Power Pro

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 20:55

eugen_n scrie:Acelasi respect .
Din ..... bun simt prefer sa ma abtin .

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 22:43

Domnilor , va reamintesc , vreu sa cumpar ceva . Daca nu aveti nimic de oferit , abtineti-va , refulati in alta parte .

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 22:47

Si inca o chestie . Prefer sa nu mai discut cu nimeni care crede ca pretul este garantia calitatii in ziua de azi , nu reputatia vanzatorului .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 22:52

eugen_n scrie:Domnilor , va reamintesc , vreu sa cumpar ceva . Daca nu aveti nimic de oferit , abtineti-va , refulati in alta parte .
Amice , asta noi am inteles ! Ce n-ai inteles tu , in virtutea tuturor sfaturilor , parerilor , interventiilor mai mult sau mai putin serioase sau ironice , .... este faptul ca la banii ce-i oferi ..... mai bine nu deschideai topicul .

Asta ca sa-ti raspund inca ..... din bun simt .

Ceva mai ieftin vindea unu' in piata Gorjului : ata de cizmarie ciordita de pe vreundeva , dracu' stie de pe unde ! O dadea cu 2 RON batiru' de-o mie de metri . Avea galben , bleumarin , verde-nchis si parca negru , da' pe asta era bataie , ca se pare ca la multa lume foloseste ! ..... Nu dadea factura .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 22:55

AAAAAAA , .... si-am uitat sa spun ! Le avea impaturite in hartie d-aia de la patiserie , d-aia de-ti infasoara merdeneaua-n ea , si pe hartie era scris cu creion chimic ( d-ala de-l dai pe limba daca vrei sa scrie ! ) ...... ,, P.P " !!! ... Haca .... cica de la ,, Power Pro " ! :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Mar 2011, 22:58

Vreau si eu un batir de fir , verde din ala de zici tu , dar nu dau mai mult de 2lei pe rola , clar. :lol:

PS: vb serios , ia-mi si mie o rola (ma fac cizmar , poate ajung conducator).

guss
junior
junior

Mesaj de guss » 23 Mar 2011, 23:03

eugen_n scrie: , refulati in alta parte .

Si dupa umila mea parere ai face bine sa-ti cauti in alte topicuri fir, fiindca pe topicul asta ne-am refulat de te-am stropit. Sau mai bine spus te-ai c-am stropit singur.

:censored:
A dracului microb, l-am luat, m-am infectat si acu aflu ca n-are leac. Ce ma fac ???????????????????

"" DA-M PLACE ""

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Mar 2011, 23:05

care ma ajuti sa trag niste atza de cusut pe role de P.P. ca cica se vinde bine :D

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2011, 23:06

modigliani scrie:
eugen_n scrie:Domnilor , va reamintesc , vreu sa cumpar ceva . Daca nu aveti nimic de oferit , abtineti-va , refulati in alta parte .
Amice , asta noi am inteles ! Ce n-ai inteles tu , in virtutea tuturor sfaturilor , parerilor , interventiilor mai mult sau mai putin serioase sau ironice , .... este faptul ca la banii ce-i oferi ..... mai bine nu deschideai topicul .

Asta ca sa-ti raspund inca ..... din bun simt .

Ceva mai ieftin vindea unu' in piata Gorjului : ata de cizmarie ciordita de pe vreundeva , dracu' stie de pe unde ! O dadea cu 2 RON batiru' de-o mie de metri . Avea galben , bleumarin , verde-nchis si parca negru , da' pe asta era bataie , ca se pare ca la multa lume foloseste ! ..... Nu dadea factura .
D-aia nu explodeaza mamaliga decat cand leaga cate unu perele de plop . D-aia suntem asa cum suntem , ca ne incolonam ca prostii la coada la painea care costa 10 sau 15 mii peste tot . Si daca se ridica cate unu stim sa-i dam in cap imediat in cap din reflex , desi nu castigam nimic din asta . Auzi , Dodele , tu esti in stare sa stai la coada la benzina si sa platesti cu monede d-alea de zece bani . Nu , Dodele , mai bine mergi pe jos si mananci mamaliga .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Mar 2011, 23:18

Uite , daca vrei , vorbesc cu ala din piata sa-ti tina pana Luni vreo doua batire ( ma cunosc cu el si faca asta pentru tine , in obrazu' meu . Numa nu ma face de kkt ca nu mai vb cu tine pe forum ! ) . Si sa-mi mai spui cam ce culori vrei ! Ca cica la comanda poa' sa faca rost de-o imitatie de Blaze Orange Whiplash . Numa' ca cica-i nitel mai scumpa ! Cica o da la 2 lei si 10 bani ! :shock: :shock: :shock:

Scrie răspuns