Rasini Flex Coat Regular

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

julien
veteran
veteran

Re: Rasini Flex Coat Regular

Mesaj de julien » 16 Dec 2012, 09:21

nasolu scrie:
julien scrie:Cred ca ai avut driluri multe cu pesti mari sau agataturi. Curatata rasina si aplicata alta, dupa care trebuie sa ai grija sa nu mai prinzi pesti asa mari. Fir intins si numai bine.
Bafta avocate :wallbash: :headbash: :D !
Crapati-ar rasinile in pestii aia de care ai bafta. :lol1: :headbash:

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 17 Dec 2012, 11:06

MuskMd scrie:subscriu la ce zice kiske ...prokote e ok, eu nu am avut probleme. mi'a placut mai tare ca flex coatul lite...
in rest radu gh sa stii ca oricat de mioritici am fi unora ne iese si la mililitru..... daca tie iti trebe 5, e ok, fiecare dupa cum are chef si placere.... :lol: in rest sa stii ca mai stiu si altii sa citeasca :arrow:
Sunt convins ca stiu si altii sa citeasca, dar nu sunt sigur ca toti au si capacitatea de a penetra textul

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 17 Dec 2012, 12:36

MuskMd scrie:subscriu la ce zice kiske ...prokote e ok, eu nu am avut probleme. mi'a placut mai tare ca flex coatul lite...
in rest radu gh sa stii ca oricat de mioritici am fi unora ne iese si la mililitru..... daca tie iti trebe 5, e ok, fiecare dupa cum are chef si placere.... :lol: in rest sa stii ca mai stiu si altii sa citeasca :arrow:
Chiar aseara am terminat o lanseta de matisat si i-am dat cu Prokote. E prima data cand folosesc. Se lucreaza intr-adevar mai bine decat cu Flxcoat, mai ales pe diametre mic, numai ca dupa 6-7 ore inca mai lipea putin la atingere. Din experienta ta se intareste mai greu ?

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Dec 2012, 13:29

eu de obicei lacuiesc seara , pana in 8-9 , las la rotit pana dupa 12 si probez matisajele dupa minim 8-10 ore, asta indiferent de rasina pe care o folosesc si neaparat la temperaturi de peste 23 in camera respectiva... de obicei 25 in sus....

Flex coatul la mine a solidificat dupa 5-6 ore complet, prokote si tdm nu mai devreme de 10-12 .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 17 Dec 2012, 16:29

MuskMd scrie:eu de obicei lacuiesc seara , pana in 8-9 , las la rotit pana dupa 12 si probez matisajele dupa minim 8-10 ore, asta indiferent de rasina pe care o folosesc si neaparat la temperaturi de peste 23 in camera respectiva... de obicei 25 in sus....
Flex coatul la mine a solidificat dupa 5-6 ore complet, prokote si tdm nu mai devreme de 10-12 .....
E ok. Multumesc pentru raspuns. Am ajuns acasa si am verificat din nou. S-a intarit perfect. Eu verific ce ramane in paharelul in care amestec rasina. Comparativ cu flexcoat ramane mai flexibila. Din punctul meu de vedere este un plus. Am incercat si rezistenta cu varful unui cutit. Prezinta o deformare elastica mai pronuntata, iar plastic s-a deformat mai greu. S-ar putea sa fie mai buna decat Flexcoat tinand cont si de faptul ca este mai transparenta. Ramane de vazut cum se comporta in timp. :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Dec 2012, 16:39

Asta sunt si eu curios la ale mele. Din pacate ce am legat cu prokote anul asta nu am reusit sa le si pescui foarte mult :) .... deocamdata is crystal clear ....
Oricum , concluzia e clara, daca vrei sa pescui dimineata ce legi seara...flex coat e solutia :)

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 17 Dec 2012, 17:10

:D 'Sa vedem, zise orbul'

Oricum ma bucura faptul ca un topic tensionat s-a transformat pana la urma intr-unul, cred eu, pozitv si util..
Sarbatori fericite si numai bine.

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 18 Dec 2012, 13:52

sa traiti,

ati incercat vreunu' sa faceti epoxy-ul negru mat?
a iesit la careva?
ca eu am incercat(m-am saturat de transparent :D ) , da n-a iesit! Tot luce! :(

merci,
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Dec 2012, 13:56

de ce nu incerci sa il matuiesti cu pasla dupa ce se usuca ? sau eventual sa ii aplici un strat de lac auto mat .... dar numai unul :)

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 18 Dec 2012, 14:19

ca sa fiu sincer, am vazut la niste daiwe noi un epoxy mat care mi-a placut mult. am pus si eu vopsea neagra in flex coat si a iesit chiar Ok, da' cum spuneam mai sus tot straluce.
n-as vrea sa pun altceva peste epoxy, vopsea mata sau altceva. am ambat! :D
prin slefuire cred ca ar merge , da' nu stiu ce pasla/perie /smirghel sa folosesc pentru ca sa iasa finut.
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

Scrie răspuns