numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Radu G H
- senior

julien scrie:Radu G H scrie:Revenind la Kitul de 8 oz si cele 100 de lansete...
Tine de bunul simt sa respecti indicatia producatorului, mai ales atunci cand folosesti produsul respectiv pentru a face profit, legal sau ilegal.
Cei ce nu au evitat liceul si nu considera scoala vietii ca fiind suficienta, sunt convins ca au aflat ca unele reactii chimice, in cazul de fata, reactia de polimerizare completa (ideala), este conditionata de cantitati minime de reactivi. Dar, probabil unii dintre noi, din dorinta de a face inca o economie meschina, o ciupeala de doi bani, sustin in ignoranta lor, ca e suficient sa aplici jumatati de masura. Din punctul meu de vedere, aceasta este inca o dovada a faptului ca decizia de a-mi construi singur lansetele a fost una buna.
Rodbuildingul mioritic ramane la fel de mioritic...
Cred ca tot din bun simt si din dorinta de a deschide ochii rodbuilderilor care construiesc lansete pe genunchi, la seturile de 2oz au pus si seringi. Oricum flacoanele mari sunt dedicate celor care constriesc intr-un ritm aproape industrial, consideranu-se ca fiind profesionisti nu mai au nevoie de seringi nici macar pentru vene. Cred ca genul asta de postari sunt tendentioase si fara nici un suport profesional. Nu esti singurul care folosesti rasini si nici nu cred ca le folosesti asa cum ai descris. In orice reactie chimica nu conteaza mai mult cantitatea decat proportia. In comparatie cu altii cred ca dupa liceu nici macar scoala vietii nu ai considerat ca ar fi necesara. Spor la ''bilduit''.
Julien, crezi prost, folosesc Flex Coat exact cum am descris deoarece imi place sa cred ca fac parte din categoria celor care nu fac treaba de mantuiala, chiar daca e vorba doar de un hobby.
Chiar daca te intriga intr-un fel sau altul, te rog sa iei in considerare faptul ca nu m-am rezumat doar la liceu.
-
Radu G H
- senior

PS Julien
In ceea ce priveste utilizrea limbii engleze, te-as sfatui sa te rezumi la limba materna oricare este ea, pt ca la engleza bati pasul pe loc. Tot de unul simt tie. Cam atat pt inceput, pt ca pari o persoana in varsta, iar eu ma straduiesc pe cat posibil sa port respect celor de etatea ta.
Ultima oară modificat 15 Dec 2012, 21:29 de către
Radu G H, modificat 1 dată în total.
-
kiske13
- veteran

julien scrie:Nu sunt nici politician, nici avocat. Ocupatia mea din ultimii ani(vreo 15), m-a invatat ca nu este nevoie sa am ceva personal cu cineva. La ce nu am reusit sa renunt este faptul de a avea totusi o problema in privinta bagatorilor de seama si a expertilor in agricultura din mijlocul ''Bucurestiului''. Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin cuvantul ''Bucuresti''. E pur si simplu o metafora. Putea fi orice alt oras care are mult asfalt si betoane. Sunt curios cum ar fi procedat domnul Radu daca pentru polimerizare ar fi fost nevoie de o proportie 3/1 sau 2/1. Probabil o numea ''poliperizare''
Sarbatori fericite si numai bine.
Lucrez in vanzari de 15 ani, nu mai am timp de negocieri!!!

-
julien
- veteran

kiske13 scrie:julien scrie:Nu sunt nici politician, nici avocat. Ocupatia mea din ultimii ani(vreo 15), m-a invatat ca nu este nevoie sa am ceva personal cu cineva. La ce nu am reusit sa renunt este faptul de a avea totusi o problema in privinta bagatorilor de seama si a expertilor in agricultura din mijlocul ''Bucurestiului''. Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin cuvantul ''Bucuresti''. E pur si simplu o metafora. Putea fi orice alt oras care are mult asfalt si betoane. Sunt curios cum ar fi procedat domnul Radu daca pentru polimerizare ar fi fost nevoie de o proportie 3/1 sau 2/1. Probabil o numea ''poliperizare''

