Pret ... de Nimic

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

fish4funn
veteran
veteran

Re: Pret ... de Nimic

Mesaj de fish4funn » 16 Sep 2014, 19:26

Fara sa am nimic sa-tzi reproshez,mi-am adus aminte ca din nimic,ca acum ceva vreme m-ai intrebat de niste nimicuri de WORM-uri made in USA.
Deshi sunt cam expirate,nu au nimic si se pot folosi asha cum scrie in Manualul utilizatorului,fara sa le faci nimic in prealabil.
Asha cum scrie si in manual,cel mai indicat si placut mod de a le folosi este sa le duci si sa le tavalesti prin ceva ape,nimic altceva.
Deoarece pentru mine nu reprezinta nimic,esti invitatul meu sa-tzi alegi 50 de bucati din nimicurile din poza de mai jos si sa-mi comunici alegerea ta fara sa zici nimic in plus.
De costat te costa nimic,iar transportul,o nimica toata,ramane placerea mea.
Nu-tzi ramane nimic de facut decat sa-mi comunici adresa la care sa le expediez.

Imagine

Daca te mai intereseaza si alte nimicuri,nu ezita sa-mi scri,nimic nu ma bucura mai mult !

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 16 Sep 2014, 20:26

Domnule fish4funn ma simt onorat de acest gest si imi vine f greu sa-l accept asa fara nimic in schimb. Gumele alea desi n-au nimic spectaculos la o prima vedere superficiala, cred ca sunt chiar bune sa enerveze niste salai apatici, mai ales ca aduc oarecum cu viermii lui nea Yamamoto. Deasemenea nici stiucile de pe Arges sau Neajlov, alea cateva care au mai scapat de parasute sau necurentate inca si ele cred ca vor fi sensibile la asa acareturi americane. Ma incearca totusi tristetea ca f multe din baltile noastre prigonite si haiducite salbatic noaptea sau ziua de braconierii harnici, arar mai adapostesc dintosi care sa puna la incercare Stelle, Morethane, super mega PE-uri, HW-uri si alte dracii performante care ne incanta ochiul si ne naravesc prost. Baltile si pestii nu au cum sa reziste presiunii asaltului nostru hyper tehnic daca sunt private sau atacurilor tenace ale hoardelor barbare, soarta solzosilor a fost scrisa din pacate. Ici colo o oaza de C&R se va incapatana sa reziste prin pasiunea si eforturile constante ale unui proprietar mai instarit.
Revenind insa la propunerea dvs onoranta am sa va trimit pe privat curand amprentele mele si deasemenea astept pay-pall-ul dvs pentru acoperirea deranjului pricinuit. Respectele mele !

fish4funn
veteran
veteran

Mesaj de fish4funn » 16 Sep 2014, 22:54

Ai perfecta dreptate in privinta sortzii populatiilor de dintzoshi si nu numai,dar ma voi abtzine sa fac comentarii legate de starea actuala a apelor ( naturale sau amenajate ),deoarece nu vreau sa stric topicul.
Sa incercam sa fim optimisti,ceva mai solidari si mai activi,mai sportivi si mai darnici cu natura,care ne ofera fara sa ne ceara ceva la schimb si poate asha reushim ceva.
In privintza viermilor yankee,trebile raman cum am zis pe PM.

O seara buna tuturor forumishtilor !

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 16 Sep 2014, 23:01

Daca nu le vrea asta,ti le agat eu direct!!

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 16 Sep 2014, 23:02

fish4funn scrie:Ai perfecta dreptate in privinta sortzii populatiilor de dintzoshi si nu numai,dar ma voi abtzine sa fac comentarii legate de starea actuala a apelor ( naturale sau amenajate ),deoarece nu vreau sa stric topicul.
Sa incercam sa fim optimisti,ceva mai solidari si mai activi,mai sportivi si mai darnici cu natura,care ne ofera fara sa ne ceara ceva la schimb si poate asha reushim ceva.
In privintza viermilor yankee,trebile raman cum am zis pe PM.

O seara buna tuturor forumishtilor !

:respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Sep 2014, 09:16

Domnue nasol stai dom’le la rand ca nu e frumos sa te impingi sa ajungi in fata asa de-o data, sa treci peste rand :lol: ... Dar totusi pun nerabdarea matale pe seama tineretii si a faptului ca te mananca rau sa te duci dupa solzi acum ca Dunarea e mare si vrei sa iei caimacul repede cu gumele alea si nu pot sa te condamn ... Zi-mi prin ce locuri bati si poate ne intersectam lansetele la malu apii si te las sa-ti alegi din gumele alea ca doar dar din dar se face rai e o vorba cam uitata astazi. Gasim noi o solutie cu gumele, mai greu cu pestii dar acum daca am zgarciurile astea sigur o sa le rup fasu la cativa dintosi/dintoase.

Acum gasim pe alese lansete HM cu impletituri de goblenuri in blancul lor sa faca ecoul prelung, gasim mulineturi la care nimeni nu visa acum 25 de ani, avem gume cu mirosuri, voblere mestesugite cu har, avem fire de borangic invartite pe fus in multe ite, avem barci, motoare si sonare ... , avem de fapt cam prea multe decat in fapt am avea nevoie si totusi parca tot ne lipseste ceva uneori, n-as sti sigur ce.
Dar sa nu ne intristam ca tot nu rezolvam mare lucru, mai bine sa ascutim carligele, sa alegem giugelele prinzacioase si sa purcedem pe malul apei in cautarea locurilor promitatoare de capturi. A inceput sezonul de vanatoare la solzi asa ca trebuie sa fim acolo unde sta pestanul pitit si fiecare dupa dibacia proprie sa-si incerce talentu’. Daca ii mai si eliberam pe aia mai mici de kil atunci cu siguranta treaba e buna. Fire intinse tuturor!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Sep 2014, 10:17

nimicitoare! :D

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Sep 2014, 10:42

D_ali scrie:nimicitoare! :D
Ramele alea lunguiete ale d-lui Silviu puse in valoare cum trebuie sigur fac ravagii, sunt nemiloase. Merg bine si pe off-set in increngaturi dar si in monturi clasice, mai pot fi si scurtate dupa situatia fiecaruia ... Merg intromisionate si pe carligul unui spinnerbait sau muppets ptr un plus de atractie sau chiar puse in combinatie cu rame reale sub forma de buchet Ikebana la somn, tine de fanteziile proprii.
Daca realitatea cruda nu ma va contrazice, voi posta imagini graitoare cu victimele a.s.a.p.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 17 Sep 2014, 14:07

:) le faci review? :) :)

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 17 Sep 2014, 14:13

D_ali scrie::) le faci review? :) :)
E doar fantezie deocamdata, dau frau liber imaginatiei cand n-o mai pot tine legata :lol:

Scrie răspuns