Shimano STELLA 3000 FD

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Shimano STELLA 3000 FD

Mesaj de adrian99 » 21 Dec 2012, 11:49

ceva noutati ovidiu?
ai vandut?

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 21 Dec 2012, 12:34

adrian99 scrie:ceva noutati ovidiu?
ai vandut?
Ce sa vanda! I-ati "zapacit" topicul omului, ca buni crestini ce sunteti! :D Sarbatori fericite!!!

spiny
junior
junior

Mesaj de spiny » 21 Dec 2012, 12:39

Ma bag si eu in topicul omului....by the way! La fel ca si colegu' Ryobi pun aceasi intrebare: De ce este mai buna FB decat FD?
Chestia cu roata este fortata rau...practic sunt niste persoane carcotase pe aici care cred ca au vazut in poze sau prin rafturi, Stella si isi dau cu parerea....An de an la IICAST cand esti desemnat la locul I, vii cu ceva inovatii care sunt mai bune, care corecteaza ceva mai vechi cu ceva mai bun. D.p.m.d.v. este clar ca FD este mai bun ca FB si prin simplu fapt ca este un produs mai nou, cu elemente noi(nu este cazul sa vb de Zaion=CI4, care sunt niste abureli care s-au dovedit foarte slabe la capitolul uzura). Amandoua sunt mulinete foarte bune, de top, diferentele sunt doar in functie de aplicatia la care sunt folosite. Pe postul Tv Shimano sunt dezbatute toate aspectele astea, cu inovatii, cum sa alegi o Stella in functie de aplicatia folosita si bla bla...

Cine cumpara mulineta lui Andrei o sa aiba de castigat, de pierdut in nici un caz.

Spor la vanzare!

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 21 Dec 2012, 12:40

"Zapaceala" asta ar fi trebuit sa suscite interesul ptr o Stella si sa o vanda insa ... trag concluzia ca nu mai sunt in circulatie atatia bani cati erau alta data, e mai seceta acum , si sunt si sarbatorile astea la mijloc care mai erodeaza si ele cat de cat ... Zic si io nu dau cu paru' ...

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 21 Dec 2012, 18:36

Sus cu bijuteria
www.spinningclub.ro

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 21 Dec 2012, 20:16

Vegas_75 scrie:
rapace scrie:orice ar spune oricine daiwa fabrica mulinete bune .........dar shimano fabrica bijuterii iar stella este cea mai buna dintre ele cei ce spun ca daiwa este cea mai buna sunt sigur ca nu au pescuit su o stella ...sa nu uitam ca in majoritate pescari profesionisti de spining din state folosesc stradicul in mare majoritate.asta este parerea mea si nimic in lumea asta nu m-ar face sa imi schimb parerea :respekt: :respekt: :respekt:
Treaba asta ca majoritatea pescarilor profesionisti din state pescuiesc cu Stradic mi se pare de o generalitate si naivitate usor copilareasca , de parca a facut cineva un sondaj de opinie credibil si impartial si a ajuns la concluzia asta si noi trebuie sa credem ... ... Si daca faci un efort si te iei dupa vanzarile Shimano in state, nici indicatorul asta nu e extrem de relevant ptr ca e greu de cuantificat cate mulinete din cele care se vand raman acolo si cate sunt re-exportate pe canalele gri in europa.

Stella oricum e o super-mulineta, deja lucrul asta nu-l mai contesta nimeni, e crema topului, asa ca nu sunt necesare in opinia mea argumente din astea „subtiri” gen toti nemtii au ochii albastri si noaptea toate pisicile sunt negre , Stella e smechera rau dar oricum si Daiwa e tot acolo, ii face umbra chiar, dar conteaza si de unde pui sa bata lumina ... :wink:
Daiwa e bine spus ca e tot pe acolo dar..... nu tocmai acolo avand in vedere ca in topuri clasamente e stella e cea mai buna mulineta ca si raport calitate pret nu am pus mana pe un more than sa vad ce si cum dar experienta personala daiwa ma dezamagit la mulinete ,,,,cu toate ca APRECIEZ LANSETELE LOR ,,,,la acest capitol consider daiwa mai buna ...imi dau seama din infocare ca esti posesor de daiwa :D :respekt:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 21 Dec 2012, 21:32

Si eu sunt fan DAIWA dar dupa ultimele serii pe care le-au scos inclusiv mag saledu Certate incep sa ma interesez de Stella.
Noi ca roamani ce santem daca vedem ca omu nu se ia de noi o dam inainte cu off-topicu.
Deci o stella de mosu pt sotii care merita ....poate se uita si ceva doamne pe aici.

SHIMANO STELLA 3000 FD -de vanzare
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

marius olteanu
junior
junior

Mesaj de marius olteanu » 22 Dec 2012, 15:02

asa arata si manerul de la mulineta mea twin power mg dupa 4 ani si sute de partide,asa ca aveti grija
fara suparare :mrgreen: :mrgreen:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 22 Dec 2012, 17:39

marius olteanu scrie:asa arata si manerul de la mulineta mea twin power mg dupa 4 ani si sute de partide,asa ca aveti grija
fara suparare :mrgreen: :mrgreen:
Marius, tot fara suparare, cred ca ai vrut sa postezi in alta parte. Mai incearca. :shock: Sau ai vrut sa spui ca arata tot asa bine?

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Dec 2012, 20:50

Cred c-o sa am un record :lol: ...6 pagini pe un topic de vanzare...deci, UP cu Stellutza si nu va opriti :respekt:

Scrie răspuns