Vind 3 lansete de crap Prowess Instinct ,3,9 m,3,5 lbs,din doua bucati.Lansetele au fost cumparate de la Mim Team,au costat 550 ron /buc,au actiune semiparabolica,lanseaza bine si sint placute in drill.Inelele sint Fuji.Lansetele sint in stare foarte buna si nu au fost lovite.Bonus la ele dau husa,e noua,Baracuda.pret800 ron/toate trei.
Marele Bazar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Marele Bazar
-
- veteran
Lanseta de spin Shimano Diaflsh,2,7 m,4-15 g,o lanseta parabolica,in stare buna,se preteaza foarte bine la stiuca pe voblere,rotative,linguri,deasemeni la avat,eu am folosit-o bine la clean cu rotative mari si voblere de 4 cm si peste.pRET 250 RON.http://www.google.ro/search?client=oper ... &bih=575Nu e asta,dar e aproape acelasi lucru
-
- veteran
Vind doua lansete de crap Daiwa Exceller 3,30 m,40-120 g,folosite de doua ori,practic noi.Pretul este de 30% din pretul de raft.
-
- veteran
Sonar Humminbird 718,are sonda Quadrabeam,e cumparat de la NMMARINE,are meniu in metri si grade Celsius.http://www.google.ro/search?client=oper ... el=suggest Pret 900 ron,bonus incarcator,acumulator,tija Jaxon pentru senzor,adica 400ron.
-
- veteran
Vind undita Maver Legend Elite de 8 m,e in stare foarte buna,am folosit-o de cam 10 ori in 2 ani,am achizitionat-o la un tirg cu 1200 ron,nu este lovita,fisurata.Este destinata pescuitului pestilor de talie medie-mare,dar cred ca se preteaza si la utilizarea cu feedere.Este din ultimele serii de vergi produse de Maver in Italia,vorba aia,Dumnezeu a facut lumea si pamintul,restul au fost produse in China.Pret 900 ron ,negociabil.
-
- veteran
Voblerele Rapala JSR de 13 cm au ajuns la Mircioneolt,predate personal.Vazut ,placut,sa-i aduca multi mustaciosi de Olt.
-
- veteran
mersi si poftiti la marfa de calitate de la un om de calitate 

bani virati in cont, 2 zile Posta Romana, pachet ajuns, desfacut...exemplar
bine ambalat, intocmai descrierii, ba chiar mai bine decat in prezentare, plus chiar si un mic bonus
bila alba Kleniacule!
bine ambalat, intocmai descrierii, ba chiar mai bine decat in prezentare, plus chiar si un mic bonus
bila alba Kleniacule!
-
- veteran
Va multumesc,asteptam poze cu somni si cleni,Nu le agatati ca altele nu mai am http://www.rapitori.ro/forum/posting.ph ... 11&t=19098#
-
- veteran
Am gresit la pret,reducerea pretului este de 30 % fata de pretul de raft,adica 120 ron/buc.Multumesc acelor colegi care m-au atentionat.kleniacul scrie:Vind doua lansete de crap Daiwa Exceller 3,30 m,40-120 g,folosite de doua ori,practic noi.Pretul este de 30% din pretul de raft.