vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

pearch23
veteran
veteran

Re: vand mulineta Ryobi Slam noua /schimb

Mesaj de pearch23 » 12 Mar 2015, 23:17

Umpleti topicu de reclamatii ... daca aveti ceva de obiectat vizavi de aces vanzator exista " LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare " ..... Lasati omu sa Vanda Linistit .... Fiecare Vinde cum crede el de cuviinta... daca nu doriti .. nu treb neaparat sa va certati pe TOPICU omului ...

Exista : LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare !!!
Catch & Release

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 12 Mar 2015, 23:17

Zigi ia fa niste poze la daiwa de claritate buna si pune-le pe topicul asta al meu. Si-asa nu se mai intelege nimic. Fa poze la blank si arata defectele. Habar n-ai ce lanseta misto ai acasa si tu nici nu o pescuiesti. Cand te-am intrebat de ea daca o mai ai ai zis ca de cand ai luat o de la mine nu ai pescuir o niciodata. Acum zici ca de fapt ai fost cu ea pe Dunare. Pune.poze sa vada lumea lanseta. E produs ce nu se mai gaseste si mai rar gasesti modelul ala cu blank impecabil.

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 12 Mar 2015, 23:20

pearch23 scrie:Umpleti topicu de reclamatii ... daca aveti ceva de obiectat vizavi de aces vanzator exista " LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare " ..... Lasati omu sa Vanda Linistit .... Fiecare Vinde cum crede el de cuviinta... daca nu doriti .. nu treb neaparat sa va certati pe TOPICU omului ...

Exista : LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare !!!
Razvane, ala cumpara de la mine lanseta, o vede, ii place imi da banii pe ea si acuma zice ca i-am dat-o scump si ca e si defecta :) vezi ca sakura shinjin aia de la tine mi-ai dat-o scumpa Razvane... esti bulangiu :)))

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 12 Mar 2015, 23:24

o vroiam pentru dunare dar nu am dat cu ea ca nu am stat decat de bere si gratare 3 zile, am aruncat lansetele la somn/crap si nu lea mai verificat nimeni dar sa mai dam la rapitor, oricum bafta la vanzare! afacerist pur-sange! nu stiu ce cauti aici, erai bun de broker!

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 12 Mar 2015, 23:29

zigi2611 scrie:o vroiam pentru dunare dar nu am dat cu ea ca nu am stat decat de bere si gratare 3 zile, am aruncat lansetele la somn/crap si nu lea mai verificat nimeni dar sa mai dam la rapitor, oricum bafta la vanzare! afacerist pur-sange! nu stiu ce cauti aici, erai bun de broker!
Zi-mi dai lanseta pe 200 ? Ti-o cumpar eu. Asa nasoala.cum zici tu ca e... daca tot o ti de bibelou mai bine da-o. 300 nu pot da pe ea..300 era anul trecut. Acum.cu 300 iei sh bete bune.

Enache13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Enache13 » 13 Mar 2015, 00:13

Toate sunt China...nu va mai certati...si pe talpa de la mulinetele Tubertini tot pilafu ala scrie cu Japanu...iar la marele peste au exact modelul asta...vazute si pipaite...

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 13 Mar 2015, 07:32

Enache13 scrie:Toate sunt China...nu va mai certati...si pe talpa de la mulinetele Tubertini tot pilafu ala scrie cu Japanu...iar la marele peste au exact modelul asta...vazute si pipaite...
Asta asa e ca pe toate scrie Japan dar esti de acord ca la mag sunt cele Tubertini?

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 13 Mar 2015, 13:02

Ca sa-ti dovedesc ca batii campii la greu, am sunat la marele peste si mi-au confirmat ca sunt branduite Ryobi, nu tubertini cum aberezi matale..

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 13 Mar 2015, 13:20

Gogol scrie:Ca sa-ti dovedesc ca batii campii la greu, am sunat la marele peste si mi-au confirmat ca sunt branduite Ryobi, nu tubertini cum aberezi matale..
Pai pe toate o sa scrie ryobi. Si pe zauber ul lor tot ryobi scrie. Ma asteptam odata ce te bateai cu pumnul in piept ca au mulineta acolo sa fi stiut deja despre ce e vorba nu sa ceri informatii la magazin. Eu cand le-am vazut, inainte sa le aduca Misulica la marele peste era de culoare neagta si cu niste finisaje nasoale rau. Las-o ca tine asa, vad ca inca nu raspunzi la o intrebare care ti-am adresat-o de cateva ori : de ce e diferenta de 2 mil intre zauberul lor si restul magazinelor.

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 13 Mar 2015, 13:22

Sunt curios daca poti sa imi dai un raspuns si daca o sa o faci.

Scrie răspuns