Pret ... de Nimic

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

crapmaniacul
veteran
veteran

Pret ... de Nimic

Mesaj de crapmaniacul » 11 Sep 2014, 16:12

Vand un nimic, made in Japan, ca si nou, folosit putin, maxim 2-3 partide, nu are nimic. Cutie originala, saibe, husa, tot ce trebuie, nu-i lipseste nimic.
Nu are nimic de-a face cu modelul vechi.
Motivul vanzarii: doresc sa fac up-grade, am trecut de la Nimic la Absolut Nimic. A fost cumparat din SUA pe mai nimic, se vinde pe o nimica toata.

Pret ... de Nimic, usor discutabil.

Accept cu greu schimburi cu alte nimicuri, daca e cazul platesc diferenta, nimic mai mult.
Nu mai am nimic de adaugat, poze reale si detalii pe PM.

chrisfisher
veteran
veteran

Re: Pret ... de Nimic

Mesaj de chrisfisher » 11 Sep 2014, 16:16

ai mp

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 11 Sep 2014, 18:49

Am disponibil un mic, un mic....mic, si un mic mic....nimic. Ofer micul mic nimic + diferenta. Din partea ta, evident. Daca esista interes da-mi o adresa de mail sa-ti trimit poze. Astept cu intetes raspunsul tau.

lionking80
junior
junior

Mesaj de lionking80 » 11 Sep 2014, 20:50

:)

Mitico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mitico » 11 Sep 2014, 20:55

Nimic de............. mare.......... calitate si bine intretinut,la un pret corect.
BAFTA la vanzare!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!

F&H
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de F&H » 12 Sep 2014, 00:43

Vanzator serios, om deosebit! Recomand!
...mi-a trimis pachetul in care exact cum a promis am g?sit in perfecta stare NIMIC si la recomandarea lui am fost sa testez produsul la Dun?re in zonele Oltenita gura Argesului si C?l?ra?i gura Borcei unde Made in Japanul a f?cut diferen?a... Am prins NIMIK in timp ce aia cu plasele si curentu' nu mai aveau loc in barca
P.S. : I-am v?zut pe unii dând la spinning cu parashute....Poti sa faci rost de a?a ceva ,dar JDM ??

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Sep 2014, 09:56

Mai am doar cateva nimicuri de vanzare, culori prinzatoare, toate originale, doar scoase din cutie si plimbate in trusa. Nimeni insa nu mai cumpara astazi nimicuri japoneze din diverse lipsuri, lipsa de timp, lipsa de material, lipsa de vremuri bune, lipsa de preocupari serioase, lipsa de inspiratie, lipsa de implicare. Ne putem lipsi uneori de unele nimicuri, insa nimic nu mai are farmec cand nu ai nimicul potrivit la momentul potrivit.

Parasutele Jackall le-am avut in doua culori chartreusse si motor oil si au facut furori la Giurgeni Vadu Oii, am dat numai cate doua ca sa ajunga la toata lumea. Din pacate am avut numai de cast, insa voi aduce si de spin cateva.
Mi-a mai ramas numai un singur televizor Mebagass Orochi Destroyer Jade Python cu ochiurile mici care este o minunatie rara astazi. Simte unda de shoc a pestelui cand face vacuum deschizand brusc gura sa inhaleze naluca. N-am mai vazut asa o impletitura fina si o vibratie asa subtila dar ferma premergatoare bang-ului decisiv. Adevarat este mortala.
S-aveti cu totii peste-n ac si peste-n sac.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 12 Sep 2014, 09:59

La nimicul tau...se poate negocia?
Iti ofer nimic pe el...nimic mai mult ...ca nu am de unde...! :lol: :respekt:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Sep 2014, 10:47

vcalin scrie:La nimicul tau...se poate negocia?
Iti ofer nimic pe el...nimic mai mult ...ca nu am de unde...! :lol: :respekt:
Trebuie sa faci si tu un efort daca vrei sa ai un nimic JDM de la mama lui, sa-i rupi tu fasul primul (eticheta).
Negocierile le purtam pe privat, nimic la vedere ca sa nu ne afle sacalii care stau la panda, gata oricand sa prinda ceva la pret de nimic. Mai pui tu, mai las eu, numai casa fii tu multumit, nimic altceva nu conteaza.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 12 Sep 2014, 10:48

3 in 1 jdm se gaseste?

Scrie răspuns