Nu mai zii vorba asta ca aduce ghinion multi ani la rand, inca nu stiu exact cati , still countingandrei-ovidiu scrie:
Deci, nu va mai agitati si lasa-ti-ma sa ma pregatesc de sezonul 2013
Shimano STELLA 3000 FD
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Shimano STELLA 3000 FD
Ca sa te simti mai implinit tre' sa ai 1000, 2500, 3000 si 4000...asa ca io zic sa te mai gandesti si ca sa fi multumit de Stella tre' sa schimbi si o litera : FD cu FB.andrei-ovidiu scrie:Am 4000...deci nu-mi mai trebuie![]()
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin scrie:Ca sa te simti mai implinit tre' sa ai 1000, 2500, 3000 si 4000...asa ca io zic sa te mai gandesti si ca sa fi multumit de Stella tre' sa schimbi si o litera : FD cu FB.andrei-ovidiu scrie:Am 4000...deci nu-mi mai trebuie![]()
Adelin scrie:Ca sa te simti mai implinit tre' sa ai 1000, 2500, 3000 si 4000...asa ca io zic sa te mai gandesti si ca sa fi multumit de Stella tre' sa schimbi si o litera : FD cu FB.andrei-ovidiu scrie:Am 4000...deci nu-mi mai trebuie![]()
Ce are FB asa deosebit? ca o explicatie trebuie sa existe poate o sa-mi iau si eu o Stella .....
-
andrei-ovidiu
- veteran

Nu mi s-a mai intamplat, cred ca-i o premiera...de 3 zile anuntul meu sta numai SUS
si are 4 pagini de discutii...daca nu se vinde mulineta va fi cred ca iar o premiera la cat s-a discutat
Am si FB si FD si japan version...sunt totusi de parere ca o Stella va ramane top indiferent de anul producerii sau de versiunea facuta, chiar daca exista diferende in ceea ce priveste materialele folosite sau versiunea lor...
Asa ca UP again cu Stelluta
Am si FB si FD si japan version...sunt totusi de parere ca o Stella va ramane top indiferent de anul producerii sau de versiunea facuta, chiar daca exista diferende in ceea ce priveste materialele folosite sau versiunea lor...
Asa ca UP again cu Stelluta
-
andrei-ovidiu
- veteran

UP again...nu vrea nimeni de Craciun ceva adevarat sub brad?
ba da....
problema sunt banii,mai exact lipsa lor
problema sunt banii,mai exact lipsa lor
andrei-ovidiu scrie:UP again...nu vrea nimeni de Craciun ceva adevarat sub brad?![]()
care brad ?
ala verde si frumos din padure 
-
vali stratonov
- veteran

Cum care brad ....Brad Pitt...Vegas_75 scrie:andrei-ovidiu scrie:UP again...nu vrea nimeni de Craciun ceva adevarat sub brad?![]()
care brad ?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!