Pret ... de Nimic

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

crapmaniacul
veteran
veteran

Re: Pret ... de Nimic

Mesaj de crapmaniacul » 23 Sep 2014, 19:59

MuskMd scrie:sunteti offtopic.
mai e valabil anuntul ? :twisted:
Din pacate in timp ce scriam randurile acelea mi-am dat seama cat de "off-topic" sunt ... Deja cand citeam ce am scris mi-am dat seama cat de utopic suna la ureche si in gand povestea , e halucinant de ireal, e pura fantezie sa ajungi sa crezi ca la noi lucrurile pot fi si normale ... Ceea ce de ani de zile exista in lumea civilizata, la noi ar fi privit ca o curiozitate astazi ...

Democratia asta atipica, respectiv furtisagul elaborat si organizat pe criterii de partid si gasca de dupa 89, ne-a cam alienat oarecum, la noi mereu trebuie sa fie altfel decat la altii, la noi se poate orice, dar spre latura intunecata orice, cu micile exceptii ... Raul a patruns adanc si a cam atacat filonul central, miezul si tare mi-e ca e treaba veche, nu de ieri de azi ...

Ne bucuram cand am inceput sa vedem de mai putin de un an ca mai intra si gulerele albe prin puscarii dar au trebuit sa treaca 7-8-10 ani pentru un proces din asta super tergiversat, cand "afara" intr-un an doi un caz similar e documentat, judecat, condamnat si implementat. Dar sa nu divaghez in multe directii de-o data ca nu e practic.

Ideea e ca un demers precum cel mentionat in postul anterior are sanse de reusita daca suntem in stare sa ne organizam, ca din cer nu cade decat ploaie. Cu o organizare buna si hotarare neabatuta, in 2-3 ani se poate ajunge unde trebuie cred, poate sunt naiv dar eu cred. Demersul nu e usor deloc, e al dracului de greu si multe piedici vor aparea din multe directii, dar sanse exista.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 23 Sep 2014, 20:12

In poza de mai jos noi cred ca ne incadram cumva sub italieni sau cam tot pe acolo bantuim (generalizand asa ironic), la fel de haotic si fara perspectiva ...

Imagine

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 25 Sep 2014, 12:11

Daca nu mai are nimeni nimic de adaugat, nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa lasam lucrurile in voia lor si propun sa inchidem topicul acesta de nimic ...

Ce a fost am vazut, ce este se vede cu ochiul liber , ce-o sa fie vorba lui Horatiu Malaele “Trecut de ca.cat am avut, prezent de ca.cat avem, bine macar ca n-avem nici un viitor ...”

In incheiere sa mai pun o strofa scrisa de un om cu mult mai inteligent decat mine si sa sting apoi lumina: :idea:

Imagine

Se poate inchide zic :!:

Scrie răspuns