Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Multumesc frumos baieti. Perfecta dreptate.
Am vandut intre timp cuiva un "Grauvell-Jinza"/Japan cu 12 rulmenti si o "Pflueger-President" cu 10 rulmenti=bonus un spinnerbait si 4 gume BBB de 10cm+tr. M-a sunat azi sa-mi multumeasca. O sa-l rog sa scrie aici despre mulinete si corectitudinea mea fata de ceea ce era scris in anunt!!!! Am mai dat o "Ryobi-Vertigo" de 1500-Japan la schimb si omul a fost multumit. Mai am o "Sakura-Gunner" in garantie inca vreun an,la cutie,bonus un spinnerbait,firul de 100 lei de pe ea si tr. Am luat-o la 550 o dau la 450lei fiindca e in stare f. buna. Asta asa....de gura bagatorilor in seama...
Am vandut intre timp cuiva un "Grauvell-Jinza"/Japan cu 12 rulmenti si o "Pflueger-President" cu 10 rulmenti=bonus un spinnerbait si 4 gume BBB de 10cm+tr. M-a sunat azi sa-mi multumeasca. O sa-l rog sa scrie aici despre mulinete si corectitudinea mea fata de ceea ce era scris in anunt!!!! Am mai dat o "Ryobi-Vertigo" de 1500-Japan la schimb si omul a fost multumit. Mai am o "Sakura-Gunner" in garantie inca vreun an,la cutie,bonus un spinnerbait,firul de 100 lei de pe ea si tr. Am luat-o la 550 o dau la 450lei fiindca e in stare f. buna. Asta asa....de gura bagatorilor in seama...
TOT RESPECTUL !!!
crapmaniacul scrie:Roly, fa ceva, dar altceva decat ai facut pana acum daca vrei sa mariti mulineta. Bati pasul pe loc si ai facut sleauri si ... nici un rezultat. Lasa-le incolo de bonusuri, uita de ele, baga poze bune cu morisca si umbla la pret ca te prinde toamna cu ea si mai scrii 20 de pagini de "up"-uri ... Spor la treaba !
Vegase, esti demential !
n-am mai ras asa de mult
- crapmaniacul
- veteran

Fly, zic si eu una alta dar nu cu rautate sa stii, n-am nimic de impartit cu nimeni. Sper ca nu exagerez, iar daca se intampla imi cer scuze... Oricum nu mai intervin aici.TheFly scrie:crapmaniacul scrie:Roly, fa ceva, dar altceva decat ai facut pana acum daca vrei sa mariti mulineta. Bati pasul pe loc si ai facut sleauri si ... nici un rezultat. Lasa-le incolo de bonusuri, uita de ele, baga poze bune cu morisca si umbla la pret ca te prinde toamna cu ea si mai scrii 20 de pagini de "up"-uri ... Spor la treaba !
Vegase, esti demential !![]()
![]()
n-am mai ras asa de mult
Noroc bun si fir intins ca acum se ia gheata si luam cu asalt baltile !
vegase,ai grija pe ce balti mergi....sa nu te intalnesti cu laurentiu 
- crapmaniacul
- veteran

Nu esti la curent cu noutatile adrian99.adrian99 scrie:vegase,ai grija pe ce balti mergi....sa nu te intalnesti cu laurentiu
Gata, zic sa-i lasam liber postul lui Roly , poate vinde din el mulineta asta (fa un topic nou, mai curat, iti ia 3 min).
Am vandut intre timp si o mulineta de la JENZI-Revolution,un mini-troliu din otel si alama,intr-un... MINUT de la postare! O sa-l rog si pe nenea ala sa lase feedback... Tel. celui ce-a luat cele 2 mulinete de la mine este: 0746187586=Tibi Lazar. Omul a zis ca nu se coboara sa raspunda la cine stie ce interpelari vreunor m----ni pe-aici,dar ofera oricui il suna in mod decent date despre achizitia de la mine....Vaju' celor ce polueaza!
TOT RESPECTUL !!!
Mda,cred c-o sa urmez sfatul crapmaniacului si-o sa fac un topic nou,ca cine citeste cracnelile-ca sa nu le numesc altfel,unora,se sperie si o zice ca vand o caruta cu roti de lemn pe post de tehnologia sec. 21....Ca atare rog ADMIN. sa inchida topicul. Multumesc push-up-erilor! 
TOT RESPECTUL !!!
roland,nu mai este niciun administrator....au fugit toti 
le place asa tare topicul asta si lor si ii fascineaza, incat nici nu concep sa il inchida