Shaduri tip guvid custom

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

rine
veteran
veteran

Re: Shaduri tip guvid custom

Mesaj de rine » 21 Apr 2012, 00:22

florin1948 scrie:Dragii mei, inteleg ca nu aveti guvizi, dar chiar toti stati prost la capitolul P... ? Eu am sarit 6o ani,mai este de inteles,dar banuiesc ca sant si baieti tineri printre voi. Pe care il auzi vrea p..
ai vazut ce minuni face o poza mai tehnica? nu neaparat estetica, intereseaza :wink:
si pule ..poti sa le faci la baieti, cat de moi vrei matale ,ca-ti permite materialul :lol:
vreau si eu o CLAUDIA SCHIFFER dar cu tatele tari! ai matrita dupa original? :lol:
scuze de glume !
spor!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Apr 2012, 00:31

:oops: n-am stiut ca-i necenzurat! sorry! :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Apr 2012, 06:40

Poti face shad-uri suple de 12-14cm,culoare alb sidef,cu usoara tenta albastruie pe spate??
Daca da cit costa?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Apr 2012, 07:08

semlecangheorghe scrie:Poti face shad-uri suple de 12-14cm,culoare alb sidef,cu usoara tenta albastruie pe spate??
Daca da cit costa?
in principiu se poate face orice fel de twister. Daca exista un model preferat se poate face matrita dupa el,daca nu, se poate confectiona un model care sa corespunda preferintelor si care sa stea la baza matritei. Un singur lucru trebuie avut in vedere : datorita faptului ca o masina de injectat plasticul costa f.scump (nu o amortizezi lucrand artizanal la aceste preturi niciodata) cauciucurile se toarna in matrite deschise (nu din doua bucati,care se inchid una cu alta). Exista din acest motiv anumite modele care nu se pot turna sau se toarna f. greu (vezi "miresele" pe care le voi expune curand)
Daca ai un model (cumparat de undeva) care te "satisface" (ca sa fiu in ton cu Rine) iti dau adresa sa mi-l trimiti si pot sa incerc sa-l torn. Daca nu, trebuie sa-mi dai ceva mai multe detalii ca sa-l confectionez _. Ar fi suficient si ceva poze pe privat.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Apr 2012, 07:45

rine scrie:
florin1948 scrie:Dragii mei, inteleg ca nu aveti guvizi, dar chiar toti stati prost la capitolul P... ? Eu am sarit 6o ani,mai este de inteles,dar banuiesc ca sant si baieti tineri printre voi. Pe care il auzi vrea p..
ai vazut ce minuni face o poza mai tehnica? nu neaparat estetica, intereseaza :wink:
si pule ..poti sa le faci la baieti, cat de moi vrei matale ,ca-ti permite materialul :lol:
vreau si eu o CLAUDIA SCHIFFER dar cu tatele tari! ai matrita dupa original? :lol:
scuze de glume !
spor!
O gluma nu trebuie sa supere pe nimeni in principiu. Dar ca sa te corectez un pic,materialul pot sa-l fac si foarte tare daca este cazul,m-am gandit sa torn niste "falusuri impunatoare" pentru cele aflate in suferinta. In ceea ce o priveste pe Claudia, imi pare rau, dar am matrita dupa Nikita si dupa Naomi daca te intereseaza.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 21 Apr 2012, 13:22

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Este foarte clar : pozele facute la lumina zilei sant mult mai aproape de realitate decat cele facute la lumina artificiala.
De tinut minte pe viitor !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 22 Apr 2012, 08:08

Ca sa raspund tuturor intrebarilor de genul "ce inseamna un set de guvizi ? ", pun o poza cu un exemplu de alcatuire a unui set de marimi si culori. Evident,setul poate fi alcatuit conf. preferintelor voastre ( mai multi negrii,mai multi mici,etc)

Imagine

M-am gandit ca 30 RON pentru un asemenea set nu e un pret exagerat.

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 22 Apr 2012, 10:25

Salut ,sa mi opresti si mie un set .Problema e ca nu cred ca mi ajunge un set ca pe majoritatea garlelor si chiar si pe Dunare guviziiiiiii sunt papa principala a salailor deci vb la telefon ,vanzare buna

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 22 Apr 2012, 17:01

leowb scrie:Salut ,sa mi opresti si mie un set .Problema e ca nu cred ca mi ajunge un set ca pe majoritatea garlelor si chiar si pe Dunare guviziiiiiii sunt papa principala a salailor deci vb la telefon ,vanzare buna
Tocmai tie sa nu-ti opresc,domnul Leo ! Dar te rog sa-mi confectionezi si mie doua viespi salbatice dotate cu acul corespunzator !!!

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Apr 2012, 07:11

]Ultimul model de guvizi 10 cm.

Imagine

Prietenii le zic "mirese".Sincer sa fiu nu imi mai aduc aminte denumirea lor. Le fabrica MT iar prin anii 1995 - 1996 le-au scos din fabricatie. Este un twister extraordinar pentru balta a carui coada nu bate ci "falfaie "( ca un steag ) A facut cariera pe balti ca Polcesti,Magureni,Sandulita sau Corata. (la vremea respectiva cand mai pacaleai baietii lui Raduta)

Imagine

Iar acesta este un twister de 6 cm,unul dintre cele mai "prinzatoare "twistere facute de mine. Culori : alb pearl,motor oil,Chartreuse gliter,galben,rosu.

Imagine

Scrie răspuns