Power Pro

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jackspinner
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:19

eugen_n scrie:Domnilor , asta e atitudinea mea , stiu ce vreau si imi place sa ma bat pentru ce vreau . Am rezolvat problema nu chiar la 50 lei da nici la 60 . Rog un moderator sa inchida topicul .
Da asa , pe bune , nu simtiti ca ceva nu-i in regula cu voi , de sariti vreo cinci pe unu care va spune ca a rezolvat-o ?

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 23 Mar 2011, 23:20

eugen_n scrie:
modigliani scrie:
eugen_n scrie:Domnilor , va reamintesc , vreu sa cumpar ceva . Daca nu aveti nimic de oferit , abtineti-va , refulati in alta parte .
Amice , asta noi am inteles ! Ce n-ai inteles tu , in virtutea tuturor sfaturilor , parerilor , interventiilor mai mult sau mai putin serioase sau ironice , .... este faptul ca la banii ce-i oferi ..... mai bine nu deschideai topicul .

Asta ca sa-ti raspund inca ..... din bun simt .

Ceva mai ieftin vindea unu' in piata Gorjului : ata de cizmarie ciordita de pe vreundeva , dracu' stie de pe unde ! O dadea cu 2 RON batiru' de-o mie de metri . Avea galben , bleumarin , verde-nchis si parca negru , da' pe asta era bataie , ca se pare ca la multa lume foloseste ! ..... Nu dadea factura .
D-aia nu explodeaza mamaliga decat cand leaga cate unu perele de plop . D-aia suntem asa cum suntem , ca ne incolonam ca prostii la coada la painea care costa 10 sau 15 mii peste tot . Si daca se ridica cate unu stim sa-i dam in cap imediat in cap din reflex , desi nu castigam nimic din asta . Auzi , Dodele , tu esti in stare sa stai la coada la benzina si sa platesti cu monede d-alea de zece bani . Nu , Dodele , mai bine mergi pe jos si mananci mamaliga .
-------------------------------------------------------------------------------------

Mai revolutionarule ti-ai propus sa cumperi tot la juma de pret????.... esti tare........de la mamaliga, paine, benzina ai ajuns si la firul textil. Eu nu inteleg cine te opreste sa mergi pe jos, sa mananci mamaliga si sa pescuiesti cu fir de 50 ron / rola (dar nu cred ca va fi PP)
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 23:22

eugen_n scrie: Da asa , pe bune , nu simtiti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tu nu intelegi ca s-a ales prafu' si pulberea de ...... ,, Pouarproul " tau ???

Eu inca-s binevoitor , de bun simt , daca vrei Pouarprou vorbesc cu ala din piata si ti-l tine pana Luni ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Mar 2011, 23:23

sa-ti fie de bine nene !mai glumim si noi.

ai grije la chilipiruri .sunt scumpe.

cand o sa pierzi un peste care-l astepti de mult timp din cauza unui rabat de 20 lei ,o sa uiti tare greu.
respect.

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:24

modigliani scrie:Uite , daca vrei , vorbesc cu ala din piata sa-ti tina pana Luni vreo doua batire ( ma cunosc cu el si faca asta pentru tine , in obrazu' meu . Numa nu ma face de kkt ca nu mai vb cu tine pe forum ! ) . Si sa-mi mai spui cam ce culori vrei ! Ca cica la comanda poa' sa faca rost de-o imitatie de Blaze Orange Whiplash . Numa' ca cica-i nitel mai scumpa ! Cica o da la 2 lei si 10 bani ! :shock: :shock: :shock:
Dodele , ia-ti-l daciulea cu 19 euroi acasa la tine , si tradus ca poate nu stii straineza http://translate.google.ro/translate?hl ... _1311.html

Hai , altu la rand .[/b]

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:26

rine scrie:sa-ti fie de bine nene !mai glumim si noi.

ai grije la chilipiruri .sunt scumpe.

cand o sa pierzi un peste care-l astepti de mult timp din cauza unui rabat de 20 lei ,o sa uiti tare greu.
respect.
Mi-am luat portia de tepe , stiu ce fac .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 23:28

Se duce un mos la bordel !

- Cat e , domnita , un fu.tut , acilea ?
- Aici e cu miscari ! 1 leu impinsu' , 1 leu scosu' , 1 leu impinsu' , 1 leu scosu' .....
- Pai si de unde stiti cate impinsuri si scosuri fac io ?
- Le numara fata ! Asta-i treaba ei ! Sa stea la fu.tut si sa numere impinsuri si scosuri .
- Bine taica . Vreau si io o fata .

Ii da aia o fata , se dezbraca mosu' , dezbraca fata , trece la fapte , ..... impinge o data si ..... ramane blocat !

- Hai mosule , hai odata , doar n-o sa stam asa ! Misca-te !
- .... Nu pot .
- Cum nu poti ? Ai paralizat ?
- .... Nu . N-am paralizat . Da' nici n-o mai scot .
- Cum n-o mai scoti ???
- Pai .... n-am decat 1 leu la mine !!!

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:36

Nu pot sa ma bat cu experienta omului , nu am ajuns inca pe la anii aia . Culmea e ca am negociat si cu alea , pe bune si cu martori , si am luat si de la ele 25 % reducere . De grup , Dodele :cooler:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 23:38

eugen_n scrie: De grup , Dodele :cooler:
Dodele , we was rock you like a hurricane ! Have a nice evening ( translate with Google please , in case you can't understand ,, strangereza " ! )

Tight line ( a cheep one ! )

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:43

Dodele , daca ai pescuit vreodata cu trestie d-aia indreptata la lumanare si bambusuri sau Cibinuri , invatai ce-i ala bunu simt . Sau ai uitat ????

Scrie răspuns