Marele Bazar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Marele Bazar
Voblerele Cozma mici sint rezervate,deasemeni ultimul mare.,cel cu patern de broasca.Am trimis mesaje celor care au dorit giugelele si i-am rugat sa-si exprime optiunile pina la ora 20.00,pentru a putea comunica ce mai este disponibil,in special pe Yozuri ,Slidere ,Rapala ca si pe altele.Multumesc pentru interes. 

Salut, ce preturi ai pt sliderele de 7?
-
- veteran
Deocamdata,nu stiu care mai ramin,se negociaza intens,deci nu pot,desi vreau,sa va dau un raspuns.Oricum reducerea la voblere este de 25-30%.g30rg3 scrie:Salut, ce preturi ai pt sliderele de 7?
-
- veteran
Toate rotativele ,de pe ambele pagini,sint rezervate,multumesc pentru interes.
-
- veteran
Cele 3 Rapala JSR sint rezervate pentru saptamina aceasta,multumesc pentru interes,Dan.
-
- veteran
Scuze pentru intirzierea postarilor referitoare la Slidere,negocierile au durat destul de mult,primul care a dorit Sliderele a fost Peter 76,la care pleaca Sliderele cu numerele 4,6,8,10,12.La Matei Claudiu pleaca Sliderele 1,13,16,precum si Rapala subwalk ,cel rosu cu negru.Manu 82 are rezervate Sliderele 14,15,17,astept raspuns pina la 21.00 la ultimul mesaj pe care l-am trimis.Dupa ce primesc ultimele doua mesaje referitoare la Slidere,va comunic ce voblere mai sint disponibile.AdrianI,aveti mesaj.Sliderele,in afara de un RR,care este de 10 cm,sint de 7 cm.Multumesc pentru interes
Ti-am trimis MP 

-
- veteran
Am raspunsAdrianI scrie:Ti-am trimis MP
-
- veteran
Am trimis pachetele catre Peter 76,Manu 82,AdrianI,Mcfish si Matei Claudiu.Va dorescsa le folositi cu placere si capturi multe.Am si rugamintea de a posta,dupa primirea voblerelor,despre starea lor,Au plecat toate Sliderele,Yozuri Sashimi si 3Dcrank,precum si altele.Voi face miine o actualizare ace a mai ramas .Multumesc pentru interes,Dan.
-
- veteran
Pentru cei care doresc sa ia barca si motorul pretul final este de 1200 euro,suport eu contravaloarea vinzarii barcii,la notar. Bonus la barca si motor :
-rezervor de 20 l ,in stare foarte bune,cu indicator de nivel ,furtun si para de amorsare
-vesta de salvare certificata
-ancora de 3 kg cu fringhie de 14 m
Motorul e in stare buna,consumul in sarcina e de 5-5,5 l/ora
Viteza barcii,cu motorul din imagine,a fost de 51 km/h,dupa GPS Garmin,doar cu mine la bord,cu trei persoane am atins 37 km/h.Testarea am facut-o pe Snagov,cind am luat motorul.Motorul functioneaza cu amestec ulei/benzina,ulei in proportie de 1/100. Barca este foarte stabila,atit la valurile laterale cit si din fata.Greutatea barcii este de 52 kg,sarcina maxima 720 kg,capacitate 6 persoane.