Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Stella 2000 + bonusurile: 10 spinnerbaituri unicat si 1 costum de pescuit german = 1285 ! 
TOT RESPECTUL !!!
Data finala: 31 - dec. - 2015, h: 24. ? ? ?
inima si spiritul defineste inteleptul.
M-am razgandit....Oare am voie...?cif scrie:Data finala: 31 - dec. - 2015, h: 24. ? ? ?
1250!
TOT RESPECTUL !!!
1240!!! Mersi baieti,de sustinere . ... 
TOT RESPECTUL !!!
probabil ca e functionala cum zici, dar la asta cu manerul rabatabil avantaj, ai cam dat-o de gardroly scrie:avand avantajul manerului rabatabil
avantaj la intrat in cutie, sau la ce ?
Ba e,c-o lasi pe bat dar nu mai agati manerul de orice!TheFly scrie:probabil ca e functionala cum zici, dar la asta cu manerul rabatabil avantaj, ai cam dat-o de gardroly scrie:avand avantajul manerului rabatabil.
avantaj la intrat in cutie, sau la ce ?
Ryobi: Mersi mane,asa voi face daca nu iau banii ce-I merita. Gandeste-te la faptul ca este dotata cu sistemul Super Ship,dupa care (si Edy o poate confirma,ba chiar a facut-o intr-un articol scris nu demult pe emulinete. ..) a fost conceput actualul X-Ship prin introducerea unui rulment suplimentar undeva in mulineta,fapt la care se renuntase undeva prin anii 2004-2007 (anii de glorie ai FB-ului european. ..) deci... Ca de-aia vb. unii,fara s-aiba habar.... Mulineta a fost azi in mana lui ''dorinB''....Cine-I curios,sa-L intrebe cum merge....Iar apropos de FB-ului de 2500,tot azi am intrat in posesia uneia, DAR A ORIGINALULUI JAPONEZ = Stella 2500 S Japan....
DE-AIA O DAU PE CEA DE 2000,NU FIINDCA ARE CEVA!!!! Cel care o va lua il voi rugam sa scrie o recenzie,pt. ''GAURA'' lumii....Totodata mi-a sosit TOT din Japonia un TP 2500 Mg ( cu tambur shallow) deci prea multe... Nu mai vb. de faptul c-am si-o TP C3000 X-Ship ca NOUA DECI deja prea multe.....
TOT RESPECTUL !!!
pai roly daca tot aia atat de multe mulinete de top inseamna ca-ti merge bine...nu? 
pret final ? preferabil fara "bonusuri", ca nu imi sunt utile. Multumesc
- johnnybravo
- Moderator

Cei care jignesc si nu pastreaza discutia amicala pe forum vor fi banati (temporar initial apoi permanent la recidiva).
Nu mai exista reguli de postare la rubrica anunturi exceptie cea amintita mai sus.
Puteti combate un pret cerut intr-un mod obiectiv si diplomat.
Daca aveti nevoie de interventia moderatorilor folositi butonul de raportare.
merci de intelegere
Nu mai exista reguli de postare la rubrica anunturi exceptie cea amintita mai sus.
Puteti combate un pret cerut intr-un mod obiectiv si diplomat.
Daca aveti nevoie de interventia moderatorilor folositi butonul de raportare.
merci de intelegere