Oameni buni,mai zic o data si gata : guvizii si p... ciobanului musai trebuie facuti cu coada in sus (sau coada de grub) . Ei trebuie tarati pe fundul apei,pe fund nu deasupra fundului,si daca au coada in jos se freaca de pamant si nu mai bate de loc.Celelalte shaduri le fac cu coada in jos,normal, dar nu e valabil la guvizi. Curand mai pun si alte modele de shaduri.RADU35 scrie:arata super plastice
si de aceea trebuia sa le faci cu coada in jos si nu mai erau atatea discutii,
ca si mariele firme ce fac plastice le fac normal
si nu cerd ca era un impedimant daca le faceai cu codita in jos
si ma intreb daca le faceai cu coada in jos ce mai spuneau atunci?
cele de la relax au in jos coada si sunt asemanatoare
si mie mi se par cele mai prinzatoare
scuze de coment
![]()
http://www.fishshop.ro/ViewProduct/Plas ... ad/?id=787
Shaduri tip guvid custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Shaduri tip guvid custom
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Arata bine capatanosii.Ma bag si eu la cativa, te contactez deseara.Hai sa apreciem munca omului.Le probam apoi ne dam cu parerea.
Eu le-am vazut in urma cu cateva zile si sunt super. Mircea, voi cumpara si eu (asa cum ti-am spus si acasa la tine) insa... sa iau salariul mai intai 

Bucuresti
M-as baga si eu la cativa (2-3 mici si 2-3 mari), dar vreau sa fie musai numai fete , se poate ? Mai ales p ... ciobanului. Cum facem ? 

Ma incotopenesc si eu la un pachet de pu*li.
Luni sau marti le ridic personal.Aveti si mp.

Luni sau marti le ridic personal.Aveti si mp.
Eu am pescuit cu asa ceva chiar facuti de Mircea si sunt fff buni ,recomand
-
- veteran
Nu sant chiar asa de mari preturile sa fie nevoie de un salariu.feugen scrie:Eu le-am vazut in urma cu cateva zile si sunt super. Mircea, voi cumpara si eu (asa cum ti-am spus si acasa la tine) insa... sa iau salariul mai intai
Din guvizi o dam in shaduri : chartreuse cu gliter,transparente,f. prinzatoare cu batae buna - 20 RON plicul de 10 buc.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Lungime : 6 si 7 cm. Gresesc ca fac pozele la lumina artificiala si nu se vad f. bine. De acum le fac numai la lumina zilei ca sa se vada cum trebuie,inclusiv culorile.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- vampyru_a1
- veteran
ma bag si eu la niste guvizi si niste p _ _ _ !
lasa-mi nr de tel pt contact

lasa-mi nr de tel pt contact
-
- veteran
Dragii mei, inteleg ca nu aveti guvizi, dar chiar toti stati prost la capitolul P... ? Eu am sarit 6o ani,mai este de inteles,dar banuiesc ca sant si baieti tineri printre voi. Pe care il auzi vrea p... . Poate nu ati inteles,este vorba de p... ciobanului ( nu a lui Mircea Ciobanu pe care intentionez sa il sponsorizez cu cauciucuri pt. concurs),care este un pestisor mititel,preferatul salaului la felul intai,felul doi si la desert. Una peste alta va doresc sa va creasca mare, Si vorba lui ranga (citat Gepetto) : sexul oral pe centura e ieftin,poate fi platiti si cu bonuri de masa (la doua bonuri iti da si restul!)
- vampyru_a1
- veteran
pe la noi e a tiganului !