Marele Bazar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Marele Bazar
Pentru toti pofticiosii,de dulce si de post.Vin cu explicatii mai tirziu,sa pun link-ul
Re: Marele Bazar
Toate pozele aici : http://my.imageshack.us/v_images.php
nu merge linku
mda....ai nevoie de cont.s-au nesimtit astia de la imageshack.trebe cautat alt site de upload.
nu merge
ne-ai facut pofticiosi

ne-ai facut pofticiosi

robert ai mp
ti-am raspuns trabic....dati-i pm lui kleniac nu mie eu doar am pus linkul 

-
- veteran
Se pare ca nu pot fi vazute pozele decit de cei logati la imageshack,dar incerc sa le fac vizibile pentru toata lumea.Pe scurt,sint citeva voblere,cam 150,Yo-zuri,Salmo,Strike Pro,Rapala,Ugly Ducking,Cormoran,Storm,Dorado,citeva lansete de crap,una de rapitor,o undita Maver Legend Elite de 8 m,o barca gonflabila,Zodiac Cadet S,de 3,4 m,un motor Evinrude in 2T,15 CP,un sonar ,Humminbird 718 cu sonda Quadrabeam.Marea majoritate a voblerelor sint noi sau foarte putin folosite,preturile la voblere sint cu 25% sub pretul unuia nou,mai negociem la sume mai mari,am si bonusuri pentru cei ce fac achizitii mai mari,cum ar fi la sonar acumulatorul de linga el si incarcator,precum si o tija Jaxon pentru senzor,la motor pretul este de 400 euro,usor negociabil,bonus rezervor de 20 l cu indicator de nivel,furtun si pompa de amorsare,la barca pretul este de 1100 euro,am acte la ea,am luat-o de la Euronautica in Decembrie 2008,nu este sparta,lipita,are bancheta,podeaua din tego,chila gonflabila,set de reparat gauri,pompa de picior originala nu mai poate fi folosita,s-a defectat,am pompa de mina la ea,este in stare foarte buna.Comanda minima este de 100 ron,impartim costul transportului prin Posta Romina,Daca doriti ceva de acolo ma puteti contacta de miine incolo sau din momentul in care fotografiile vor fi vizibile pentru toata lumea.Tel contact 0720160550/0767274074 sau pe mp.Daca poate cineva sa ma ajute sa vedem mai repede pozele il rog sa ma contacteze,as vrea sa se vada tot albumul,altfel sint nevoit sa pun poza cu poza,48 adica.