Power Pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
re
Domnilor , asta e atitudinea mea , stiu ce vreau si imi place sa ma bat pentru ce vreau . Am rezolvat problema nu chiar la 50 lei da nici la 60 . Rog un moderator sa inchida topicul .
- storm fish
- veteran
-
- veteran
re
Daca ma lovesc , nu-i problema , astea-s riscurile .
- modigliani
- veteran
Re: re
Fraza asta in sine ..... e de bun simt ???eugen_n scrie:Mai invatati ce e bunul simt domnilor , nu mai suntem la gradinita .
Ca pretul pe care esti dispus sa-l oferi pt produsul pe care-l cauti .... nu e .
Cert este c-ai primit niste raspunsuri mai mult decat binevoitoare , oamenii s-au ,, aplecat " spre problema ta ( topicul tau ) , ti-au raspuns elegant . Ca tu nu agreezi raspunsurile lor si esti dispus sa-ti iei cu nu mai mult de 50 RON vreun ,, claxon " de fir din Niro .... e deja alta problema .
Si sa revenim la bunul simt : mai potrivit ar fi fost un ,, Mersi baieti " .
-
- veteran
re
Esti subiectiv . Daca citesti de la inceputul topicului , vei constata ca doua persoane au fost interesate sa imi ofere ceva , si la ele nu m-am referit . Lor le multumesc . Restul .... ramane valabil ce am spus . Banii sunt ai mei , marfa mi-o aleg . Cui nu-i convine , problema lui .
Am un magazin la 5 minute de mine si vinde fir textil ''POVER PRY''. Ambalaju este identic cu cel de la PP, pretul este imbatabil adica 35 ron / rola. Cu tot cu capacul meu (deranjul) si transportul prin posta romana te ajunge pe la 55 ron rola. Ce zici te bagi ?????

A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
P.S. La mai mult de 2 role cumparate ofer discont substantial.guss scrie:Am un magazin la 5 minute de mine si vinde fir textil ''POVER PRY''. Ambalaju este identic cu cel de la PP, pretul este imbatabil adica 35 ron / rola. Cu tot cu capacul meu (deranjul) si transportul prin posta romana te ajunge pe la 55 ron rola. Ce zici te bagi ?????![]()
![]()
![]()
![]()

A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????
"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""
-
- veteran
re
Ce spuneam mai sus . Pacat ca nu s-a inventat pastila aia de bun simt , ca era cerere mare 

Re: re
eugen_n scrie:Ce spuneam mai sus . Pacat ca nu s-a inventat pastila aia de bun simt , ca era cerere mare
Pastila de bun simt s-a terminat in farmacii si nici nu se mai aduce, ii cerere mare acum pe pastilele cu IOD. Cred ca de la radiatii ni se trage la toti

"" DA-M PLACE ""
"" DA-M PLACE ""