Rasini Flex Coat Regular

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Re: Rasini Flex Coat Regular

Mesaj de MuskMd » 18 Dec 2012, 14:34

cauta pasla de matuit, speciala pt atelierele de vopsitorie auto .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 19 Dec 2012, 02:11

kiske13 scrie:
ULK scrie:PRO KOTE nu da un finish tare...foarte transparent si fain de lucrat....dar iti intra unghia in el si dupa uscarea completa.
Nici vorba!
Se poate petrece fenomenul respectiv , din terte cauze....malaxare insuficienta...conditii de temperatura sau umiditate nefavorabila...bla bla bla...nu stiu exact nici eu dar mi s-a intimplat ca la citeva zile...o saptamina chiar , sa pot lasa urme cu unghia...Atunci bag segmentele intr-un tub si pun tubul pe caloriferul fierbinte toata noaptea...Dupa cum simt la mina, s-ar putea sa ajunga pe la 50-60 de grade inauntru( pot tine mina pe tub fara probleme)...Cum la mine sint calorifere electrice, fierbinti ca naiba, suspend tubul la vreo 3-4 cm pe ceva suporti de care gasesc la indemina...Pe caloriferele cu apa din Romania merge direct asezat pe ele.
Dimineata,dupa racire, nu mai pot lasa nici o urma cu unghia. :P
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 19 Dec 2012, 09:14

Jedi scrie:
kiske13 scrie:
ULK scrie:PRO KOTE nu da un finish tare...foarte transparent si fain de lucrat....dar iti intra unghia in el si dupa uscarea completa.
Se poate petrece fenomenul respectiv , din terte cauze....malaxare insuficienta...conditii de temperatura sau umiditate nefavorabila...bla bla bla...nu stiu exact nici eu dar mi s-a intimplat ca la citeva zile...o saptamina chiar , sa pot lasa urme cu unghia...Atunci bag segmentele intr-un tub si pun tubul pe caloriferul fierbinte toata noaptea...Dupa cum simt la mina, s-ar putea sa ajunga pe la 50-60 de grade inauntru( pot tine mina pe tub fara probleme)...Cum la mine sint calorifere electrice, fierbinti ca naiba, suspend tubul la vreo 3-4 cm pe ceva suporti de care gasesc la indemina...Pe caloriferele cu apa din Romania merge direct asezat pe ele.
Dimineata,dupa racire, nu mai pot lasa nici o urma cu unghia. :P
In general fenomenul apare din cauza nerespectarii proportiei,si chiar malaxarii insuficiente, dar cel mai des cauza este proportia. Din punctul meu de vedere rasinile care au un timp mai indelungat de polimerizare sunt mai bune pentru ca sunt mai elastice, eliminand astfel din riscurile de crapare. Procesul de polimerizare poate fi grabit la o temperatura mai mare, dar atunci rasina devine mai casanta pentru ca intervine si evaporarea. Una dintre componente este mai fluida, aceea se evapora mai repede pierzandu-se astfel din elasticitate. Asta, cred eu, este si motivul pentru care de multe ori crapa rasinile pe betele din fabrica. In fabrica imi este greu sa cred ca-si permit sa astepte minim 10-12 ore sa polimerizeze complet rasinile si atunci grabesc procesul la o temperatura mai ridicata.
La mine, cu PROKOTE dupa 12 ore, n-am putut sa mai las nici o urma cu unghia. S-a intarit perfect, cu toate ca este mai elastica decat Flex Coat.

Scrie răspuns