Shaduri tip guvid custom

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

florin1948
veteran
veteran

Shaduri tip guvid custom

Mesaj de florin1948 » 19 Apr 2012, 20:50

Shadurile sant si tip guvid si p... ciobanului. Cele tip guvid sant relativ clasice,celelalte sant turnate in matrite care au avut ca model pestele pescuit si congelat. Shadurile respecta culorile naturale ale pestilor (cand sant mai mici sant transparenti,pe masura ce cresc se fac negrii ) dar pot fi turnate si in alte culori,la dorinta clientului (motor oil,pearl,chartreuse, etc cu sau fara gliter). Ca dimensiuni sant de la 6 cm la 10 cm.
Culoare neagra de 8 si 9 cm - p... ciobanului.
Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine
Guvizi de 6 si 8 cm.

Imagine

Imagine
Detaliu guvid 6 cm transparent.

Guvid cu capul mare 8 cm.
Imagine

Preturile variaza de la 2,5 RON cei mici pana la 3,5 RON cei mari.
Pentru probe,ideal este de luat un mix de marimi si culori - 10 buc - 30 RON.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

rine
veteran
veteran

Re: Shaduri tip guvid custom

Mesaj de rine » 19 Apr 2012, 21:03

o sugestie ..fara rea intentie..ar fi de ajutor pentru eventualii cumparatori,sau chiar si celuilalt coleg care face gume custom;
o poza c-o guma d'asta tinuta de cap ,cu coada in sus..ar fi edificatoare vis-avis de moliciunea materialului...pentru multi.
:respekt:

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 19 Apr 2012, 21:39

Arata super realist jeliboanele, sigur fac treaba pe Dunare si nu numai. Frumos!

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 20 Apr 2012, 07:08

Paleta (coada) nu trebuia sa fie :idea: pozitionata invers?
Fir intins!

Imagine

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 20 Apr 2012, 07:09

rine scrie:o sugestie ..fara rea intentie..ar fi de ajutor pentru eventualii cumparatori,sau chiar si celuilalt coleg care face gume custom;
o poza c-o guma d'asta tinuta de cap ,cu coada in sus..ar fi edificatoare vis-avis de moliciunea materialului...pentru multi.
Am posibilitatea sa fac materialul cat de moale vreau eu.Cand am inceput sa torn,nu m-am gandit la vanzare,am vrut sa realizez twistere care nu sant pe piata si pe cat posibil "prinzatoare "La urma urmei dau si eu cu ele.

Imagine

Imagine

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 20 Apr 2012, 07:14

badea lucian scrie:Paleta (coada) nu trebuia sa fie :idea: pozitionata invers?
Daca ai vazut vreodata cum inoata guvidul (sau p... ciobanului) nu ai fi pus aceasta intrebare. Nu se ridica de pe fundul apei,se deplaseaza cu miscari rapide si scurte schimband permanent directia. Ca sa fie tentant pentru salau,asa trebuie jucat (taras pe fund,cu schimbari bruste de directie) deci nu avea cum sa fie cu paleta cozii in jos. Bate la fel de bine si cu paleta in sus si chiar ajuta cand il joci pe fundul apei.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 20 Apr 2012, 07:40

nea Mircea, pune-mi un pachet din ala, mixt, undeva intrun colt. il ridic cand trec sa iti aduc carligele sa imi mai torni ceva jig-uri :respekt:

badea lucian
senior
senior

Mesaj de badea lucian » 20 Apr 2012, 07:42

florin1948 scrie:
Daca ai vazut vreodata cum inoata guvidul (sau p... ciobanului) nu ai fi pus aceasta intrebare. Nu se ridica de pe fundul apei,se deplaseaza cu miscari rapide si scurte schimband permanent directia. Ca sa fie tentant pentru salau,asa trebuie jucat (taras pe fund,cu schimbari bruste de directie) deci nu avea cum sa fie cu paleta cozii in jos. Bate la fel de bine si cu paleta in sus si chiar ajuta cand il joci pe fundul apei.

Pai in cazul asta, ai cam deformat infatisarea guvidului/ciobanului...nu au cozile asa :wink:
Daca aveau paleta in jos inotau pe la suprafata(faceau pluta)?
PS: nu am vazut cum inoata guvidul :oops:

Spor la vanzare! :bere:
Fir intins!

Imagine

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 20 Apr 2012, 07:59

badea lucian scrie:
florin1948 scrie:

Pai in cazul asta, ai cam deformat infatisarea guvidului/ciobanului...nu au cozile asa :wink:
Daca aveau paleta in jos inotau pe la suprafata(faceau pluta)?
PS: nu am vazut cum inoata guvidul :oops:

Spor la vanzare! :bere:
Cred ca te faci ca nu pricepi : daca faceam paleta in jos,se freca de fundul apei si nu mai batea de loc. Trebuie jucat cat mai "taras" pe fundul apei. Cat despre deformat realitatea, cate exemple de twistere vrei sa-ti dau care nu seamana a nimic acvatic si totusi prind peste ? Cred ca nimeni nu poate afirma ca stie exact mecanismul care declanseaza atacul rapitorului.

RADU35
junior
junior

Mesaj de RADU35 » 20 Apr 2012, 11:38

arata super plastice
si de aceea trebuia sa le faci cu coada in jos si nu mai erau atatea discutii,
ca si mariele firme ce fac plastice le fac normal
si nu cerd ca era un impedimant daca le faceai cu codita in jos
si ma intreb daca le faceai cu coada in jos ce mai spuneau atunci?
cele de la relax au in jos coada si sunt asemanatoare
si mie mi se par cele mai prinzatoare
scuze de coment
:respekt: :respekt:
http://www.fishshop.ro/ViewProduct/Plas ... ad/?id=787

Scrie răspuns