Shimano STELLA 3000 FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Shimano STELLA 3000 FD
vali sa nu vorbim de extreme
ce legatura are Exage(low-entry) cu Stella?
Stella este o mulineta care-si merita banii
daca este peste Daiwa(in aceeasi categorie de pret si calitate) fiecare este liber sa exprime ceea ce crede
ce legatura are Exage(low-entry) cu Stella?
Stella este o mulineta care-si merita banii
daca este peste Daiwa(in aceeasi categorie de pret si calitate) fiecare este liber sa exprime ceea ce crede
Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
De unde pina unde trebuie sa arbitrezi tu toate discutiile noastre....Adelin scrie:Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?!
E intre noi , ne cunoastem si daca era ceva "deranj" ma suna omul sa-mi zica ....asa incit domnule "coleg"....modereaza-ti flegmele din alte topicuri...ok?
Adeline .....vezi mai bine ca VA apartut revista la chioscuri....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
deci trebe sa inteleaga si vali ca daca nu ar exista entuziasti ca el , nu s-ar mai vinde anumite produse gen daiwa la spinning
daca toti ar incerca stella , cine naiba si-ar mai lua daiwa dieselurile de la daiwa ?....
cu siguranta , ca toate mulinetele pe care le-am vazut de la el , Stella aia e intr-o mare forma ....omu vinde ca asa ii place lui sa fie negustor ....azi cumpara ceva , in max 3 luni vinde ca i se pare altceva
....deci merita toti banii

daca toti ar incerca stella , cine naiba si-ar mai lua daiwa dieselurile de la daiwa ?....

cu siguranta , ca toate mulinetele pe care le-am vazut de la el , Stella aia e intr-o mare forma ....omu vinde ca asa ii place lui sa fie negustor ....azi cumpara ceva , in max 3 luni vinde ca i se pare altceva

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Daca imi permiteti doar atat : nu mi se pare OK (politically corect) intrebarea asta devenita clasica si pe care recunosc ca si eu am mai pus-o uneori din inertie si amatorism : da’ de ce o vinzi ?? De flori de camp, d-aia !!! asta-i marfa , pune mana pe ea , scoate banu , ochii la usa.
In vanzari - cumparari nu au rost chiar deloc filosofiile sau incantatiile inainte de finalizarea procesului, sunt cel putin inutile dar de cele mai multe ori rau intentionate si perverse ...
In vanzari - cumparari nu au rost chiar deloc filosofiile sau incantatiile inainte de finalizarea procesului, sunt cel putin inutile dar de cele mai multe ori rau intentionate si perverse ...
vegas are dreptate
daca omul vrea sa-si vanda mulineta este doar treaba lui
cine vrea sa cumpere...sa cumpere
cine nu...este liber sa intrebe
ovidiu,nu cred ca te superi daca mai facem si noi cate-o gluma in topicul tau
daca omul vrea sa-si vanda mulineta este doar treaba lui
cine vrea sa cumpere...sa cumpere

cine nu...este liber sa intrebe
ovidiu,nu cred ca te superi daca mai facem si noi cate-o gluma in topicul tau

Eu nu arbitrez nici o discutie mai Vali, dar e chestiune de principiu, mai ales ca ai mai avut multe interventii de genu asta pt care am fost sesizat chiar de vanzator...ce e intre tine si Ovidiu, sau daca lui ii convine sa ii faci marfa pe care o vinde de kkt, e o chestiune confidentiala si nu vreau sa intram in detalii, dar raman la parerea ca daca vreti o discutie de polemici Shimano V Daiwa putem face un topic separat de iarna la cafenea.Chiar ar prinde bine la trafic!vali stratonov scrie:De unde pina unde trebuie sa arbitrezi tu toate discutiile noastre....Adelin scrie:Ma, hai sa deschidem, pt a nspea oara daca vreti, un topic separat Shimano V Daiwa, dar sa lasam omul sa isi vanda linistit marfa. E aiurea sa ii faci de kkt marfa omului si pe urma sa ii urezi spor la vanzare....ni-i asa domnu' coleg, daca ar face cineva acelas lucru la vanzarea matale ti-ar conveni?!
E intre noi , ne cunoastem si daca era ceva "deranj" ma suna omul sa-mi zica ....asa incit domnule "coleg"....modereaza-ti flegmele din alte topicuri...ok?
Adeline .....vezi mai bine ca VA apartut revista la chioscuri....![]()
![]()
Sper sa nu ma intelegi gresit, nu e nimic personal si nu are legatura cu revista...care nu e a noastra, poti scrie si TU daca vrei, doar sa ai ce...si sunt convins ca ai!

...Apocalipsa Fericita!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
MMMDDDAAA...
N-am cum sa ma supar ca idee...nu poti face de kakao top of the top la capitolul mulinete
...atata timp cat castigi an de an la ICAST premiul pt cea mai buna mulineta de apa dulce si sarata, restul cuvintelor sunt de prisos
UP cu Stella...usor negociabil pretul...detalii pe privat

N-am cum sa ma supar ca idee...nu poti face de kakao top of the top la capitolul mulinete

-
- veteran
Ovidiu te rog sa acepti scuzele de rigoare pt. eventualele neplaceri create .....dar te rog nu derapa si tu pe o panta gresita , eu NU am facut niciodata de kkt marfa vinduta de tine sau a altcuiva .....a fost o gluma nevinovata venita din diferentele de opinii in ceea ce privesc cele 2 branduri....nimic mai mult.andrei-ovidiu scrie:MMMDDDAAA...![]()
N-am cum sa ma supar ca idee...nu poti face de kakao top of the top la capitolul mulinete...atata timp cat castigi an de an la ICAST premiul pt cea mai buna mulineta de apa dulce si sarata, restul cuvintelor sunt de prisos
![]()
De acolo si pina la afirmatiile facute pe aici cum ca fac marfa cuiva de kkat e cale lunga frate.....
Spor la vinzare si cit mai multe premii ICAST ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Nu-i absolut nici o suparare...departe de mine ideea asta...cine ma cunoaste, stie ca tin la caterinca, doar si eu am alimentat-o...ziceam doar asa ca n-ai cums a faci un produs de kakao atata timp cat el este top dupa ft multe statistici
Deci, nu va mai agitati si lasa-ti-ma sa ma pregatesc de sezonul 2013

Deci, nu va mai agitati si lasa-ti-ma sa ma pregatesc de sezonul 2013