Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
n-am nicio treaba cu topicul asta, nu-l cunosc pe om, dar am citit 44 replici... vreau doar sa zic ca e de ras tot topicul asta. produsul e la supra-pret, si se negociaza cate zece lei... a scazut cu DOAR 35 lei de la punerea in vanzare. sunt baieti pe forum care vand stelle si certate-uri cu aceiasi bani (modele 2014) ...iar pe site-urile de afara se vand NOI la 1800-maxxx 2000... si totalu are o reducere semnificativa si o da pe la 2200-2300 stiam..
ce naiba, produsul e vechi si se mentioneaza clar ca nu merge ca una noua. daca vinzi un produs bun si zici "merge ca noua" si vinzi un produs despre care spui ca nu mai merge ca noua... se invarte in patrat, sau cum? cade tamburul?... sfatul meu, umbla la pret daca vrei sa scapi de ea... e la pret de mulinete adevarate! ce-i drept, numele e adevarat! dar nu cred sa ai mare success... nu e contrareclama, pe de o parte e sfidare, pe de alta parte .... am citit ca prostu 5 pagini degeaba, trecand prin toate starile de la amuzament pana la nervi
spor la vanzare cum vrei tu:)
ce naiba, produsul e vechi si se mentioneaza clar ca nu merge ca una noua. daca vinzi un produs bun si zici "merge ca noua" si vinzi un produs despre care spui ca nu mai merge ca noua... se invarte in patrat, sau cum? cade tamburul?... sfatul meu, umbla la pret daca vrei sa scapi de ea... e la pret de mulinete adevarate! ce-i drept, numele e adevarat! dar nu cred sa ai mare success... nu e contrareclama, pe de o parte e sfidare, pe de alta parte .... am citit ca prostu 5 pagini degeaba, trecand prin toate starile de la amuzament pana la nervi
spor la vanzare cum vrei tu:)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Mersi Valerie. DE azi 1350lei+bonus. 
TOT RESPECTUL !!!
610 + bonus.
- crapmaniacul
- veteran

Roly ai incercat-o si tu acum sa vezi daca se arunca vreun pitzigoi fan Shimano , dar azi pe praful asta pitzigoii s-au imputinat ...
Poate nu e rea morisca, o fi buna ptr vreun nostalgic Shimano s-o puna in vitrina, dar oricum o dai nu e de 13 bastoane si dupa mine nici de 10 si nici de 9 macar, dar poate gresesc eu ca sunt fan Daiwa ...
Daca vine cineva hotarat si iti da un pret ferm banu cash la buzunar, nu mai ezita si da-o repede.
Poate nu e rea morisca, o fi buna ptr vreun nostalgic Shimano s-o puna in vitrina, dar oricum o dai nu e de 13 bastoane si dupa mine nici de 10 si nici de 9 macar, dar poate gresesc eu ca sunt fan Daiwa ...
Daca vine cineva hotarat si iti da un pret ferm banu cash la buzunar, nu mai ezita si da-o repede.
Tocmai m-am decis: Stella 2000 coboara la... 1300lei, dar pe langa spinnerbaituri care numai alea fac cel putin 200,mulineta primeste BONUS si costumul militar german de 150lei....A se vedea in albumele mele pe F ...

TOT RESPECTUL !!!
Oricum,daca n-o dau la pretul vrut,o tin pt. Batsonul meu,la salau,si aia e....
TOT RESPECTUL !!!