Noi vremdodost scrie:seriojaseriojas, mai bine taci, stii tu de ce!Sau vrei sa spun mai multe?
Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Shimano Stella 2000 S - Japan, model rar !
Solicitati poze cu "bonusul"! Va fi ceva "amuzant"!
VladDracul,le gasiti pe Facebook,iar cine stie cum le lucrez si ce materiale am,comanda si cate 6-8-sau chiar 20 odata....Asa ca ...vezi-ti de treaba!vladdracu scrie:Solicitati poze cu "bonusul"! Va fi ceva "amuzant"!
TOT RESPECTUL !!!
- crapmaniacul
- veteran

Roly, fa ceva, dar altceva decat ai facut pana acum daca vrei sa mariti mulineta. Bati pasul pe loc si ai facut sleauri si ... nici un rezultat. Lasa-le incolo de bonusuri, uita de ele, baga poze bune cu morisca si umbla la pret ca te prinde toamna cu ea si mai scrii 20 de pagini de "up"-uri ... Spor la treaba !
Mersi. Poze am pe F,pretul ramane acelasi ca-l merita. Daca nu o dau pana termin concediul,o pastrez,ca merita fiecare leu. Mersi oricum.
TOT RESPECTUL !!!
urmaresc anuntul asta de cand l-ai postat,sincer am vrut sa-ti scriu de cand am vazut ca-ti sar "coiotii" astia in cap,sunt eu mai milos asa nu stiu de ce..dar mi-e sile pur-si-simplu de ce vad aici.(sunt patit si eu)
nu te cunosc,dar nu cred ca merita careva jignirile ce le-au adus aici,pur si simplu cunosc useri care scriu doar sa se bage in seama,sa supere,jigneasca si alte scopuri mai putin sa urmareasca subiectul in sine..
fiecare vinde ce si cum doreste nu e treaba altora.
Eu iti doresc bafta la vanzare si mult noroc !
nu te cunosc,dar nu cred ca merita careva jignirile ce le-au adus aici,pur si simplu cunosc useri care scriu doar sa se bage in seama,sa supere,jigneasca si alte scopuri mai putin sa urmareasca subiectul in sine..
fiecare vinde ce si cum doreste nu e treaba altora.
Eu iti doresc bafta la vanzare si mult noroc !
Bine punctat albert.c ..Din pacate unele pers.nu stiu treaba cu /te uiti - iti place - cumperi / daca nu-ti place calci apa ca nu este marfa ta.Pentru asa pers. ar trebui o rubrica aparte sa stie lumea cu cine are de-a face,cand fac (afaceri )cu ei. Scuze daca am jignit pe careva. 
Il cunosc pe roly, candva am cumparat o mulineta de la el pentru un prieten, omul a fost parolist si decent in tranzactie, am primit exact ce descrisese in anunt si ce era in poze si pe deasupra un vobler bonus...nu cine stie ce, dar gestul conteaza. Cu ceva timp in urma cineva de aici de pe forum anuntase ca a avut un accident tragic la o partida de pescuit (ii cazuse o lanseta in apa si el vezi doamne s-a inecat incercand s-o recupereze)... Anuntul asta cu tragedia a culminat cu o lunga perioada de tacere a lui Roland (poate omul a fost bolnav, sau a fost plecat din tara, nu stiu) cert este ca odata cu deschiderea acestui topic mi-am dat seama ca nimic din ce s-a spus nu este adevarat si mi-am manifestat bucuria (in topicul lui) ca traieste si este bine sanatos. Constat acum ca mesajul meu a fost sters, nu stiu din ce motive, pentru ca nu a fost vb. de nici o jignire a nimanui...Ce doresc sa transmit in final este ca incet -incet ne indepartam de omenie,de cuvantul prietenie si respect, de valorile cu care am fost crescuti si educati candva si de bunul simt...ne este mai la indemana limbajul de "smecher", jignitor, indiferent ca-l cunoastem pe om sau nu...Mi s-a facut lehamite, forumul asta nu mai este ce a fost odata...in afara catorva oameni de bun simt care au mai ramas pe aici. Scuze de off-topic si toate cele bune.
asa este..lumea e in stare sa mearga pana la orice pt satisfacerea fetisului de a jigni/ameninta..mi-e sila si scarba de asa oameni .
totusi imi cer scuze daca am poluat topicul omului aici,probabil ca willi are dreptate,acestia merita topicul lor aparte.o seara buna.
totusi imi cer scuze daca am poluat topicul omului aici,probabil ca willi are dreptate,acestia merita topicul lor aparte.o seara buna.
Albert are perfecta dreptate !!!!albert.C scrie:asa este..lumea e in stare sa mearga pana la orice pt satisfacerea fetisului de a jigni/ameninta..mi-e sila si scarba de asa oameni .