Shimano STELLA 3000 FD

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Shimano STELLA 3000 FD

Mesaj de adrian99 » 17 Dec 2012, 11:59

vali sa nu vorbim de extreme
ce legatura are Exage(low-entry) cu Stella?

Stella este o mulineta care-si merita banii
daca este peste Daiwa(in aceeasi categorie de pret si calitate) fiecare este liber sa exprime ceea ce crede

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Dec 2012, 12:12

Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 12:24

Adelin scrie:Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?! :oops:
De unde pina unde trebuie sa arbitrezi tu toate discutiile noastre....
E intre noi , ne cunoastem si daca era ceva "deranj" ma suna omul sa-mi zica ....asa incit domnule "coleg"....modereaza-ti flegmele din alte topicuri...ok?

Adeline .....vezi mai bine ca VA apartut revista la chioscuri.... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Dec 2012, 12:29

deci trebe sa inteleaga si vali ca daca nu ar exista entuziasti ca el , nu s-ar mai vinde anumite produse gen daiwa la spinning :D
daca toti ar incerca stella , cine naiba si-ar mai lua daiwa dieselurile de la daiwa ?.... :D :D

cu siguranta , ca toate mulinetele pe care le-am vazut de la el , Stella aia e intr-o mare forma ....omu vinde ca asa ii place lui sa fie negustor ....azi cumpara ceva , in max 3 luni vinde ca i se pare altceva :D ....deci merita toti banii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 17 Dec 2012, 12:49

Daca imi permiteti doar atat : nu mi se pare OK (politically corect) intrebarea asta devenita clasica si pe care recunosc ca si eu am mai pus-o uneori din inertie si amatorism : da’ de ce o vinzi ?? De flori de camp, d-aia !!! asta-i marfa , pune mana pe ea , scoate banu , ochii la usa.
In vanzari - cumparari nu au rost chiar deloc filosofiile sau incantatiile inainte de finalizarea procesului, sunt cel putin inutile dar de cele mai multe ori rau intentionate si perverse ...

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Dec 2012, 13:27

vegas are dreptate
daca omul vrea sa-si vanda mulineta este doar treaba lui

cine vrea sa cumpere...sa cumpere :)
cine nu...este liber sa intrebe

ovidiu,nu cred ca te superi daca mai facem si noi cate-o gluma in topicul tau :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Dec 2012, 13:37

vali stratonov scrie:
Adelin scrie:Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?! :oops:
De unde pina unde trebuie sa arbitrezi tu toate discutiile noastre....
E intre noi , ne cunoastem si daca era ceva "deranj" ma suna omul sa-mi zica ....asa incit domnule "coleg"....modereaza-ti flegmele din alte topicuri...ok?

Adeline .....vezi mai bine ca VA apartut revista la chioscuri.... :lol: :lol: :lol:
Eu nu arbitrez nici o discutie mai Vali, dar e chestiune de principiu, mai ales ca ai mai avut multe interventii de genu asta pt care am fost sesizat chiar de vanzator...ce e intre tine si Ovidiu, sau daca lui ii convine sa ii faci marfa pe care o vinde de kkt, e o chestiune confidentiala si nu vreau sa intram in detalii, dar raman la parerea ca daca vreti o discutie de polemici Shimano V Daiwa putem face un topic separat de iarna la cafenea.Chiar ar prinde bine la trafic!

Sper sa nu ma intelegi gresit, nu e nimic personal si nu are legatura cu revista...care nu e a noastra, poti scrie si TU daca vrei, doar sa ai ce...si sunt convins ca ai! :wink:

...Apocalipsa Fericita!!! :lol: :lol: :lol: ...glumeam, Sarbatori Fericite! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Dec 2012, 13:57

MMMDDDAAA... :twisted:

N-am cum sa ma supar ca idee...nu poti face de kakao top of the top la capitolul mulinete :twisted: ...atata timp cat castigi an de an la ICAST premiul pt cea mai buna mulineta de apa dulce si sarata, restul cuvintelor sunt de prisos :D

UP cu Stella...usor negociabil pretul...detalii pe privat :!:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 14:06

andrei-ovidiu scrie:MMMDDDAAA... :twisted:

N-am cum sa ma supar ca idee...nu poti face de kakao top of the top la capitolul mulinete :twisted: ...atata timp cat castigi an de an la ICAST premiul pt cea mai buna mulineta de apa dulce si sarata, restul cuvintelor sunt de prisos :D

UP cu Stella...usor negociabil pretul...detalii pe privat :!:
Ovidiu te rog sa acepti scuzele de rigoare pt. eventualele neplaceri create .....dar te rog nu derapa si tu pe o panta gresita , eu NU am facut niciodata de kkt marfa vinduta de tine sau a altcuiva .....a fost o gluma nevinovata venita din diferentele de opinii in ceea ce privesc cele 2 branduri....nimic mai mult.

De acolo si pina la afirmatiile facute pe aici cum ca fac marfa cuiva de kkat e cale lunga frate.....

Spor la vinzare si cit mai multe premii ICAST ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Dec 2012, 14:25

Nu-i absolut nici o suparare...departe de mine ideea asta...cine ma cunoaste, stie ca tin la caterinca, doar si eu am alimentat-o...ziceam doar asa ca n-ai cums a faci un produs de kakao atata timp cat el este top dupa ft multe statistici :D

Deci, nu va mai agitati si lasa-ti-ma sa ma pregatesc de sezonul 2013 :lol:

Scrie răspuns