Ati pus punctul pe y.
-
kiske13
- veteran

julien scrie:kiske13 scrie:julien scrie:Nu sunt nici politician, nici avocat. Ocupatia mea din ultimii ani(vreo 15), m-a invatat ca nu este nevoie sa am ceva personal cu cineva. La ce nu am reusit sa renunt este faptul de a avea totusi o problema in privinta bagatorilor de seama si a expertilor in agricultura din mijlocul ''Bucurestiului''. Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin cuvantul ''Bucuresti''. E pur si simplu o metafora. Putea fi orice alt oras care are mult asfalt si betoane. Sunt curios cum ar fi procedat domnul Radu daca pentru polimerizare ar fi fost nevoie de o proportie 3/1 sau 2/1. Probabil o numea ''poliperizare''

Ati pus punctul pe y.

-
julien
- veteran

[/quote]
Ati pus punctul pe y.[/quote]

[/quote]
La anu' o sa fac tot posibilul sa bem o bere pe malul Crisului la un scobar.

-
kiske13
- veteran

salauldeolt scrie:salut,
poate stie cineva sa-mi zica si mie de ce mi-a crapat rasina la o lanseta "custom" in portiunea de trecere de la fore grip la blank, si ce solutie imi propuneti?
scuze de "off-topic"
merci
Buna.
Cu un aparat de suflat aer cald, se poate indeparta rasina destul de "usor"! (depinde de rasina si producator)
Rasinile de rodbuilding in mod normal nu crapa!
Fore grip-ul daca nu a fost "lipit" ca lumea, datorita miscarii poate sa provoca o crapatura in rasina, dar asta inseamna un joc mare!
-
kiske13
- veteran

julien scrie:Lucrez in vanzari de 15 ani, nu mai am timp de negocieri!!!

Ati pus punctul pe y.[/quote]

[/quote]
La anu' o sa fac tot posibilul sa bem o bere pe malul Crisului la un scobar.

[/quote]
Eu dau pivo!!!
-
julien
- veteran

kiske13 scrie:salauldeolt scrie:salut,
poate stie cineva sa-mi zica si mie de ce mi-a crapat rasina la o lanseta "custom" in portiunea de trecere de la fore grip la blank, si ce solutie imi propuneti?
scuze de "off-topic"
merci
Buna.
Cu un aparat de suflat aer cald, se poate indeparta rasina destul de "usor"! (depinde de rasina si producator)
Rasinile de rodbuilding in mod normal nu crapa!
Fore grip-ul daca nu a fost "lipit" ca lumea, datorita miscarii poate sa provoca o crapatura in rasina, dar asta inseamna un joc mare!
Csabi are dreptate.
Trebuie sa vezi daca nu cumva arborele a fost montat prea departe de capatul mandrinei si umplut golul cu rasina superficial. Asta poate crea joc intre blanc si mandrina in zona foregrip-ului si implicit craparea rasinii. Cu un pistol de suflat aer cald trebuie sa ai grija sa controlezi foarte bine temperatura, sa nu afectezi rasina folosita la constructia blancului. Dupa cateva experiente neplacute eu am renuntat la folosirea lui. S-ar putea sa nu fi fost asta cauza, dar trebuie sa gasim ceva pe care sa dam vina. Asta e. Mai invatam si din experienta, nu numai din carti.
Spor la treaba si succes.
ps: sper ca nu te-am suparat cu prima mea postare. Chiar daca a fost sub forma de gluma, a fost bine intentionata. Si mie mi-a crapat rasina la doua bete pana acum. Una custom, si una din fabrica. Asa ca...
-
nasolu
- veteran

julien scrie:Cred ca ai avut driluri multe cu pesti mari sau agataturi. Curatata rasina si aplicata alta, dupa care trebuie sa ai grija sa nu mai prinzi pesti asa mari. Fir intins si numai bine.
Bafta avocate

!