificat nimeni dar sa mai dam la rapitor, oricum bafta la vanzare! afacerist pur-sange! nu stiu ce cauti aici, erai bun de broker!
-
Enache13
- utilizator constant

Toate sunt China...nu va mai certati...si pe talpa de la mulinetele Tubertini tot pilafu ala scrie cu Japanu...iar la marele peste au exact modelul asta...vazute si pipaite...
Asta asa e ca pe toate scrie Japan dar esti de acord ca la mag sunt cele Tubertini?Enache13 scrie:Toate sunt China...nu va mai certati...si pe talpa de la mulinetele Tubertini tot pilafu ala scrie cu Japanu...iar la marele peste au exact modelul asta...vazute si pipaite...
Ca sa-ti dovedesc ca batii campii la greu, am sunat la marele peste si mi-au confirmat ca sunt branduite Ryobi, nu tubertini cum aberezi matale..
Pai pe toate o sa scrie ryobi. Si pe zauber ul lor tot ryobi scrie. Ma asteptam odata ce te bateai cu pumnul in piept ca au mulineta acolo sa fi stiut deja despre ce e vorba nu sa ceri informatii la magazin. Eu cand le-am vazut, inainte sa le aduca Misulica la marele peste era de culoare neagta si cu niste finisaje nasoale rau. Las-o ca tine asa, vad ca inca nu raspunzi la o intrebare care ti-am adresat-o de cateva ori : de ce e diferenta de 2 mil intre zauberul lor si restul magazinelor.Gogol scrie:Ca sa-ti dovedesc ca batii campii la greu, am sunat la marele peste si mi-au confirmat ca sunt branduite Ryobi, nu tubertini cum aberezi matale..
Sunt curios daca poti sa imi dai un raspuns si daca o sa o faci.